#kuruscepat Instagram Photos & Videos

kuruscepat - 1.3m posts

Top Posts

  • SIMPLE GILER!! TAPI SANGAT POWERFUL.
.
Mana tak simple. Rendam je dalam air panas 3-5 minit. Pecah2, gaul2, siap. Makan pulak dengan roti wholemeal...
  • SIMPLE GILER!! TAPI SANGAT POWERFUL. . Mana tak simple. Rendam je dalam air panas 3-5 minit. Pecah2, gaul2, siap. Makan pulak dengan roti wholemeal. Cukup dah protein, karbohidrat dan serat dalam meal breakfast anda untuk turun berat. . Hari ni apa sarapan pagi anda? . Jangan cakap makan nasi lemak, roti canai, goreng2, kuih2, teh tarik, minuman manis pulak. Kalau camtu bila nak kurusnya? Kata nak pakai baju saiz S raya nanti.
  • 1677 60 2:50 AM Feb 9, 2019
  • Nak tgk berapa ramai yg aktif!!! NEW YEAR NEW YOU.

Order @ezdiet 35days special weightloss program & lose 10-15kg after u complete the program. Sa...
  • Nak tgk berapa ramai yg aktif!!! NEW YEAR NEW YOU. Order @ezdiet 35days special weightloss program & lose 10-15kg after u complete the program. Sampai bila azam utk kurus setakat azam je. Order je @ezdiet meal plans. Order now at www.ezdiet.com.my
  • 13051 671 2:37 AM Feb 8, 2019
  • NASI TAK MAKAN? TAPI MAKAN MEE, ROTI, BISKUT DAN CORNFLAKE?
.
Ramai yang nak kurus dengan tak makan nasi. Tapi bila di tanya makan apa? Ada yang ma...
  • NASI TAK MAKAN? TAPI MAKAN MEE, ROTI, BISKUT DAN CORNFLAKE? . Ramai yang nak kurus dengan tak makan nasi. Tapi bila di tanya makan apa? Ada yang makan mihun, biskut, oat, cereals, roti dan sebagainya. Tu semua sama je, karbohidrat juga. Dan kalorinya lebih kurang sama dengan nasi. . Nak buat defisit kalori dengan tak makan nasi, tapi breakfast cereals yang di makan secawan dah sama kalorinya dengan 2 senduk nasi. . Sebab tu berat susah nak turun. Nasi tak makan, benda lain dibedal. Pastu mengadu craving macam-macam. . Nak kurus anda WAJIB ada ilmu, teknik & meal plan yang betul. Sebab tu saya syorkan anda semua jadi student Cikgu Diet. Semua ni akan diberikan. Takyah pening2. . Pendaftaran sesi Mac sedang dijalankan. Untuk maklumat lanjut, > DM NAMA & NO.TELEFON ANDA < > DM NAMA & NO.TELEFON ANDA < > DM NAMA & NO.TELEFON ANDA < . CEPAT! Sejak dilancarkan 2 minggu lepas, lebih hampir 30 orang yang dah mendaftar. Kuota kami cuma ada 50 je. Jangan tangguh, daftar sekarang! . Kredit gambar : Cawangan Pemakanan KL & Putrajaya
  • 610 9 yesterday
  • "PANCAKE INI DAH MEMBUATKAN RAMAI ORANG TAK KERUAN SEBAB SANGAT SEDAP, SENANG DAN MENGENYANGKAN."
.
Kalau ada masa nanti buat lah. Senang je, tak s...
  • "PANCAKE INI DAH MEMBUATKAN RAMAI ORANG TAK KERUAN SEBAB SANGAT SEDAP, SENANG DAN MENGENYANGKAN." . Kalau ada masa nanti buat lah. Senang je, tak sampai 5 minit pun dah siap. Seimbang, sihat, rendah kalori dan akan buatkan anda cantik menawan. . Dengan 2 biji telur, anda boleh dapat 18-20g protein. Sebaiknya saya suggest buang 1 kuning sebab kat situ lah lemak dan kolesterol. Tapi kat situ jugak terletaknya vitamin A, B, C, D, kalsium, magnesium dan zat besi. . Pening kan? Makan 1 je kuning nya. Vitamin2 dan mineral tu nnt topup masa lunch. Ambil sayur banyak2. . Pisang pulak sebagai sumber karbohidrat dan fiber. . Jika digabungkan, maka seimbanglah meal breakfast anda. . Tapi3x.. Ingat!! Jangan memandai tambah tepung, butter, marjerin, minyak dan gula pulak. Kalau macam tu dah tak jadi la meal sihat anda. Buatkan orang lain takpe, jangan anda join makan sekali. Haha. . Ok, tu je resepinya. Selamat mencuba!! . . CABARAN TURUN BERAT BERSAMA CIKGU DIET. Pendaftaran sesi Mac dah mula dibuka. Untuk maklumat lanjut, >DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA<
  • 1168 24 5 days ago
  • ..
Antara sayur-sayuran yg mengandungi kalori yg rendah & dalam kuantiti yg sikit. Ianya juga kaya dgn nutrisi, minerals & mengenyangkan.
.
Amat se...
  • .. Antara sayur-sayuran yg mengandungi kalori yg rendah & dalam kuantiti yg sikit. Ianya juga kaya dgn nutrisi, minerals & mengenyangkan. . Amat sesuai bagi anda yg tengah berdiet. Ada antaranya megandungi fiber yg tinggi. Ini akan dapat membantu anda rasa kenyang lebih lama. . . Jom join "Fat Loss Challenge" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal! . . . Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! Wasap Coach Saf 019 3543288 SEKARANG! .
  • 541 6 2 days ago

Latest Instagram Posts

  • (Bodygoal)
Siapa taknak miliki badan cantik langsing kan? Lumrah setiap wanita inginkan badan langsing...sanggup habis duit ni nak kuruskan badan, ...
  • (Bodygoal) Siapa taknak miliki badan cantik langsing kan? Lumrah setiap wanita inginkan badan langsing...sanggup habis duit ni nak kuruskan badan, sanggup tak makan takut berat badan makin naik...! . Tapi...bila dah tahu Bizzi Body ni berkesan terus nak cuba...🥰 . Seminggu cuba Bizzi Body ni. OMG!!! Nak marah sangat2 ni...kenapa dari dlu Bizzi Body ni tak keluarkan produk ni... berkesan u alls!!! Dlm masa seminggu turun 2kg!! Dari 63kg turun 61kg 😱. Dah la berkesan murah pulak tu.... jatuh cinta sangat dgn Bizzi Body ni😍 . #bizzyboddy #kuruscepat #bodygoals #badanlangsing #legacybangi
  • 2 0 7 minutes ago
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️
by EverGlitzBeauty
.
👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty
.
‼️KHAS UTK ME...
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️ by EverGlitzBeauty . 👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty . ‼️KHAS UTK MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN 80KG KEATAS‼️ . ✔️Menurunkan berat badan lebih 5X ganda lebih efektif ✔️Mengawal selera makan ✔️ Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari ✔️Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox ✔️Membaiki sistem percernaan ✔️ Mengurangkan masalah perut buncit ✔️Merendahkan kolestrol dalam badan ✔️Meningkatkan metabolisma badan ✔️Melawan kelesuan ✔️Membantu Meningkatkan Tahap Imunisasi Badan ✔️Mengecil perut,peha & pinggul👍👍👍 . . 👉Kenapa ANDA Perlu Ambil EXTRA BOOSTER SLIMMING by EverGlitzBeauty Ini : . ✔️Tidak perlu diet yg ketat ✔️Tidak perlu berlapar ✔️Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat ✔️ Sesuai untuk lelaki atau perempuan ✔️ 100% daripada buah-buahan berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan ✔️Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti ✔️Tiada kesan cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan ✔️Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul . . 😍Meal Plan akan diberikan😍 . . ‼️Offer RM70 sahaja dari harga asal RM140‼️ . . 😍Jom dapatkan No.1 Fat Burner Slimming Juice by EverGlitzBeauty . . #workshopbodycunbychefriz #chefriz #chefsado #chocofit #jusslimmingeverglitzbeauty #choconightdetoxeverglitzbeauty #ubatkurus #ctdk #emmamaembong #nursajat #chocodream #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #bizziboddy #kuruscepat #chocoslim #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #bodydream # #dietcepat #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #greencoffeeviral
  • 1 0 8 minutes ago
  • Hi ladies ! Dah siap ready kan lunch untuk encik suami dengan anak anak ? Sambil2 nak loose kan muscle yang kejang dok berdiri kat dapur tu Kak Tee...
  • Hi ladies ! Dah siap ready kan lunch untuk encik suami dengan anak anak ? Sambil2 nak loose kan muscle yang kejang dok berdiri kat dapur tu Kak Tee nak bebel sikit la pasal self love. Betapa pentingnya kita kena sayang diri sendiri dulu, baru kita sayang orang lain. Mami Kak Tee dulu pernah pesan, sebelum kita buat benda untuk orang lain, kite kena buat untuk diri sendiri dulu. - Ha mcm naik flight kan, sebelum kite pasangkan topeng keselamatan kat orang, stewardess kan pesan kita kena pakai dulu kite punya baru kite tolong orang lain. Nampak tak point dia kat situ ? - Hehe. Kak Tee share satu quote omputih untuk uols ye “You owe yourself the love that you so freely give to other people “ - Ha gittchewwwwww ! See youuuuu. 📷 credit Lauren Berger #kuruscepat #kurusinstant #cepatkurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #bengkung
  • 3 0 11 minutes ago
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️
by EverGlitzBeauty
.
👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty
.
‼️KHAS UTK ME...
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️ by EverGlitzBeauty . 👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty . ‼️KHAS UTK MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN 80KG KEATAS‼️ . ✔️Menurunkan berat badan lebih 5X ganda lebih efektif ✔️Mengawal selera makan ✔️ Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari ✔️Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox ✔️Membaiki sistem percernaan ✔️ Mengurangkan masalah perut buncit ✔️Merendahkan kolestrol dalam badan ✔️Meningkatkan metabolisma badan ✔️Melawan kelesuan ✔️Membantu Meningkatkan Tahap Imunisasi Badan ✔️Mengecil perut,peha & pinggul👍👍👍 . . 👉Kenapa ANDA Perlu Ambil EXTRA BOOSTER SLIMMING by EverGlitzBeauty Ini : . ✔️Tidak perlu diet yg ketat ✔️Tidak perlu berlapar ✔️Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat ✔️ Sesuai untuk lelaki atau perempuan ✔️ 100% daripada buah-buahan berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan ✔️Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti ✔️Tiada kesan cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan ✔️Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul . . 😍Meal Plan akan diberikan😍 . . ‼️Offer RM70 sahaja dari harga asal RM140‼️ . . 😍Jom dapatkan No.1 Fat Burner Slimming Juice by EverGlitzBeauty . . #workshopbodycunbychefriz #chefriz #chefsado #chocofit #jusslimmingeverglitzbeauty #choconightdetoxeverglitzbeauty #ubatkurus #ctdk #emmamaembong #nursajat #chocodream #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #bizziboddy #kuruscepat #chocoslim #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #bodydream # #dietcepat #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #greencoffeeviral
  • 1 0 12 minutes ago
  • CREAM CHEESE FINGER SANDWICHES

INGREDIENTS
•	1 1/2 CUPS ASSORTED VEGETABLES, CHOPPED (SUCH AS ENGLISH CUCUMBER, PEELED CARROT, BELL PEPPER, WATERC...
  • CREAM CHEESE FINGER SANDWICHES INGREDIENTS • 1 1/2 CUPS ASSORTED VEGETABLES, CHOPPED (SUCH AS ENGLISH CUCUMBER, PEELED CARROT, BELL PEPPER, WATERCRESS, BABY SPINACH, AND RED ONION) • 1 8-OUNCE CONTAINER CREAM CHEESE (SOFTENED) • 30 GM AVOCADE SLICES • SALT (TO TASTE) • PEPPER (TO TASTE) • 2 LOAVES WHOLEMEAL BREAD NEW YEAR NEW YOU. Order @ezdiet 35days special weightloss program & lose 10-15kg after u complete the program. Sampai bila azam utk kurus setakat azam je. Order je @ezdiet meal plans. Order now at www.ezdiet.com.my
  • 43 6 14 minutes ago
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️
by EverGlitzBeauty
.
👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty
.
‼️KHAS UTK ME...
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️ by EverGlitzBeauty . 👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty . ‼️KHAS UTK MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN 80KG KEATAS‼️ . ✔️Menurunkan berat badan lebih 5X ganda lebih efektif ✔️Mengawal selera makan ✔️ Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari ✔️Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox ✔️Membaiki sistem percernaan ✔️ Mengurangkan masalah perut buncit ✔️Merendahkan kolestrol dalam badan ✔️Meningkatkan metabolisma badan ✔️Melawan kelesuan ✔️Membantu Meningkatkan Tahap Imunisasi Badan ✔️Mengecil perut,peha & pinggul👍👍👍 . . 👉Kenapa ANDA Perlu Ambil EXTRA BOOSTER SLIMMING by EverGlitzBeauty Ini : . ✔️Tidak perlu diet yg ketat ✔️Tidak perlu berlapar ✔️Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat ✔️ Sesuai untuk lelaki atau perempuan ✔️ 100% daripada buah-buahan berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan ✔️Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti ✔️Tiada kesan cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan ✔️Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul . . 😍Meal Plan akan diberikan😍 . . ‼️Offer RM70 sahaja dari harga asal RM140‼️ . . 😍Jom dapatkan No.1 Fat Burner Slimming Juice by EverGlitzBeauty . . #workshopbodycunbychefriz #chefriz #chefsado #chocofit #jusslimmingeverglitzbeauty #choconightdetoxeverglitzbeauty #ubatkurus #ctdk #emmamaembong #nursajat #chocodream #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #bizziboddy #kuruscepat #chocoslim #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #bodydream # #dietcepat #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #greencoffeeviral
  • 1 0 15 minutes ago
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️
by EverGlitzBeauty
.
👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty
.
‼️KHAS UTK ME...
  • ⭐️NO.1 FAT BURNER EXTRA BOOSTER SLIMMING⭐️ by EverGlitzBeauty . 👍KELEBIHAN GABUNGAN JUS SLIMMING + GREEN COFFEE by EverGlitzBeauty . ‼️KHAS UTK MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN 80KG KEATAS‼️ . ✔️Menurunkan berat badan lebih 5X ganda lebih efektif ✔️Mengawal selera makan ✔️ Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari ✔️Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox ✔️Membaiki sistem percernaan ✔️ Mengurangkan masalah perut buncit ✔️Merendahkan kolestrol dalam badan ✔️Meningkatkan metabolisma badan ✔️Melawan kelesuan ✔️Membantu Meningkatkan Tahap Imunisasi Badan ✔️Mengecil perut,peha & pinggul👍👍👍 . . 👉Kenapa ANDA Perlu Ambil EXTRA BOOSTER SLIMMING by EverGlitzBeauty Ini : . ✔️Tidak perlu diet yg ketat ✔️Tidak perlu berlapar ✔️Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat ✔️ Sesuai untuk lelaki atau perempuan ✔️ 100% daripada buah-buahan berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan ✔️Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti ✔️Tiada kesan cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan ✔️Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul . . 😍Meal Plan akan diberikan😍 . . ‼️Offer RM70 sahaja dari harga asal RM140‼️ . . 😍Jom dapatkan No.1 Fat Burner Slimming Juice by EverGlitzBeauty . . #workshopbodycunbychefriz #chefriz #chefsado #chocofit #jusslimmingeverglitzbeauty #choconightdetoxeverglitzbeauty #ubatkurus #ctdk #emmamaembong #nursajat #chocodream #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #bizziboddy #kuruscepat #chocoslim #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #bodydream # #dietcepat #kurussebelumkahwin #sayajualubatkurus #greencoffeeviral
  • 2 1 15 minutes ago
  • Ikan bakar belakang istana🤤
.
Siapa pernah makan ikan bakar kat belakang istana lama?
.
Kedai ikan bakar belakang istana ni antara yang famous tau...
  • Ikan bakar belakang istana🤤 . Siapa pernah makan ikan bakar kat belakang istana lama? . Kedai ikan bakar belakang istana ni antara yang famous tau. Kalau datang time peak hour confirm penuh! . Memang tak dinafikan ikan bakar dia sedap. Macam-macam jenis ikan ada. Bukan ikan bakar je, ayam bakar, sotong dan kerang bakar pon ada . Dan size ikan dia besar. Kalau makan sorang, letih jugak nak habiskan portion ikan tu. Tapi puas hati lah dengan harganya . Uolls area kl boleh la try makan ikan bakar kat belakang istana ni . . 🌟*PROJEK KURUS SESI MARCH*🌟 KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA: ✅Turun 5-15kg & shapeloss ✅100% Online & worldwide ✅Daily meal checking ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus ✅Support group yang sentiasa bagi semangat . UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
  • 9 1 18 minutes ago