#jomsihat Instagram Photos & Videos

jomsihat - 427.2k posts

Top Posts

  • SENAMAN AWESOME BILA BUANG LEMAK.
.
Anatara senaman yang terbaik untuk bantu buang lemak dengan sangat efektif,dan bila melakukan sukan ini,letakka...
  • SENAMAN AWESOME BILA BUANG LEMAK. . Anatara senaman yang terbaik untuk bantu buang lemak dengan sangat efektif,dan bila melakukan sukan ini,letakkan sasarn untuk lemak di perut untuk dihapuskan.Tetapi lemak di perut selepas melakukan sukan ini penting untuk ada makanan recovery yang terbaik. . 1.HIIT WORKOUT. High intensity interval training antara senaman yang baik kerana ia bantu untuk bakar lemak dalam masa yang singkat,bila kita focus kepada bakar terutama lemak di perut.Kita harus melakukan senaman yang intense serta bakar kalori bukan sekadar di gym.HIIT worout akan bantu badan kita terus bakar kalori walaupun lama selepas kita bersukan . Berlari. Berlari adalah antara senaman yang murah mudah dan fleksible.Dalam pace yang sederhana kita boleh bakar hampir 600 kalori sejam.Kita boleh pelbagaikan dalam beerjoging dengan berlari,berjalan dan berjoging.Serta untuk hasil yang lebih awesome kita boleh buat aktiviti panjat bukit yang akan bakar lemak lebih baik. . Berbasikal Berbasikal bukan sahaja boleh bantu bakar lemak,malah sukan ini akan bagi kita excited untuk lebih lama kerana ada goal untuk potong pelumba basikal yang lain.Secara tak langsung kita lebih enjoy bersukan. . Apabila kita dah melakukan aktiviti ini secara konsisten, pastikan pemakanan juga terjaga serta tidur yang cukup.Ia dengar seperti mudah dan simple tetapi dalam gaya hidup yang sibuk dan sedentary sangat penting untuk kita bina habit ini elak badan kita mudah lekat lemak. . Coach Khalid 0172305309 (click link bio ig utk turun laju 3-10 kg sebulan) ., . 🌟PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA SLOT TERHAD . #kurussebelumraya #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #eatclean #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #kurusmudahdanselamat
  • 200 4 6 hours ago

Latest Instagram Posts

  • HANYA dengan consume BIZZI BODY dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya iaitu kurang selera makan😊
.
Rasanya juga sangat2 best....
.
Ia ma...
  • HANYA dengan consume BIZZI BODY dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya iaitu kurang selera makan😊 . Rasanya juga sangat2 best.... . Ia malah membantu anda :- . ✔ mengawal nafsu makan . ✔ mengatasi masalah sembelit . ✔ mencantikkan kulit . ✔ menurunkan kadar kolestrol . ✔ memberikan tenaga . ✔ menyingkirkan toksin dalam badan . ✔ menjaga keseimbangan metabolisme tubuh . . UNTUK KESAN YANG LEBIH BOMBASTIK..... 💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥 . ❌ JANGAN makan makanan berminyak / berlemak . ✔ BUAT senaman ringan . ✔ BANYAKKAN minum air kosong . . Bertambah KEBABOM result die bila apply sekali dgn BIZZI BODDY CONTOUR CREAM tau!! DIJAMIN 200% Ianya amat berkesan dan semua testimoni kami terbukti telah berjaya menurunkan berat badan mereka 😁 APA NAK TUNGGU LAGI.... JANGAN TUNGGU LAMA2... WHATSAPP KAMI . . #jomkurus #jomsihatdancantik #jomsihat #slimmingtea #slimmingcream #fatburner #aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #kurus #wanitahariini
  • 0 1 23 minutes ago
  • HANYA dengan consume BIZZI BODY dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya iaitu kurang selera makan😊
.
Rasanya juga sangat2 best....
.
Ia ma...
  • HANYA dengan consume BIZZI BODY dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya iaitu kurang selera makan😊 . Rasanya juga sangat2 best.... . Ia malah membantu anda :- . ✔ mengawal nafsu makan . ✔ mengatasi masalah sembelit . ✔ mencantikkan kulit . ✔ menurunkan kadar kolestrol . ✔ memberikan tenaga . ✔ menyingkirkan toksin dalam badan . ✔ menjaga keseimbangan metabolisme tubuh . . UNTUK KESAN YANG LEBIH BOMBASTIK..... 💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥 . ❌ JANGAN makan makanan berminyak / berlemak . ✔ BUAT senaman ringan . ✔ BANYAKKAN minum air kosong . . Bertambah KEBABOM result die bila apply sekali dgn BIZZI BODDY CONTOUR CREAM tau!! DIJAMIN 200% Ianya amat berkesan dan semua testimoni kami terbukti telah berjaya menurunkan berat badan mereka 😁 APA NAK TUNGGU LAGI.... JANGAN TUNGGU LAMA2... WHATSAPP KAMI SEGERA!!!! . . #jomkurus #jomsihatdancantik #jomsihat #slimmingtea #slimmingcream #fatburner #aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #kurus #wanitahariini
  • 2 0 29 minutes ago
  • JOM SIHAT IPOH LADIES # 15

PROGRAM KESIHATAN BERKONSEPKAN MUSLIMAH.. AKTIVITI INDOOR & TRAINER PEREMPUAN.... Hari : Selasa & Khamis
Waktu : 8.30 p...
  • JOM SIHAT IPOH LADIES # 15 PROGRAM KESIHATAN BERKONSEPKAN MUSLIMAH.. AKTIVITI INDOOR & TRAINER PEREMPUAN.... Hari : Selasa & Khamis Waktu : 8.30 pm - 10.00 pm * Seminggu 2 kali Workout * 8 Sesi Workout * Weight Loss / Burn Fat * Tingkatkan Stamina & Otot * Perubahan Bentuk Badan * Kesihatan yang lebih baik * Dapat menjalani kehidupan yg lebih sihat * Panduan Pemakanan Harian * Nota Jom Sihat * Sesi Menimbang JENIS SENAMAN YANG ADA :- 1. Circuit Training 2. Body Weight Workout 3. Weight Training 4. Cardio Training 5. Fun Workout 6. Dumbell Workout 7. Aerobic / Zumba Lokasi :: Own Dayah Fitness Centre 27 MEDAN STESEN 18/9 , STESEN 18 31500 ,IPOH ,PERAK.. ( berhadapan Aeon Stesen 18 tempat loading barang ) INFO : www.wasap.my/60175588698dayah #Owndayahfitnesscentre #Ladiesonly #Programmuslimah #Jomsihat
  • 1 0 49 minutes ago
  • Alhamdulillah senang hati dan gembira dapat bantu timbang faktur luaran dandalaman semua orang yg kami bantu gembira hati semuanya bagi feedback yg...
  • Alhamdulillah senang hati dan gembira dapat bantu timbang faktur luaran dandalaman semua orang yg kami bantu gembira hati semuanya bagi feedback yg baik baik alhamdulillah #jomsihat #jomsihatdancantik #jomsihatmalaysia
  • 6 0 an hour ago
  • 3 1 an hour ago
  • BAHAN DALAM SLIMMY BODY TEA 💚
.

Ok sayangss. Harini kakHa nak share bahan yg digunakan dalam SLIMMY BODY TEA. 100% Dry herbs tauu. .
.
Bahan kand...
  • BAHAN DALAM SLIMMY BODY TEA 💚 . Ok sayangss. Harini kakHa nak share bahan yg digunakan dalam SLIMMY BODY TEA. 100% Dry herbs tauu. . . Bahan kandungan dalam SLIMMY TEA ni adalah LOTUS LEAF dan STEVIA yang telah dikeringkan🍀 . . Antara kebaikkan lotus leaf ⤵️ ✔️Turunkan kolestrol ✔️Mengatasi obesiti ✔️Detoks ✔️Membantu menurunkan tekanan darah ✔️Meningkatkan metabolisme ✔️Menurunkan berat badan ✔️Mencegah penyakit . . Ok itu antara kebaikkan lotus leaf. Ada banyak lagi kebaikkannya sebenarnya. So korang tunggu apa lagi cpt lah beli. Kan haritu ckp misi tahun 2019 nak kuyusss. . Nak kurus jgn malu lah wasap je kakHa. Nanti kita story mori 📲📲 👇👇 0145260482 . Atau klik jer link wasap dekat mybio
  • 0 1 an hour ago
  • Dah “berskinny” ke belum pagi ni? .
Secawan sebelum sarapan ye. Kalau tak sempat, boleh minum setengah jam sebelum waktu lunch tau.
.
DARY adalah 1...
  • Dah “berskinny” ke belum pagi ni? . Secawan sebelum sarapan ye. Kalau tak sempat, boleh minum setengah jam sebelum waktu lunch tau. . DARY adalah 100% teh minuman yang di hasilkan daripada gabungan bunga roselle , verbena dan beberapa lagi bahan semulajadi. . Verbena antara herba yang membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan cara pembakaran lemak dari dalam badan. Slowly but surely. . Bahan-bahan ini akan "bekerja" dan memberikan kesihatan yang terbaik dalam tubuh sebaik di ambil secara berterusan setiap pagi sebelum sarapan. . Oh ya, oleh kerana #daryteatox tiada ubat-ubatan tambahan, jadi korang kene terus skip gula / air manis ya. Kalau dah nak sangat tu minum seteguk dua sahaja, bukan satu jug😌 . Minum #daryskinnylegstea, secara konsisten, rasa cravings nak bende manis berkurangan. Rasa nak makan banyak-banyak pun sama. . Akan beri rasa haus, jadi masa ni la peluang kita minum air masak banyak. Bukan air gas tau. Hihi. . Dalam masa yang sama rasa nak buang air kecil selalu. Takpe la, ni proses pembuangan toksin juga, buang air berlebihan dalam badan korang juga. Jadi, jangan pernah give up ya. Jom whatsapp kakHa lelaju 📲📲⤵⤵ 0163112643 . Klik jer link wasap dekat mybio
  • 1 2 an hour ago