#kurungmoden Instagram Photos & Videos

kurungmoden - 2.8m posts

Top Posts

  • Now Ready‼️‼️ Bainon Kurung Full Lace.. Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4colour yg gojes2 semuanya🥰
.
NP : RM299
Now...
  • Now Ready‼️‼️ Bainon Kurung Full Lace.. Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4colour yg gojes2 semuanya🥰 . NP : RM299 Now : RM249 only‼️ Available XS to XL . Cantik sangat2 tau buat pakai . ✔️ Baju Nikah or Tunang pun cantik sgt.. ✔️ Kenduri- Kendara, manis je☺️ ✔️ Cik adik nak pakai buat convo😉 ✔️ Bridesmaid. Wow.. nampak klasik kan😍 ✔️ Pergi office, pergi mengajar. Perempuan melayu terakhir sgt..😄 . Macam mana nak beli?? Ada 3 pilihan utk uolss😊 . Walk in terus ke BUTIK : Apple Couture No.3-35-02, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Landmark butik : Atas restoran Romah Makan Terlajak Laris. Facing main road . Klik link bawah utk belian di shopee . Cara ini lebih cepat ya. Tak perlu tunggu kami reply seperti di whatsapp. Paling best boleh shopping pakai credit/debit card & FREE POSTAGE tau😊😊 . . Atau Whatsapp RETAIL👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . +60162854486 . Atau Whatsapp Borong👇🏻👇🏻👇🏻 . +601164007900 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . #kurungmoden #kurungcekakmusang #kurungpahang #kurungriau #bajukurung #kebaya #kebayariau #kebayalabuh
  • 4637 159 4:22 AM Feb 8, 2019
  • Now Ready‼️‼️ Bainon Kurung Full Lace.. Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4colour yg gojes2 semuanya🥰
.
NP : RM299
Now...
  • Now Ready‼️‼️ Bainon Kurung Full Lace.. Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4colour yg gojes2 semuanya🥰 . NP : RM299 Now : RM249 only‼️ Available XS to XL . Cantik sangat2 tau buat pakai . ✔️ Baju Nikah or Tunang pun cantik sgt.. ✔️ Kenduri- Kendara, manis je☺️ ✔️ Cik adik nak pakai buat convo😉 ✔️ Bridesmaid. Wow.. nampak klasik kan😍 ✔️ Pergi office, pergi mengajar. Perempuan melayu terakhir sgt..😄 . Macam mana nak beli?? Ada 3 pilihan utk uolss😊 . Walk in terus ke BUTIK : Apple Couture No.3-35-02, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Landmark butik : Atas restoran Romah Makan Terlajak Laris. Facing main road . Klik link bawah utk belian di shopee . Cara ini lebih cepat ya. Tak perlu tunggu kami reply seperti di whatsapp. Paling best boleh shopping pakai credit/debit card & FREE POSTAGE tau😊😊 . . Atau Whatsapp RETAIL👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . +60162854486 . Atau Whatsapp Borong👇🏻👇🏻👇🏻 . +601164007900 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . #kurungmoden #kurungcekakmusang #kurungpahang #kurungriau #bajukurung #kebaya #kebayariau #kebayalabuh
  • 1318 46 4:48 AM Feb 9, 2019
  • Bainon Kurung in Pastel Cream😍😍. Cantik ke?? Ofkos lah uolss, sweet ya ampunn😫
.
Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4...
  • Bainon Kurung in Pastel Cream😍😍. Cantik ke?? Ofkos lah uolss, sweet ya ampunn😫 . Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4colour yg gojes2 semuanya🥰 . NP : RM299 Now : RM249 only‼️ 2pcs above : RM229/pcs Available XS to XL . Cantik sangat2 tau buat pakai . ✔️ Baju Nikah or Tunang pun cantik sgt.. ✔️ Kenduri- Kendara, manis je☺️ ✔️ Cik adik nak pakai buat convo😉 ✔️ Bridesmaid. Wow.. nampak klasik kan😍 ✔️ Pergi office, pergi mengajar. Perempuan melayu terakhir sgt..😄 . Macam mana nak beli?? Ada 3 pilihan utk uolss😊 . Walk in terus ke BUTIK : Apple Couture No.3-35-02, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Landmark butik : Atas restoran Romah Makan Terlajak Laris. Facing main road . Klik link bawah utk belian di shopee . Cara ini lebih cepat ya. Tak perlu tunggu kami reply seperti di whatsapp. Paling best boleh shopping pakai credit/debit card & FREE POSTAGE tau😊😊 . . Atau Whatsapp RETAIL👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . +60162854486 . Atau Whatsapp Borong👇🏻👇🏻👇🏻 . +601164007900 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . #kurungmoden #kurungcekakmusang #kurungpahang #kurungriau #bajukurung #kebaya #kebayariau #kebayalabuh
  • 1255 60 4 days ago
  • Now Ready‼️‼️ alahai sweet nye colour ni kan?☺️
Bainon Kurung Lace.. Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4 colour yg goje...
  • Now Ready‼️‼️ alahai sweet nye colour ni kan?☺️ Bainon Kurung Lace.. Boleh dapatkan koleksi terbaru kita di butik hari ni ye.. ada 4 colour yg gojes2 semuanya🥰 . NP : RM289 Now : RM249 only‼️ Available XS to XL . Cantik sangat2 tau buat pakai . ✔️ Baju Nikah or Tunang pun cantik sgt.. ✔️ Kenduri- Kendara, manis je☺️ ✔️ Cik adik nak pakai buat convo😉 ✔️ Bridesmaid. Wow.. nampak klasik kan😍 ✔️ Pergi office, pergi mengajar. Perempuan melayu terakhir sgt..😄 . Macam mana nak beli?? Ada 3 pilihan utk uolss😊 . Walk in terus ke BUTIK : Apple Couture No.3-35-02, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Landmark butik : Atas restoran Romah Makan Terlajak Laris. Facing main road . Klik link bawah utk belian di shopee . Cara ini lebih cepat ya. Tak perlu tunggu kami reply seperti di whatsapp. Paling best boleh shopping pakai credit/debit card & FREE POSTAGE tau😊😊 . . Atau Whatsapp RETAIL👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . +60162854486 . Atau Whatsapp Borong👇🏻👇🏻👇🏻 . +601164007900 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . #kurungmoden #kurungcekakmusang #kurungpahang #kurungriau #bajukurung #kebaya #kebayariau #kebayalabuh
  • 1450 42 yesterday

Latest Instagram Posts

  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBI...
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔 . BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻 . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . . 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara
  • 0 0 just now
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBI...
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔 . BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻 . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . . 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara
  • 0 0 just now
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBI...
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔 . BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻 . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . . 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara
  • 1 0 just now
  • Ready Stock !! LEYLA KEBAYA
Harga : RM115 FREE POS 🌺material : French Lace + crepe 🌺 Terdapat 2 saiz ( S/M & L/XL)
🌺 Ada sponge bahu
🌺 Ada zip ...
  • Ready Stock !! LEYLA KEBAYA Harga : RM115 FREE POS 🌺material : French Lace + crepe 🌺 Terdapat 2 saiz ( S/M & L/XL) 🌺 Ada sponge bahu 🌺 Ada zip belakang baju 🌺 Ada zip di bahagian lengan 🌺 4 colour sahaja 🌺 Saiz refer di bawah 👇🏻 *UKURAN* S/M Bahu : 14.5-15” Armhole : 8” Dada : up to 38” Pinggang : 32” Pinggul baju :40” Labuh baju : 27” Labuh tangan : 22.5” Pinggul kain: 38” Labuh kain : 40” L/XL Bahu : 16- 16.5” Armhole : 10” Dada : up to 42” Pinggang : 38” Pinggul baju 44” Labuh baju :28” Labuh tangan : 22.5” Pinggul kain :42” Labuh kain : 40” #kebayamoden #kebayalace #bajukurungraya #kurungmoden
  • 0 0 a minute ago
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBI...
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔 . BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻 . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . . 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara
  • 0 0 6 minutes ago
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBI...
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔 . BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻 . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . . 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara
  • 0 0 6 minutes ago
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔
.
BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻
.
.
💃KELEBI...
  • Macam Mana BOLEH JADI MACAM TU???🤔🤔🤔 . BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻 . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . . 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 😍Meh pm laju2 📲 0145119366 . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara
  • 1 0 6 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 2 0 7 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 1 0 7 minutes ago
  • NEW SUZANNA EXCLUSIVE KURUNG‼️‼️
.
💰 HARGA : RM130SM/SS
SIZE S, M, L,XXL
. 📌 material moss crepe with lace
📌 zip di belakang dan lengan
📌 Pingg...
  • NEW SUZANNA EXCLUSIVE KURUNG‼️‼️ . 💰 HARGA : RM130SM/SS SIZE S, M, L,XXL . 📌 material moss crepe with lace 📌 zip di belakang dan lengan 📌 Pinggang bergetah . UKURAN : . SAIZ S Bahu 14" Dada 34" Lilit ketiak 16" Panjang Lengan 22" Pinggang 29" Pinggul 37" Labuh baju depan 30" Labuh baju belakang 30" . Skirt Pinggang 26"-36" Punggung 34" Labuh 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SAIZ M Bahu 14.5" Dada 36" Lilit Ketiak 17" Panjang Lengan 22" pinggang 30" Pinggul 38" Labuh baju depan 30" Labuh baju belakang 30" . Skirt Pingang 28"-34" Punggung 36" Labuh 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SAIZ L/XL Bahu 15" Dada 40" Lilit Ketiak 18" Pinggang 34" Pinggul 42" Panjang Lengan 22" Labuh baju depan 30" Labuh baju belakang 30" . Skirt Pingang 30"-4 #38" Punggung 40" Labuh 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SAIZ XXL Bahu 16" Dada 42" Lilit Ketiak 19" Panjang Lengan 22" Pinggang 37" Pinggul 44" Labuh baju depan 30" Labuh baju belakang 30" . Skirt Pingang 32"-40" Punggung 42" Labuh 42" . 🌼🌼 CARA SUBMIT ORDER 🌼 . 📑 BACA DETAIL/UKURAN 📸 SCREENSHOOT GAMBAR 📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . 📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️
  • 1 1 7 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 0 0 7 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 0 0 8 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 0 0 8 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 0 0 8 minutes ago
  • ASSALAMUALAIKUM...SELAMAT PETANG PELANGGAN YANG DISAYANGI 😘

PENGUMUMAN!! 📣📣
PENGUMUMAN!! 📣📣
.
.
.
CIK BUTANG DAH RESTOK!!
DAH RESTOK!! 😱😱😱...
  • ASSALAMUALAIKUM...SELAMAT PETANG PELANGGAN YANG DISAYANGI 😘 PENGUMUMAN!! 📣📣 PENGUMUMAN!! 📣📣 . . . CIK BUTANG DAH RESTOK!! DAH RESTOK!! 😱😱😱 SEBAB APA RESTOK?? SEMESTINYA PERMINTAAN YG SANGAT TINGGI DENGAN HARGA YG SGT2 BERBALOI ...... ...🌟 2 HELAI RM100 🌟 ...🌟 2 HELAI RM100 🌟 ...🌟 2 HELAI RM100 🌟 YE...2 HELAI RM100 SAHAJA!! JOM GRAB TERUSS...LAMBAT HABISSSS... ♥️KAIN YANG SANGAT♥️ SELESA...XPANAS..ANTI KEDUT...MESRA WUDHUK..& SESUAI UTK MOMMY BF BABY 😘 BANYAK KAN DIA PY KELEBIHAN...TAPI HARGA SGT2 MURAH... JIKA BERMINAT BOLEH DM 🙋 @ klik kt Bio jek... www.wasap.my/+60103622533 #blousemoden #blousemodenmuslimah #kurungmoden #KurungMuslimah #kebayamuslimah #neelofa #mfmirafilzah #emmamaembong #sitinurhalizaofficialapp #datukaliffsyukri
  • 1 0 8 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 0 0 9 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 0 0 9 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 0 0 9 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 2 0 11 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 2 0 11 minutes ago
  • Kurung Alice 2.0

Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan ...
  • Kurung Alice 2.0 Ingin tampil istimewa dan menawan, Kurung Alice 2.0 edisi terhad ini pilihan yang tepat. Hanya ada beberapa ratus pasang shj dan tiada restok. Wajib miliki segera. 👗Menggunakan material premium crepe, ia lembut beralun, tidak memeri, sejuk dan selesa di pakai seharian. 👗Nursing dan wudhu friendly seperti kesukaan semua wanita 👗Poket sorok di kanan pastinya sgt praktikal. 👗Ada 6 pilihan warna dan saiz pasti menambat hati semua. 👗Kain potongan duyung, selesa melangkah, dengan zip tepi dan getah separuh. 👗Harga istimewa untuk kurung custom printed seperti ini, 📌RM125 shj utk sepasang, 📌RM350 utk 3 pasang combo Harga termasuk pos ke SM Tambah rm3/pc utk pos ke SS Oder ✅ ☎️ ☎️ ☎️ * Model pakai saiz s * Mungkin terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin *Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima * Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh dan tag masih elok ( dlm 3 hari penerimaan baju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ JOM JOIN TELEGRAM SHOP BAJU KAMI DROPSHIP DIPERLUKAN ••••••••••••••••••••••••••• #lavendergallerykluang #lavender_gallery_0197744271 #kurungmoden #murah #nursing #blousenursing #kurungnursing #kurung #kluang #cantik #blousemuslimah #kurungmuslimah #muslimah #cikgucikgu #vendor
  • 1 0 11 minutes ago