#getfitnowonline Instagram Photos & Videos

getfitnowonline - 23.0k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • "TICE, JUS BUAH OK TAK MINUM MASA DIET? BUAH KAN BAGUS"
.
Ni antara soalan yg paling famous orang selalu tanya kt tice. Diet tapi minum jus buah. O...
  • "TICE, JUS BUAH OK TAK MINUM MASA DIET? BUAH KAN BAGUS" . Ni antara soalan yg paling famous orang selalu tanya kt tice. Diet tapi minum jus buah. Ok, hari ni saya nak jawab soalan ni supaya anda semua boleh fikir sendiri samada ianya okay atau tak untuk diminum selalu masa diet nak turun berat ya 😊 . Buah ni memang Allah swt dah jadikan ada gula buah (fructose) dan fiber (serat). Fiber yg semulajadi ada dalam buah tu function nya adalah untuk hadamkan gula buah tu tadi. MasyaAllah betapa balanced nya Allah jadikan buah tu sebagai makanan yang sihat untuk kita. . Cuma, apabila kita buat jus biasanya kita perah air dari buah tu n buang hampasnya kn. Tak pn, kita blend dan tapis sisa2 yang berhampas dari buah tu. Kat situ lah FIBER atau SERAT yang akan bantu hadamkan gula buah tu. So apa je kita dapat dari jus buah tu bila buang hampas ni? GULA sahaja. SERAT >>> ZERO 😭😭😭 . Sebab tu kalau dalam coaching program saya.. nak minum jus buah ni sekali sekala boleh. Tp nak amalkan selalu memang saya tak galakkan. Elok korang makan buah tu dalam bentuk buah dari dijadikan jus. Jus buah pun ada kalori ya. Kalori dapat, gula pn dapat. So better anda minum air kosong je. Kalori pun kosong tak kira la minum segelas ke sebotol ke segelen ke, tetap zero calories! . Belajar sesuatu yang baru hari ni? Tag kawan2 korang yang korang rasa masih belum tahu tentang info penting ni 🤗 . Tice Ain +60132584258 . #getfitnowonline #teamTiceAin #ticeAin #teamsyaiaizat #swapreview #swarovski #emmamaembong #dramasangat #kurussebelumraya2019 #kuruscepat #tipskurus #salamjumaat #ashrafmuslim #eatcleankl #dietkalori #workout #kuruscantik #kurusselepasbersalin #igreview #paidreviewmalaysia #glowingskin #cantik #resepisihat #jubahbesar #viral #viralvideos #coach #coachkurus #coachonline #onlinecoaching
  • 25 0 1 hours ago
  • NAK TURUN BERAT TAK PERLU BERSENAM PUN BOLEH TAPI KALAU NAK BODY CANTIK, KENA BERSENAM 💃🏻
.
Ni bukan saya cakap tau. Tapi saya dapat quote ni dar...
  • NAK TURUN BERAT TAK PERLU BERSENAM PUN BOLEH TAPI KALAU NAK BODY CANTIK, KENA BERSENAM 💃🏻 . Ni bukan saya cakap tau. Tapi saya dapat quote ni dari seorang personal trainer. Personal trainer sendiri cakap kalau nak turun berat semata.. tak bersenam pun boleh. Tapi kalau nak body solid.. rajin2 la bersenam 😍 . Kalau tak pandai bersenam takpe.. tak tahu nak bermula takpe.. sebab dalam program #getfitnowonline ni akan dibekalkan combo workout yang bukan calang2 orang guide anda.. tapi semua certified personal trainers yang lead tau! 💪🏼 . Memang best experience jika follow combo workout ni sebab banyak dapat belajar teknik workout yang betul dengan all these amazing PT tau. Nak dapat personal session dengan dorang ni kos beratus ringgit ikut jam, untunglaaa kita dapat free je bila join program 😍 . Especially yg berlebihan berat 80KG, 100KG, don’t force yourself...know your own limit, saya pun tak kan suruh coachee yg berlebihan berat ni buat workout yang boleh membahayakan dan menyebabkan injury. . Turun berat badan dengan ILMU dan GUIDE daripada coach. Click link di IG bio coach Ilyani. . Coach Ilyani Wajdi 60125885877 #getfitnowonline
  • 24 2 1 hours ago
  • Reposted from @coachilyani - SUSAH KE NAK KIRA KALORI NI?
.
Tak susah guys! Mudah sgt...takde fon dan apps pun boleh je nak agak2 kalori ni
.
Cuba ...
  • Reposted from @coachilyani - SUSAH KE NAK KIRA KALORI NI? . Tak susah guys! Mudah sgt...takde fon dan apps pun boleh je nak agak2 kalori ni . Cuba 6 tips ni! Saya paling suka yg asingkan kuah/gravy/sambal belacan tu😆 nak sambal boleh je cuma tak yah letak belacan. Buat sambal sihat, metabolisma booster tu💥 . Jom tag member korang yang nak turun berat badan tapi tak tau dari mana nak start👇🏻 . Coach Ilyani wajdi 60125885877 #getfitnowonline - #regrann
  • 2 1 2 hours ago
  • Tak penting dekat mane tahap kita sekarang.....yang penting mula dulu 💪💪💪
.
Buat dulu...set goal and take action now 👍👍👍
.
INGAT !!!!!!.....2...
  • Tak penting dekat mane tahap kita sekarang.....yang penting mula dulu 💪💪💪 . Buat dulu...set goal and take action now 👍👍👍 . INGAT !!!!!!.....20% senaman 80% pemakanan...so lebihkan penjagaan makanan👌👌👌 . #getfitnowonline #kurusdgnilmu #keepistiqomah #gogirl💪💪💪
  • 2 0 2 hours ago
  • BOLEH KE KURUS KALAU ONLINE JE? .
Saya dapat soalan ni kat DM, okey jawapan dia simple. .
.
😎 Bulan depan, yang dah daftar join program coaching, ...
  • BOLEH KE KURUS KALAU ONLINE JE? . Saya dapat soalan ni kat DM, okey jawapan dia simple. . . 😎 Bulan depan, yang dah daftar join program coaching, adalah sesi ke 43. Maksud nya setiap bulan saya & team buka new group untuk new coachee . . 😊 Kalau kite cakap bab online, bukan je nak kurus boleh online.... nak bayar bill, nak order baju, nak order kasut, nak order perabut pun semua online sahaja ( betul tak isteri2 semua🙋🏻‍♀️) . 🤪 Part ni best, kalau dulu nak order set tambah lemak kena drive thru. Tapi sebab rakyat malaysia malas nak keluar rumah, nak bergerak ke pintu ambil kunci kereta, nak start engine, nak buka tingkap... nak bercakap kat speaker.. maka, pihak berkenaan juga buat order online. Pilih set besar, set happy meal. set spicy... click, click, click eh terus sampai depan pintu rumah. . . Mudahkan... tapi susah nya nak ambil keputusan untuk kurus CARA sihat ni 🙈 berbulan2 fikir tak jumpa jawapan... NAK KE TAK NAK NAK KE TAK NAK 😆 Budak SPM pun dah ambik result, awk je tak tahu lagi. result tak keluar2. . . So yang DM saya & pada yang tak yakin BOLEH ke BOLEH kurus tu, try dulu sebulan...mana tahu jatuh cinta terus nanti dgn program online coaching ni😍 . Coach Saraaa +6019.243.7704 . Yang dah ada jawapan, boleh click link kat bio ig @coach.saraaa okey 😘 . . . . . .
  • 14 1 2 hours ago
  • KALAU SIS NI BOLEH KORANG PASTI BOLEH
.
Dari saiz XL kepada saiz S.. Korang xnak ke? .
Jom join Program kurus online nanti korang pun boleh tukar s...
  • KALAU SIS NI BOLEH KORANG PASTI BOLEH . Dari saiz XL kepada saiz S.. Korang xnak ke? . Jom join Program kurus online nanti korang pun boleh tukar saiz baju jugak... Raya nanti pasti cun dan cute gituuu.... 😄😍 . Meh cepat daftar asyik duk lengah taj lama dah nak raya masih sempat lagi ni... . Senang je nak daftar korang klik je link kat atas 👆👆tu nanti akak citer dari A to Z . Coach Umi 60179585615 . #getfitnowonline
  • 35 0 3 hours ago
  • MENYUSU ADALAH PROSES UNTUK MENGURUSKAN BADAN
.
Ramai ibu-ibu bg alasan sbb menyusu yg membuatkan mereka naik berat betul tak?
.
So kt sini saya nk...
  • MENYUSU ADALAH PROSES UNTUK MENGURUSKAN BADAN . Ramai ibu-ibu bg alasan sbb menyusu yg membuatkan mereka naik berat betul tak? . So kt sini saya nk sharekan sedikit..Sebenarnya ibu menyusula yg paling senang sangat nak turun berat badan..Yg selalu naik berat tu adalah sbb anda cepat lapar & takut kurang susu..Jadi mind fikir yg patut makan jeee . Yes makan tapi makan benda yg sihat,betul waktu & banyakkan air masak..Bukannya makan sesuka hati & minum air semanisnya😂 . Semoga ibu-ibu menyusu lepas nie tak risau dah nk diet ketika menyusu kay..Percaya la its the best time untk anda turunkn berat badan..Why not anda try kn? . Coach Qila 011-26455898
  • 18 2 3 hours ago
  • Semalam kita dah share tentang snek-snek yang berkhasiat untuk snacking time.

Sekarang ni adalah masa yg sesuai utk makan snek tp yg sihat mcm kit...
  • Semalam kita dah share tentang snek-snek yang berkhasiat untuk snacking time. Sekarang ni adalah masa yg sesuai utk makan snek tp yg sihat mcm kita cerita smlm tu la ye bkn roti putih bakar sapu planta n kaya😅...nnti bertambah kaya lemak dlm badan kita tu. Jgn lupa juga minum air kosong/kopi o kosong/ teh o kosong untuk memastikan kita sentiasa kenyang sebelum lunch supaya kita tak makan macam-macam time lunch nanti😉 Jadi pagi ni anda makan ape untuk snacking? #sneksihat #getfitnowonline #kurusdansihat #kurusnsihat
  • 7 0 3 hours ago
  • Tajuk: DEMI SEBUAH HADIAH
.
Tak reti skipping. Tak pernah seumur hidup skipping. Tapi ada orang bagi challenge suruh skipping 5x nanti dapat hadiah...
  • Tajuk: DEMI SEBUAH HADIAH . Tak reti skipping. Tak pernah seumur hidup skipping. Tapi ada orang bagi challenge suruh skipping 5x nanti dapat hadiah. Terus semangat buat walaupun koyak giler steps dia (kahkah). Dan dapat hadiah yay . Kesimpulan: IMPIAN TAK PERLUKAN PERFECT MOMENT UNTUK BERMULA . Camtu gak ngan berdiet. Perlu ke perfect moment untuk kita berubah? Tunggulah, takkan datang perfect moment tu. Mula je walau berdikit2. Start ngan latih diri minum air kosong yang cukup mengikut berat badan semasa, pastu upskill plak jaga portion, nanti tambah lagi skill kenalpasti good and bad food for your body. Tak susah kan . Ada hadiah ke? Hadiah paling mahal ialah KESIHATAN. Bonus, kurus, kalau konsisten lagi kulit plak ploles . Kalau join #getfitnowonline top biggest weight & fat losers boleh menang sampai RM1K uuuwooowwwww😎 . Klink link di bio ig @kaktipah.co utk penerangan lanjut . Coach Tanti #thechosenone
  • 1 0 4 hours ago
  • Tajuk: DEMI SEBUAH HADIAH
.
Tak reti skipping. Tak pernah seumur hidup skipping. Tapi ada orang bagi challenge suruh skipping 5x nanti dapat hadiah...
  • Tajuk: DEMI SEBUAH HADIAH . Tak reti skipping. Tak pernah seumur hidup skipping. Tapi ada orang bagi challenge suruh skipping 5x nanti dapat hadiah. Terus semangat buat walaupun koyak giler steps dia (kahkah). Dan dapat hadiah yay . Kesimpulan: IMPIAN TAK PERLUKAN PERFECT MOMENT UNTUK BERMULA . Camtu gak ngan berdiet. Perlu ke perfect moment untuk kita berubah? Tunggulah, takkan datang perfect moment tu. Mula je walau berdikit2. Start ngan latih diri minum air kosong yang cukup mengikut berat badan semasa, pastu upskill plak jaga portion, nanti tambah lagi skill kenalpasti good and bad food for your body. Tak susah kan . Ada hadiah ke? Hadiah paling mahal ialah KESIHATAN. Bonus, kurus, kalau konsisten lagi kulit plak ploles . Kalau join #getfitnowonline top biggest weight & fat losers boleh menang sampai RM1K uuuwooowwwww😎 . Klink link di bio ig @tantizul utk penerangan lanjut . Coach Tanti #thechosenone
  • 2 0 4 hours ago
  • Rutin senaman apa yang bagus coach untuk kecikkan peha?
.
Haaa nahhh khas untuk korang yang nak kecikkan peha tuuu boleh buat rutin senaman atas ni...
  • Rutin senaman apa yang bagus coach untuk kecikkan peha? . Haaa nahhh khas untuk korang yang nak kecikkan peha tuuu boleh buat rutin senaman atas nie okeh 🙋🏻‍♀️ . Untuk permulaan Dapat repeat 3x dah ok. Kalau nak advance repeat 5x 🔥🔥🔥 . . Tapi kena ingat juga eh.. Jaga makan.. Elakkan makanan yang yg mmpunyai trans fats.. . . Coach Qin 0197696812 #senamapeha #senamanpagi #getfitnowonline
  • 4 0 4 hours ago
  • Assalamualaikum. Morning semua
😍
.
Saya dah mulakan senaman paling mudah utk hari ni. Anda dah bermula ke belum ye utk hari ni? 🤔 😉
.
Jom cuti-c...
  • Assalamualaikum. Morning semua 😍 . Saya dah mulakan senaman paling mudah utk hari ni. Anda dah bermula ke belum ye utk hari ni? 🤔 😉 . Jom cuti-cuti ni, kita cukupkan 10k langkah kita 🤗 . Sihat itu ibadah ☺️ . #getfitnowonline #onlinecoaching #misikurussebelumraya
  • 12 2 4 hours ago
  • 🍗🐓🍗🐔🐓
.
Sape pandai???? ....😉😉
.
Wajib kena pandai pilih ni...sbb ape???...sbb kita nak bagi badan kita zat-zat makanan yang bagus dan berkh...
  • 🍗🐓🍗🐔🐓 . Sape pandai???? ....😉😉 . Wajib kena pandai pilih ni...sbb ape???...sbb kita nak bagi badan kita zat-zat makanan yang bagus dan berkhasiat kan yang mane badan kita perlukan supaya dapat berfungsi dengan baik 👍👍 . So untuk ni... kita kena pilih yang ade tinggi protein dan kurang lemak iaitu pilihlah bahagian dada ayam,cara masakkan pun kenalah jaga....jangan di goreng pulak dada ayam tu..huhu,pilih cara masakkan yang bagus iaitu bole pilih dikukus atau di bakar..nak diet penting kena ade ilmu...👌👌 . Belajar sesuatu....😘😘 . #getfitnowonline #kurusdgnilmu #gogirl💪💪💪 #keepistiqomah
  • 4 0 5 hours ago
  • Salam n morning everyonee.. happy weekend🤗🤗🔥🔥
.
Breakfast apa pagi ni? Hehe
.
Coach Yaya 0136403714
#getfitnowonline
  • Salam n morning everyonee.. happy weekend🤗🤗🔥🔥 . Breakfast apa pagi ni? Hehe . Coach Yaya 0136403714 #getfitnowonline
  • 7 0 5 hours ago
  • SIAPA CAKAP ONLINE COACHING TAK LEH TURUN BERAT..
.
Tengok ni Isteri yg join coaching Tp Dalam masa yg sama Suami plk terpaksa turun berat sebab ma...
  • SIAPA CAKAP ONLINE COACHING TAK LEH TURUN BERAT.. . Tengok ni Isteri yg join coaching Tp Dalam masa yg sama Suami plk terpaksa turun berat sebab makan meal plan Isteri buatkan😍 . Coach Sue 01161003215 #getfitnowonline #teamsyaiaizat
  • 13 4 6 hours ago
  • APA YG KITA CAPAI SETIAP KALI BANGUN PAGI?
.
Peringatan buat korang & saya sendiri..
.
Kadang-kadang kita mudah leka bila dah tengok hanset ni..Tam...
  • APA YG KITA CAPAI SETIAP KALI BANGUN PAGI? . Peringatan buat korang & saya sendiri.. . Kadang-kadang kita mudah leka bila dah tengok hanset ni..Tambah2 kalau baru bangun pagi..scroll ig dulu,tgk ws dulu pastu dah nk pukul 7 baru kalut nk solat subuh😔 . Semoga kita semua tersedar dari perkongsian @profmuhaya nie . Coach Qila 011-26455898
  • 49 2 7 hours ago
  • MENJAGA KESIHATAN MENGIKUT CARA NABI
.
Bila ikut cara nabi maksudnya kita mengikut sunnah. Antaranya adalah tidak mkn berlebihan dan gemar brjalan ...
  • MENJAGA KESIHATAN MENGIKUT CARA NABI . Bila ikut cara nabi maksudnya kita mengikut sunnah. Antaranya adalah tidak mkn berlebihan dan gemar brjalan kaki . Kita selalu dipesan supaya makan setelah lapar, berhenti sblm kenyg. Jgn bebankn proses penghadamn kita dgn mkn berlebihan. Tambahan pula kalau mknn yg kita mkn tu adalah mknn2 yg xsihat. Sbnrnya kita boleh knyg dgn lama sekiranya setiap meal yg kita mkn seimbng dan cukup dgn macronutrient yg diperlukn. Sbb tu kita mngamalkn konsep mkn ikut portion tgn sendiri. Nmpk xbyk tp ckup mngenygkn 😊 . Gemar brjln kaki ni sgt bgus utk kesihatan jantung dan flow peredaran darah kita juga terjaga. Kpd sesiapa yg jarang berjalan kaki, dan berhajat utk menunaikn umrah atau haji tahun ni, sy sarankn anda bykkn lah latihan berjalan kaki. Krn sepanjang aktiviti umrah atau haji disana nnt sgt byk aktiviti yg mmerlukn anda berjalan kaki seperti sai'e dan tawaf. Daya upaya kaki anda mmg perlu kuat. Betul, boleh upah org dukung atau pn tolak guna wheelchair disana nnt. Tp percayalah, nikmat nya xkn sama kalau kita sendiri yg menapak selesaikn setiap ibadah di sana 😇 . MasyaAllah tabarakallah, kalau anda usaha berlatih bykkn berjalan mulai sekarang, anda juga berpeluang utk menurunkn brt bdn sbb brjln kaki adalah aktiviti mudah yg semua org boleh lakukn utk burn calories . Dan sgt baik kalau anda mula juga utk Jaga pemakanan. Percayalah, bila kita Jaga pmknn dan mula brjln kaki utk turunkn berat badan, kualiti ibadah kita dgn Allah juga akn bertmbh baik. InsyaAllah . Pendaftaran intake March 2019 kini dibuka, klik link di bio ig @tice_ain utk dptkn details program 👆 . Tice Ain +60132584258 . #getfitnowonline #teamTiceAin #ticeAin #teamsyaiaizat #swapreview #swarovski #emmamaembong #dramasangat #kurussebelumraya2019 #kuruscepat #tipskurus #salamjumaat #ashrafmuslim #eatcleankl #dietkalori #workout #kuruscantik #kurusselepasbersalin #igreview #paidreviewmalaysia #glowingskin #cantik #resepisihat #jubahbesar #viral #viralvideos #coach #coachkurus #coachonline #onlinecoaching
  • 71 0 7 hours ago
  • BAYANGKAN ANDA MULA MARCH SEBAGAI COACHEE....1APRIL ANDA LOST 3-7 KG!! BEST KE BEST😍
.
Diet Biasa :
🚫Diet Tp tak turun berat..nak kira kalori pag...
  • BAYANGKAN ANDA MULA MARCH SEBAGAI COACHEE....1APRIL ANDA LOST 3-7 KG!! BEST KE BEST😍 . Diet Biasa : 🚫Diet Tp tak turun berat..nak kira kalori pagi malam..pening😅 🚫tak tahu nak makanan apa 🚫bersenam Tp berat tak turun 🚫selalu berlapar,malam craving 🚫akhir bulan berat tak turun😔 So nak tak kalau dapat peluang kurus dirumah sahaja dengan ada coach yg guide ✅fully guide & coaching dari coach ✅Topik Dieting dan ilmu pemakanan ✅Combo exercise dari certified personal trainer(SPECIAL) ✅Nutrition untuk makan pagi dan malam,mudah je nak diet.Just follow je ✅Sesuai untuk sesiapa sahaja sebab boleh kurus dirumah,di ofis dan mana2 sahaja🤩 . Click link di bio IG @suriati.omar untuk detail program dan daftar sebagai coachee Program Sesi 43💪🏻 . Coach Sue 01161003215 #getfitnowonline #teamsyaiaizat
  • 42 4 7 hours ago
  • Who is ready to push the reset button and get fresh in February? ⁣
⁣
What are your goals?
  • Who is ready to push the reset button and get fresh in February? ⁣ ⁣ What are your goals?
  • 22 1 9 hours ago
  • 🛑 Stopping the Self-Sabotage, The plateaus, the stuck, the stupid hormones and increasing my confidence has never come easier.
•
In week 5 back in...
  • 🛑 Stopping the Self-Sabotage, The plateaus, the stuck, the stupid hormones and increasing my confidence has never come easier. • In week 5 back in October, I knew I had turned a corner. • I stopped doubting 20 minute workouts would be enough. • I stopped being afraid to eat carbs. • I realized I could enjoy an adult beverage without guilt. • I saw that I wasn’t losing muscle even though I wasn’t lifting weights. • The most significant shift 👉🏼 I had no doubt I would sustain and improve upon my results. • No more plateaus. No more being stuck. No more second guessing. • No finish line. • And it’s freaking F U N! • My Valentine 💕 ✨ F L A S H ✨ S A L E ✨ Is still happening. And this program is included. • DM me for more info, or drop a comment. • ⚓️ ~ S –——————————— #loveyourself #selfsabotage #menopauserelief #mindsetreset #confidencebuilder #noimplants #nokidsclub #nokidsjustdogs #fitover50women #hashimotosthyroiditis #weightlossresults #getfitnowonline
  • 58 3 13 hours ago
  • PERUBAHAN PALING KETARA, SKIN SEMAKIN IMPROVE HASIL KONSISTEN AMALKAN ILMU PEMAKANAN YG DI AJAR...
.
MasyaAllah macam tak percaya, tapi ini sendiri...
  • PERUBAHAN PALING KETARA, SKIN SEMAKIN IMPROVE HASIL KONSISTEN AMALKAN ILMU PEMAKANAN YG DI AJAR... . MasyaAllah macam tak percaya, tapi ini sendiri yang di akui oleh coachee ini ye. Dulu memang kulit lebih gelap, alhamdulillah sekarang kulit lebih sihat dan lebih cerah. . Saya happy sgt join coaching ni😍 sbb tak pernah kurus tetibe kurus dan sihat. Level kolestrol sebelum join 9 after join 4.5. . Ini komen dari salah seorang peserta cabaran turun berat getfitnowonline. . Berjaya turun berat sebanyak 10kg dan bertukar saiz baju dari "L" ke saiz "XS". . Anda bila lagi? Serius nak kurus dan sihat luaran dan dalaman? Klik link di bio ig sy @idda.hamzah untuk sertai intake March 2019. . #getfitnowonline #onlinecoaching #misikurussebelumraya
  • 17 2 14 hours ago
  • Take note uolsss, elak sekiranya berlaku perubahan seperti diatas..
.

Share dengan kawan2 juga, semoga bermanfaat 😊
.

Coach Hafiz Azahari, +6013...
  • Take note uolsss, elak sekiranya berlaku perubahan seperti diatas.. . Share dengan kawan2 juga, semoga bermanfaat 😊 . Coach Hafiz Azahari, +6013 315 1113 #getfitnowonline
  • 75 0 15 hours ago
  • Jom dengar sharing tips kecantikan drpd victoria beckham..
.

Semoga bermanfaat 🤗
.

Coach Hafiz Azahari, +6013 315 1113
#getfitnowonline
  • Jom dengar sharing tips kecantikan drpd victoria beckham.. . Semoga bermanfaat 🤗 . Coach Hafiz Azahari, +6013 315 1113 #getfitnowonline
  • 19 0 15 hours ago
  • Malam ni iolsss nak share beberapa tips, selamat mencuba 😉
.

Coach Hafiz Azahari, +6013 315 1113
#getfitnowonline
  • Malam ni iolsss nak share beberapa tips, selamat mencuba 😉 . Coach Hafiz Azahari, +6013 315 1113 #getfitnowonline
  • 74 0 15 hours ago
  • INI SERIUS!!! NAK TURUN BERAT DALAM MASA 7 HARI? CUBA BUAT NI!!!
.
Haa pada yang dok tanya.. ada tak program coaching nak kurus yang takda yuran.. ...
  • INI SERIUS!!! NAK TURUN BERAT DALAM MASA 7 HARI? CUBA BUAT NI!!! . Haa pada yang dok tanya.. ada tak program coaching nak kurus yang takda yuran.. program coaching saya buat memang ada yuran sis.. saya bagi awak macam2 tau dalam program ni.. mealplan, coaching, support group.. awak tinggal nak kena follow je... 😍 . Tapi kalau awak masih tak ready gak lagi, ha jom follow challenge ni. Buat sendiri2 je tak kisah la korang dok mana pon. Memang kalau korang follow, insyaAllah akan mula ada perubahan selepas 7 hari. Kalo dah try seminggu ni pun gagal gak, memang alamatnya nak kena join program #getfitnowonline bulan March la jawabnye 😆 . Tag kawan2 korang ajak kurus sekali! 👇🏼
  • 402 14 15 hours ago
  • 👉OMG Becky! Look at her!!! ~1 YEAR~ SEPARATES THESE PHOTOS👈🎉
.
.
Where do you want to take your HEALTH 💕 in the next year?
.
.
Imagine a year f...
  • 👉OMG Becky! Look at her!!! ~1 YEAR~ SEPARATES THESE PHOTOS👈🎉 . . Where do you want to take your HEALTH 💕 in the next year? . . Imagine a year from now… 🎉Waking up with energy and pep in your step! 🎉Sliding into your favorite pair of skinny jeans! 🎉Picking out anything in your closet and feeling confident and sexy in it!💃🏼 🎉Knowing how to eat in a way that gives you freedom from feeling restricted by food! 🎉Finally ditching the yo-yo diet and learning a lifestyle of balance! . . 👉IT IS POSSIBLE!👈 I’ve done and so have many of the women I work with! It takes commitment and dedication but IT IS SO WORTH IT! . . I have 6 spots open in my Love the skin your in online Bootcamp. You’ll have access to: 💪a catalog of results-driven workout programs online 💪our nutrition plan that is flexible and sustainable for life 💪my favorite nutrition supplements that boost metabolism and energy, while putting an end to your cravings. . . 🎉To learn more about how to join, shoot me a DM.🎉
  • 23 4 15 hours ago
  • Siapa yang suke minum air. Lepas tu buboh gule byk2.. sekali minum rse cm nk potong kaki..
.
.
Tau x gule tidak baik untuk kesihatan. Lagi2 untuk o...
  • Siapa yang suke minum air. Lepas tu buboh gule byk2.. sekali minum rse cm nk potong kaki.. . . Tau x gule tidak baik untuk kesihatan. Lagi2 untuk org yg nak diet. Wajib untuk mengurangkan atau memotong penggunaan gula dan garam😌.. . . Nak kurus kan.. 😁. Takkan lah nak kurus shaja tapi taknak sihat. Mestilah nak kedua-duanya sekali kan😉.. . . Secara rasminya skrng saya MEMBUKA PENDAFTARAN BULAN MAC untuk 50 ORANG YANG TERAWAL!!!!.💃🏻 . . Boleh kurus online sahaja🤳🏻. . . Coach anas 0198831580 Follow @raa_anas . . #teamcoachanas #teamcoacheyfa #getfitnowonline #nakkurus #dietseimbang #kuruskurus #tv3
  • 5 0 16 hours ago
  • SAYA TAK DAPAT FOLLOW MAKAN HEALTHY WAKTU LUNCH LAA COACH
.
Sekali sekala kalau nak makan xpe. One bad meal wont make us fat. Just like one good me...
  • SAYA TAK DAPAT FOLLOW MAKAN HEALTHY WAKTU LUNCH LAA COACH . Sekali sekala kalau nak makan xpe. One bad meal wont make us fat. Just like one good meal wont make us healthy. Yg penting tu apa yg dimakan hari2 tu berbanding yg dimakan sekali je. So dont be too hard on yourself kalau terbabas sekali sekala cuma yg baru mula ni.. ni fasa nak create new habit. So do whatever it takes to get the habit going first ok #getfitnowonline
  • 19 0 16 hours ago
  • FOKUS KPD FAT LOST, BKN WEIGHT LOST SEMATA
.
Ramai yg berpuas hati dengan berat masing-masing apabila dah capai berat ideal.
Tapi kita jarang ambil...
  • FOKUS KPD FAT LOST, BKN WEIGHT LOST SEMATA . Ramai yg berpuas hati dengan berat masing-masing apabila dah capai berat ideal. Tapi kita jarang ambil tahu ttg body fat. . Pernah x anda tgk org yg beratnya ideal tp nmpk gemuk/chubby? Nak tahu kenapa? Sebab berlaku lebihan body fat. . So, x semestinya berat kita dah ideal kita x perlu eat clean, x perlu bersenam. Kita perlu buat semua tu utk dptkan body yg solid, dgn body fat yg normal (20%). . Sertai intake Mac utk dptkan body yg solid. Coach Adilah Mazlin 0197710201 Lost 22kg* Lost 3%* body fat . . . #bodyfat #bodysolid #idealweight #getfitnowonline #fattofitonline #onlinecoaching
  • 11 0 16 hours ago
  • SUSAH KE NAK KIRA KALORI NI?
.
Tak susah guys! Mudah sgt...takde fon dan apps pun boleh je nak agak2 kalori ni
.
Cuba 6 tips ni! Saya paling suka y...
  • SUSAH KE NAK KIRA KALORI NI? . Tak susah guys! Mudah sgt...takde fon dan apps pun boleh je nak agak2 kalori ni . Cuba 6 tips ni! Saya paling suka yg asingkan kuah/gravy/sambal belacan tu😆 nak sambal boleh je cuma tak yah letak belacan. Buat sambal sihat, metabolisma booster tu💥 . Jom tag member korang yang nak turun berat badan tapi tak tau dari mana nak start👇🏻 . Coach Ilyani wajdi 60125885877 #getfitnowonline
  • 140 4 16 hours ago