#dietsihat Instagram Photos & Videos

dietsihat - 151.6k posts

Top Posts

  • ..
Sebagaimana kita tau, senaman jogging adalah antara senaman yg mudah dilakukan. Ketahui juga kebaikan yg anda akan dapat apabila melakukan joggi...
  • .. Sebagaimana kita tau, senaman jogging adalah antara senaman yg mudah dilakukan. Ketahui juga kebaikan yg anda akan dapat apabila melakukan jogging ni. . Jom join "Fat Loss Challenge" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal! . . . Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! .
  • 549 21 1:10 PM Jan 21, 2019
  • ..
Antara sayur-sayuran yg mengandungi kalori yg rendah & dalam kuantiti yg sikit. Ianya juga kaya dgn nutrisi, minerals & mengenyangkan.
.
Amat se...
  • .. Antara sayur-sayuran yg mengandungi kalori yg rendah & dalam kuantiti yg sikit. Ianya juga kaya dgn nutrisi, minerals & mengenyangkan. . Amat sesuai bagi anda yg tengah berdiet. Ada antaranya megandungi fiber yg tinggi. Ini akan dapat membantu anda rasa kenyang lebih lama. . . Jom join "Fat Loss Challenge" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal! . . . Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! .
  • 541 6 2 days ago

Latest Instagram Posts

  • Tudia 4 juta kalori youuu. Terlepas saka ke camne tu.
. 
Chill chill ok. Moderate je. Jangan biarkan usaha selama seminggu rosak begitu saja. Nak t...
  • Tudia 4 juta kalori youuu. Terlepas saka ke camne tu. . Chill chill ok. Moderate je. Jangan biarkan usaha selama seminggu rosak begitu saja. Nak treatmeal ok saje, tapi bukan cheatday! Eh beza eh? Oh tanya coach ye. Kalau xde lagi, meh la pinang kita jadi awak.😊😊😊 . . #HerbalifeWorkingMom #HerbalifeCoachMalaysia #TeamSuriKurus #JomKurusSihat
  • 3 1 44 minutes ago
  • Dulu,anak jadi props bila mak nak posing. 
Bila dah kurus, anak jauh2 pun tak heran. 
Siap silang kaki lagi haa. 
Cik Pah dah kurus yeayyy.. Nak ku...
  • Dulu,anak jadi props bila mak nak posing. Bila dah kurus, anak jauh2 pun tak heran. Siap silang kaki lagi haa. Cik Pah dah kurus yeayyy.. Nak kurus macam Cik Pah??? πŸ“²0148268639 #teamsurikurus #herbalifesarawak
  • 3 2 an hour ago
  • Konsep 80/20 adalah konsep yg betul bila berdiet atau nak kurus sihat. 
Pengawalan pengambilan makanan sangat penting... Exercise penting dlm kurus...
  • Konsep 80/20 adalah konsep yg betul bila berdiet atau nak kurus sihat. Pengawalan pengambilan makanan sangat penting... Exercise penting dlm kurus sihat tetapi hanyalah 20% sahaja... So sekiranya kita ber exercise beria2 tetapi pemakanan yg diambil x dijaga maka diet tu x akan berkesan... So ingat konsep 80/20 dan bila berdiet kene ada ilmu.. Kena berguru juga... Coach Akma 019-6234658 #kuruscoaching #dietsihat #80/20dietsihat
  • 11 0 an hour ago
  • Ini adalah contoh perbandingan antara mereka yg dlm program dan mereka yg diet dgn ilmu sendiri. Bila ingat makan sayur jer terus boleh kurus. Maca...
  • Ini adalah contoh perbandingan antara mereka yg dlm program dan mereka yg diet dgn ilmu sendiri. Bila ingat makan sayur jer terus boleh kurus. Macam tu jer memang tak balance kita punya meal. Setiap meal kita perlulah seimbang utk dptkan hasil yg memuaskan. Bukan sahaja perubahan pada fizikal tapi juga dari segi keseluruhannya termasuk tenaga kita. Bila dlm berdiet pun kita kenak enjoy meal plan kita. Meal plan kena lah sedap utk kita. . . Jangan lepaskan peluang .. season 43 Edisi MARCH dibuka untuk sesiapa yang nak kurus betul2 kali ni:- . Diet Biasa : πŸ“Œnak kira kalori pagi malam πŸ“Œtak tahu nak pilih makanan apa πŸ“Œtak tahu senaman apa yg boleh turun berat πŸ“Œselalu berlapar,malam craving πŸ“Œakhir bulan berat tak turunπŸ˜” . Jadi nak tak kalau dapat peluang kurus dirumah sahaja dengan di pantau terus dari coach yang berpengalaman . πŸ”₯Fully guide & coaching dari coach yang dah lost 10kg-50kg πŸ”₯Topik Dieting dan ilmu pemakanan πŸ”₯Video & tips bersenam mudah di rumah πŸ”₯Nutrition untuk makan pagi dan malam,mudah je nak diet. πŸ”₯sesuai untuk sesiapa sahaja sebab boleh kurus dirumah,di ofis,di sekolah dan mana2 sahaja🀩 . Click link di bio IG kami Β @coach_maxnanaΒ untuk dapat penerangan lanjut dan berdaftar sebagai coachee Program Sesi 43πŸ’ͺ .Β  #teammaxnana #workfromhome Coach Max 0198669971 Coach Nana 0138270155 . #diet #tv3 #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawesome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #kuruscepat #motifviral #sinarfm #herbalifekuching #atkinsdiet #bazaarpaknil #pilkurus #plussize #shawl #blousexxl #bajubesar #kuching #saratok
  • 9 2 2 hours ago
  • SAYA DH DIET TAPI KENAPA BERAT TAK TURUN TURUN JUGAKKK, GIVAPP LA MCM NI 😭😭😭
.
.
Siapa yang ada masalah mcm ni? Rasa dah makan sikit, dah contro...
  • SAYA DH DIET TAPI KENAPA BERAT TAK TURUN TURUN JUGAKKK, GIVAPP LA MCM NI 😭😭😭 . . Siapa yang ada masalah mcm ni? Rasa dah makan sikit, dah control portion, tak makan makanan berminyak bergoreng, awatlaaa berat tak jugak turun. . . Cuba check senarai ni. Ada tak yang awk selalu buat? Kesilapan kebanyakan mereka yg berdiet ialah TAKTAHU TENTANG KALORI TERSEMBUNYI DALAM MAKANAN. . . Makan sup, tapi dalam sup banyak garam , perasa dan sebagainya. Makan nasi segenggam tapi kuah kari banjir. Hati2 ya, lepas ni boleh check dan elakkan 6 kalori tersembunyi ni okay. . . Jangan lupa save & tag kengkawan korang yg sedang diet tapi tak kurus kurus ya πŸ™πŸ» . . #kalorimakanan #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #eatcleanmalaysia #dietmalaysia #dietsihat #diettanpaberlapar #sukusukuseparuh #jomdiet #kurussihat
  • 31 1 2 hours ago