#bajuplussize Instagram Photos & Videos

bajuplussize - 594.8k posts

Top Posts

  • MAKANAN KALAU HIAS CANTIK-CANTIK MESTI RAMAI TERTARIK
.
Cantik sangat ni,kalau saya la sayang nk makan😆 Nak buat sendiri memang kelaut la jadinya ...
  • MAKANAN KALAU HIAS CANTIK-CANTIK MESTI RAMAI TERTARIK . Cantik sangat ni,kalau saya la sayang nk makan😆 Nak buat sendiri memang kelaut la jadinya sebab tu saya tahu masak yang simple-simple je . Meal plan dari #getfitnowonline semuanya simple & mudah disediakan..Mengikut kalori & semestinya kenyang😍 . Klik link di bio @coachqila untuk mendaftar!Slot terhad..First come first serve . Coach Qila 011-26455898
  • 170 8 7:14 AM Dec 22, 2018
  • NAK MAIN BASKETBALL TAK MAMPU,EXERCISE SIMPLE MACAM NI PON BOLEH KURUS!
.
Tak perlu nak exercise dasyat sangat sampai 4-5 jam kt gym,just start den...
  • NAK MAIN BASKETBALL TAK MAMPU,EXERCISE SIMPLE MACAM NI PON BOLEH KURUS! . Tak perlu nak exercise dasyat sangat sampai 4-5 jam kt gym,just start dengan simple exercise je..Janji konsisten & u happy😍 . Coach Qila 011-26455898
  • 127 2 10:32 AM Feb 2, 2019
  • Kebaya Cotton Rossy Print Code 894 .
.
RM100 SM @ RM105 SS
.
. *Material: soft cotton
.
. 
Measurement in one way: (measurements are taken in cm la...
  • Kebaya Cotton Rossy Print Code 894 . . RM100 SM @ RM105 SS . . *Material: soft cotton . . Measurement in one way: (measurements are taken in cm laid flat, x2 for circumference ) Measurement TOP M Shoulder 41CM Bust 48CM Length 64CM L Shoulder 43CM Bust 50CM Length 68CM XL Shoulder 44CM Bust 55CM Length 69CM 2XL Shoulder 51CM Bust 64CM Length 73 3XL Shoulder 52CM Bust 68CM Length 75CM [ SKIRT M Waist 32-44cm Length 110cm L Waist 36-46cm Length 106cm XL Waist 38-50cm Length 108cm 2XL Waist 29-53cm Length 120cm 3XL Waist 33-65cm Length 123cm There might be 1-2cm differences in the measurements given due to the different stretchable quality of the material and the way measurement is taken. . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #bajukurung #bajukebaya #bajukebayaplussize #bajukebayaplussizemurah #kebayamodern #kebayaplussize #bajukebayamalaysia #kebayamalaysia
  • 123 2 6:33 AM Feb 8, 2019

Latest Instagram Posts

  • 📌KURUNG TULIP📌
. 5 warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menja...
  • 📌KURUNG TULIP📌 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung fishtial 🌸cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌸ade zip belakang baju . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . PROSEC 5 HARI . RM 107sm/ RM 112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya #bajuplussize #bajukurung
  • 2 0 17 minutes ago
  • 📌KURUNG TULIP📌
. 5 warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menja...
  • 📌KURUNG TULIP📌 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung fishtial 🌸cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌸ade zip belakang baju . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . PROSEC 5 HARI . RM 107sm/ RM 112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya #bajuplussize #bajukurung #bajurayaplain
  • 1 0 18 minutes ago
  • 📌KURUNG TULIP📌
. 5 warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menja...
  • 📌KURUNG TULIP📌 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung fishtial 🌸cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌸ade zip belakang baju . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . PROSEC 5 HARI . RM 107sm/ RM 112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya #bajuplussize #bajukurungmustard
  • 2 0 18 minutes ago
  • 📌KURUNG TULIP📌
. 5 warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menja...
  • 📌KURUNG TULIP📌 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung fishtial 🌸cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌸ade zip belakang baju . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . PROSEC 5 HARI . RM 107sm/ RM 112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya #bajuplussize #bajukurungdarkpurple
  • 2 0 18 minutes ago
  • 📌KURUNG TULIP📌
. 5 warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menja...
  • 📌KURUNG TULIP📌 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung fishtial 🌸cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌸ade zip belakang baju . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . PROSEC 5 HARI . RM 107sm/ RM 112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya #bajuplussize #bajukurungemeraldgreen
  • 2 0 19 minutes ago
  • 📌KURUNG TULIP📌
. 5 warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menja...
  • 📌KURUNG TULIP📌 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung fishtial 🌸cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌸ade zip belakang baju . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . PROSEC 5 HARI . RM 107sm/ RM 112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya #bajuplussize #bajukurung
  • 2 0 19 minutes ago
  • 🔹Code: 
Dewasa: 3748
Budak: 3748A
Fidelya Glitter & Lace Kurung
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Ta...
  • 🔹Code: Dewasa: 3748 Budak: 3748A Fidelya Glitter & Lace Kurung . Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) Size Dewasa: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 Size Budak: XS, S, M, L, XL, XXL . 🌟Dewasa & Budak : Tangan > Biasa 🌟Dewasa: Belakang & Tangan (Zip Sorok) | Budak: Belakang (Zip Sorok) 🌟Dewasa: Ada Dart Belakang Baju | Budak: Tiada Dart Belakang Baju 🌟Dewasa: Skirt > Umbrella Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah 🌟Budak: Skirt > Duyung Cut - Full Getah 🌟Pearl - Yes . . ↔️ Berat Dewasa: 760gram +/- ↔️ Berat Budak: 340gram +/- . . . ➡️ 🔸Dewasa Retail : RM149 (Tak Termasuk Pos) . . .🚚👇 : RM159 SM & RM165 SS (Termasuk Pos) . . 🔸Budak Retail : RM99 (Tak Termasuk Pos) . .👇🚚 : RM107 SM & RM110 SS (Termasuk Pos) . Whatsapp 📲019-5797681
  • 9 1 40 minutes ago
  • 💥 KURUNG CARLINA
.
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
.
.
?...
  • 💥 KURUNG CARLINA . . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya . . 💐material mose crepe 💐warna yang menawan dan memukau 💐design kurung fishtial 💐cutting princes loose dan berdutt berlakang 💐jenis kain kembang payung 💐pinggang bergetah 💐saiz XS S M L XL XXL XXXL 💐ade zip belakang baju . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . READY STOCK . RM 107sm/112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajuraya #bajukurungplain #bajuplussize #bajukurungemeraldgreen
  • 4 0 48 minutes ago
  • 💥 KURUNG CARLINA
.
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
.
.
?...
  • 💥 KURUNG CARLINA . . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya . . 💐material mose crepe 💐warna yang menawan dan memukau 💐design kurung fishtial 💐cutting princes loose dan berdutt berlakang 💐jenis kain kembang payung 💐pinggang bergetah 💐saiz XS S M L XL XXL XXXL 💐ade zip belakang baju . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . READY STOCK . RM 107sm/112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajuraya #bajukurungplain #bajuplussize #bajukurungdustypink
  • 4 0 49 minutes ago
  • 💥 KURUNG CARLINA
.
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
.
.
?...
  • 💥 KURUNG CARLINA . . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya . . 💐material mose crepe 💐warna yang menawan dan memukau 💐design kurung fishtial 💐cutting princes loose dan berdutt berlakang 💐jenis kain kembang payung 💐pinggang bergetah 💐saiz XS S M L XL XXL XXXL 💐ade zip belakang baju . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . READY STOCK . RM 107sm/112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajuraya #bajukurungplain #bajuplussize #bajukurungbrown
  • 4 0 49 minutes ago
  • 💥 KURUNG CARLINA
.
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
.
.
?...
  • 💥 KURUNG CARLINA . . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya . . 💐material mose crepe 💐warna yang menawan dan memukau 💐design kurung fishtial 💐cutting princes loose dan berdutt berlakang 💐jenis kain kembang payung 💐pinggang bergetah 💐saiz XS S M L XL XXL XXXL 💐ade zip belakang baju . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . READY STOCK . RM 107sm/112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajuraya #bajukurungplain #bajuplussize #bajukurungkelabu
  • 2 0 an hour ago
  • 💥 KURUNG CARLINA
.
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
.
.
?...
  • 💥 KURUNG CARLINA . . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya . . 💐material mose crepe 💐warna yang menawan dan memukau 💐design kurung fishtial 💐cutting princes loose dan berdutt berlakang 💐jenis kain kembang payung 💐pinggang bergetah 💐saiz XS S M L XL XXL XXXL 💐ade zip belakang baju . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . READY STOCK . RM 107sm/112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajuraya #bajukurungplain #bajuplussize #bajukurungkelabu
  • 3 0 an hour ago
  • 💥 KURUNG CARLINA
.
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
.
.
?...
  • 💥 KURUNG CARLINA . . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION . . Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya . . 💐material mose crepe 💐warna yang menawan dan memukau 💐design kurung fishtial 💐cutting princes loose dan berdutt berlakang 💐jenis kain kembang payung 💐pinggang bergetah 💐saiz XS S M L XL XXL XXXL 💐ade zip belakang baju . . ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . . READY STOCK . RM 107sm/112ss 2xl 3xl add rm 10 . . Berminat ? Whatsapp ieza Or klik sahaja link di bio @bajucantik_a.z #bajukurung #bajuraya #bajukurungplain #bajuplussize
  • 3 0 an hour ago