#kurusdancantik Instagram Photos & Videos

kurusdancantik - 28.6k posts

Top Posts

  • Lar...dah nak masuk bulan 2 ke...APA?! Puasa bulan 5... jangan tunggu bulan puasa nak turunkan berat badan
.
5 SEBAB NAK KENA TURUNKAN BERAT SEBELU...
  • Lar...dah nak masuk bulan 2 ke...APA?! Puasa bulan 5... jangan tunggu bulan puasa nak turunkan berat badan . 5 SEBAB NAK KENA TURUNKAN BERAT SEBELUM RAYA๐Ÿ‘†๐Ÿป . Saya paling suka yang no.1 tu... Dan saya yakin ramai jugak yg suka no.2 tu senang nak cari baju raya cantik2๐Ÿ˜ . Mula sekarang! Jgn tunggu2 lagi...click link di bio IG Coach Ilyani! 3 slots left! .
  • 475 9 1:25 PM Jan 30, 2019

Latest Instagram Posts

  • Bizzy Boddy Contour Cream ๐Ÿ˜˜
.
Tengok color purple je pon dah jatuh cintaโค๏ธ. Bau Contour Cream ni best. Bukan macam bau minyak panas. Nak pakai per...
  • Bizzy Boddy Contour Cream ๐Ÿ˜˜ . Tengok color purple je pon dah jatuh cintaโค๏ธ. Bau Contour Cream ni best. Bukan macam bau minyak panas. Nak pakai pergi kerja pon tak segan, sebab bau dia wangi. Orang tak tahu kita tengah pakai cream untuk bakar lemak tepu kat lengan, peha dan perut ni๐Ÿ™Š. . . Yang penting rasa dia berangin, tak menyengat panas bila sapu. Sangat selesa! Cumanya awal-awal pakai tu, fuh angin keluaq berjemaah๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ. Tapi lega la sebab perut terus kempis lepas tu. Haha. . Puas hati sangattt pakai Contour cream ni. Combine dengan Bizzi Body lagi lah berdouble puas hati. . HARGA MAMPU MILIK ๐Ÿ˜ . #bizzyboddy #bizziboddycontourcream #bizzyboddylotion #hotlotion #slimminglotion #slimmingcream #fatburner #selulit #kurusdansihat #kurusdancantik
  • 1 0 an hour ago
  • Stop je terus berat badan naik? โŒ NO .
Ramai customer yg dah stop tapi masih bagi feedback happy sebab berat badan maintain je walaupun dah 1 bulan...
  • Stop je terus berat badan naik? โŒ NO . Ramai customer yg dah stop tapi masih bagi feedback happy sebab berat badan maintain je walaupun dah 1 bulan stop. Hebat kan? . Selagi kita tak cuba Leedee selagi tu kita tak kan tahu kehebatan Formula Leedee yg dapat membantu dari bermacam2 fungsi kebaikan . ๐Ÿ’–Mengawal Selera Makan yg berlebihan ๐Ÿ’–Tidak Menyebabkan Cirit Birit ๐Ÿ’–Mencantikkan bentuk tubuh badan ๐Ÿ’–Mencantikkan kulit, melembabkan kulit ๐Ÿ’›Berat badan Turun 5-10kg hanya 1 box Leedee . Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! โ€œFREE TIPS CARA NAK KURUSโ€! . . . Ws fika 0194617237 ๐Ÿ“ฒ . . . #leedee #pineapple๐Ÿ #pineapplejuice๐Ÿ๐Ÿน #2in1 #slim #flawless #kurusdansihat #kurusdancantik #kurusdalammasa2minggu #freecod #setiawangsa #jelatek # #keramat #kl
  • 1 0 an hour ago
  • Stop je terus berat badan naik? โŒ NO .
Ramai customer yg dah stop tapi masih bagi feedback happy sebab berat badan maintain je walaupun dah 1 bulan...
  • Stop je terus berat badan naik? โŒ NO . Ramai customer yg dah stop tapi masih bagi feedback happy sebab berat badan maintain je walaupun dah 1 bulan stop. Hebat kan? . Selagi kita tak cuba Leedee selagi tu kita tak kan tahu kehebatan Formula Leedee yg dapat membantu dari bermacam2 fungsi kebaikan . ๐Ÿ’–Mengawal Selera Makan yg berlebihan ๐Ÿ’–Tidak Menyebabkan Cirit Birit ๐Ÿ’–Mencantikkan bentuk tubuh badan ๐Ÿ’–Mencantikkan kulit, melembabkan kulit ๐Ÿ’›Berat badan Turun 5-10kg hanya 1 box Leedee . Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! โ€œFREE TIPS CARA NAK KURUSโ€! . . . Ws fika 0194617237 ๐Ÿ“ฒ . . . #leedee #pineapple๐Ÿ #pineapplejuice๐Ÿ๐Ÿน #2in1 #slim #flawless #kurusdansihat #kurusdancantik #kurusdalammasa2minggu #freecod #setiawangsa #jelatek # #keramat #kl
  • 1 0 an hour ago
  • Stop je terus berat badan naik? โŒ NO .
Ramai customer yg dah stop tapi masih bagi feedback happy sebab berat badan maintain je walaupun dah 1 bulan...
  • Stop je terus berat badan naik? โŒ NO . Ramai customer yg dah stop tapi masih bagi feedback happy sebab berat badan maintain je walaupun dah 1 bulan stop. Hebat kan? . Selagi kita tak cuba Leedee selagi tu kita tak kan tahu kehebatan Formula Leedee yg dapat membantu dari bermacam2 fungsi kebaikan . ๐Ÿ’–Mengawal Selera Makan yg berlebihan ๐Ÿ’–Tidak Menyebabkan Cirit Birit ๐Ÿ’–Mencantikkan bentuk tubuh badan ๐Ÿ’–Mencantikkan kulit, melembabkan kulit ๐Ÿ’›Berat badan Turun 5-10kg hanya 1 box Leedee . Siapa nak cuba LEEDEE jom order sekarang! โ€œFREE TIPS CARA NAK KURUSโ€! . . . Ws fika 0194617237 ๐Ÿ“ฒ . . . #leedee #pineapple๐Ÿ #pineapplejuice๐Ÿ๐Ÿน #2in1 #slim #flawless #kurusdansihat #kurusdancantik #kurusdalammasa2minggu #freecod #setiawangsa #jelatek # #keramat #kl
  • 2 0 an hour ago
  • โ€ผRUPA-RUPANYA HANYA MINUM 2 KALI MAMPU MENGUBAH SAIZ BADANโ€ผ

Mudah je, setiap hari sye amalkan. Saya tak berlapar. Saya tak jogging. Saya cuma minu...
  • โ€ผRUPA-RUPANYA HANYA MINUM 2 KALI MAMPU MENGUBAH SAIZ BADANโ€ผ Mudah je, setiap hari sye amalkan. Saya tak berlapar. Saya tak jogging. Saya cuma minum TEH SPECIAL. Baju dan seluar lama pun boleh pakai kembali. Tak perlu nak bersenam pun boleh turun . Fast respons klik je link wasap kt www.wasap.my/60172327279/tehkurus
  • 0 1 2 hours ago
  • KOPI PENCAIR LEMAK! LOST 10KG KEATAS SEAWAL SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ
.
Sy tak diet ketat! Sy tak buat senaman berat!
No pantang larang strict!
Sy tak suka makan ...
  • KOPI PENCAIR LEMAK! LOST 10KG KEATAS SEAWAL SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ . Sy tak diet ketat! Sy tak buat senaman berat! No pantang larang strict! Sy tak suka makan ubat (pil/kapsul) Sy hanya amalkan KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum breakfast. Sy amalkan FIBRE MENGHAKIS TOKSIN dlm usus setiap malam sebelum tidur. . Ada lg yg nk tau rahsia & tips turunkan berat badan dgn pantas cara sihat??? . โœ” 3 HARI LOST 2KG โœ” 1 MINGGU LOST 5KG โœ” 1 BULAN LOST 20KG . ๐Ÿ“ฒ Jom comment "NAK" dibawah atau utk tau more info & order blh terus whatsapp 0193104860 ๐Ÿ˜˜
  • 7 1 3 hours ago
  • LAST CHANCE TO GRAB THIS PROMO FREEGIFT ๐ŸŽ
.
1 SET KLUBNALALEH
HARGA : RM78 / 1 SET
POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS (PER SET)
.
๐ŸŽ€ FREE LOKET EMAS 24K ...
  • LAST CHANCE TO GRAB THIS PROMO FREEGIFT ๐ŸŽ . 1 SET KLUBNALALEH HARGA : RM78 / 1 SET POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS (PER SET) . ๐ŸŽ€ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK . LOST SEHINGGA 5-10KG KEATAS SEAWAL 2 MINGGU DGN 1 SET SAHAJA๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ“ฒ BERMINAT? MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 1 1 3 hours ago
  • KOPI PENCAIR LEMAK! LOST 10KG KEATAS SEAWAL SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ
.
Sy tak diet ketat! Sy tak buat senaman berat!
No pantang larang strict!
Sy tak suka makan ...
  • KOPI PENCAIR LEMAK! LOST 10KG KEATAS SEAWAL SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ . Sy tak diet ketat! Sy tak buat senaman berat! No pantang larang strict! Sy tak suka makan ubat (pil/kapsul) Sy hanya amalkan KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum breakfast. Sy amalkan FIBRE MENGHAKIS TOKSIN dlm usus setiap malam sebelum tidur. . Ada lg yg nk tau rahsia & tips turunkan berat badan dgn pantas cara sihat??? . โœ” 3 HARI LOST 2KG โœ” 1 MINGGU LOST 5KG โœ” 1 BULAN LOST 20KG . ๐Ÿ“ฒ Jom comment "NAK" dibawah atau utk tau more info & order blh terus whatsapp 0193104860 ๐Ÿ˜˜
  • 1 1 3 hours ago
  • 1 SET LOST 7KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Berat 85kg skrg 78kg
Bertukar nombor dlm masa 2 minggu je.
Kita simpan lemak tepu bertahun uolls tp #kopik...
  • 1 SET LOST 7KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Berat 85kg skrg 78kg Bertukar nombor dlm masa 2 minggu je. Kita simpan lemak tepu bertahun uolls tp #kopikurusviral kita hakis lelemak tepu tu x sampai sebulan. Haa siapa nk kurus pantas cara sihat tanpa bahan kimia tanpa kesan sampingan. #klubnalaleh la jwpnnya produk bwh seratus je bahan2 semua organik, dijamin halal dari JAKIM & lulus KKM. Xperlu was2 dh nk cuba okay ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 2 1 4 hours ago
  • 10 HARI LOST 6KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Blm habis 1 set lg uolls sis ni dh lost 6kg.
Kalau consistent sebulan mesti la blh lost 10kg keatas.
Byg...
  • 10 HARI LOST 6KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Blm habis 1 set lg uolls sis ni dh lost 6kg. Kalau consistent sebulan mesti la blh lost 10kg keatas. Bygkan consistent detox sampai sblm raya mmg confirm raya ni blh berkebaya size S lerrr! Bestnya xdiet ketat x senam berat tp hari2 berat turun. Hanya perlu rajin detox je & follow tips kurus extra yg sis bg confirm sepantas kilat awk kurus. Berminat nk join misi kurus kami? Meh whatsapp sis lelaju ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 2 1 4 hours ago
  • โค๏ธ..Ni 6 bahan utama yang ada dalam fairfit.Kesemua bahan dalam fairfit adalah 100% dari bahan semulajadi yg berasaskan buahan dan tumbuhan.Tiada c...
  • โค๏ธ..Ni 6 bahan utama yang ada dalam fairfit.Kesemua bahan dalam fairfit adalah 100% dari bahan semulajadi yg berasaskan buahan dan tumbuhan.Tiada campuran ubatan ye.Sebab tuh kalau anda consume fairfit takkan ada side effect seperti memulas,cirit birit, heartbeat laju,pening2 ke sbb tuh semua effect dari ubatan. Ingredients : Prune Juice, Oligo Fructose, Blueberry Flavor, Garcinia Cambogia, Raspberry Ketones, Aloe Vera, Ginkgo Biloba, Green Tea, Gymnema Sylvestre, Flaxseed, African Bush Mango, White Kidney Bean, Guarana, Sakura, Astaxanthin, NAC Jom dapatkan fairfit sekarang! Sesuai untuk lelaki dan perempuan Can whatsapp 0179664074 or Just click link di bio๐ŸŒท FREE 8 GIFTS AVAILABLE ๐ŸŽ๐ŸŽ FREE COD DAN FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA #fairfit #demamfairfit #slimming #whitening #2in1 #murah #viral #produkselamat #bahansemulajadi #jomcantikdansihatbersama #tipskurus #kurussebelumraya #kurusdancantik #azamkurus #testimonikurus
  • 6 3 4 hours ago
  • LOST 3KG SEBULAN DGN KLUBNA ๐Ÿ”ฅ
.
Tak diet tp berat turun biar btl?
Ya btl awk kita x propa.
Tu baru cuba klubna sebulan tau.
Nk results daboommm wa...
  • LOST 3KG SEBULAN DGN KLUBNA ๐Ÿ”ฅ . Tak diet tp berat turun biar btl? Ya btl awk kita x propa. Tu baru cuba klubna sebulan tau. Nk results daboommm wajip la grab set #klubnalaleh terus. Blh lost up to 10kg sebulan. Nk bertukar size XL ke S dgn pantas pun blh janji start detox dari skrg. Sis guide awk sampai kurus okay ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 6 1 4 hours ago
  • LOST 11.2KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Tak sampai 2 bulan berkopi kurus sis ni dh dpt kembalikan body shape.
Pinggang makin ramping uolls!
Muka maki...
  • LOST 11.2KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Tak sampai 2 bulan berkopi kurus sis ni dh dpt kembalikan body shape. Pinggang makin ramping uolls! Muka makin runcing cantik sgt dh tu. Kurus cara sihat tanpa perlu pill kurus / fat burner. Hanya detox utk lost 2-5kg seminggu. Tips & info kurus bermanfaat sis share percuma jerrr. Apa lg tggu? Grab segera sblm stock licin ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 8 1 17 hours ago
  • LOST 10KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Aunty bertukar jd muda? Biar btl?
Ya uolls kita xpropa!
Aunty ni amalkan #kopikurusviral jerrr terus bdn slim p...
  • LOST 10KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Aunty bertukar jd muda? Biar btl? Ya uolls kita xpropa! Aunty ni amalkan #kopikurusviral jerrr terus bdn slim perut buncit kempis. Skrg nmpk mcm sis2 je. Awk yg lain tggu apa lg? Jom la dptkan set #klubnalaleh skrg & grab peluang utk lost sehingga 10kg sebulan tanpa skip nasi. Nk tau mcm mana? Meh roger sis lelaju ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 4 1 17 hours ago
  • LOST 9KG SEBULAN DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Perut buncit dh kempis.
Bdn reshape makin slim.
Nmpk muda kan sis ni lps detox.
Haa cpt2 siapa nk kurus ...
  • LOST 9KG SEBULAN DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Perut buncit dh kempis. Bdn reshape makin slim. Nmpk muda kan sis ni lps detox. Haa cpt2 siapa nk kurus pantas cara sihat tanpa perlu diet ketat atau pantang larang yg strict. #kopikurusviral adalah pilihan terbaik utk awk. 100% organics no chemicals no side effects, dijamin halal dari JAKIM & lulus KKM. So xperlu was2 nk cuba okay ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 3 1 17 hours ago
  • PENGGEMAR AYAM PUN BLH KURUS ๐Ÿ˜‰
.
Mudah je nk kurus yg penting kena tau apa yg kita nk makan dan byk mana portion yg patut diambil. Ayam ni protein...
  • PENGGEMAR AYAM PUN BLH KURUS ๐Ÿ˜‰ . Mudah je nk kurus yg penting kena tau apa yg kita nk makan dan byk mana portion yg patut diambil. Ayam ni protein so awk blh ambil suku portion atau sebesar tapak tangan ayam dlm menu diet awk. So xperlu pening2 fikir menu eat clean okay start your diet dgn tips simple yg penting consistent. . Haa cpt2 tag kawan2 awk yg penggemar ayam tp ada niat nk turunkan berat badan blh cuba tips dari sis ni. Semoga info ni bermanfaat utk semua selamat mencuba ๐Ÿ’ช . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 ๐Ÿ˜˜
  • 14 1 20 hours ago
  • NEW PROMO SET DETOXTEA ๐ŸŽ
.
1 SET COMBO DETOXTEA
HARGA : RM40
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
FREE
1 CLEAR BOTTLE
TIPS KURUS EXTRA
2 UNCANG TEH DLM SE...
  • NEW PROMO SET DETOXTEA ๐ŸŽ . 1 SET COMBO DETOXTEA HARGA : RM40 POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . FREE 1 CLEAR BOTTLE TIPS KURUS EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK . LOST SEHINGGA 5KG KEATAS DGN 1 SET SAHAJA๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ“ฒ BERMINAT? MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 8 5 20 hours ago
  • NEW PROMO SET DETOXTEA ๐ŸŽ
.
2 SET COMBO DETOXTEA
HARGA : RM80
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
FREE
1 FLAMINGO BOTTLE
TIPS KURUS EXTRA
2 UNCANG TEH DLM...
  • NEW PROMO SET DETOXTEA ๐ŸŽ . 2 SET COMBO DETOXTEA HARGA : RM80 POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . FREE 1 FLAMINGO BOTTLE TIPS KURUS EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK . LOST SEHINGGA 5KG KEATAS DGN 1 SET SAHAJA๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ“ฒ BERMINAT? MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 10 3 20 hours ago
  • LOST 10KG DGN SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ
.
Seluar yg dulu ketat melekat semua dh longgar kata adik ni.
Tudiaaa penangan berdetox mmg luar biasa!
Ditambah pula...
  • LOST 10KG DGN SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ . Seluar yg dulu ketat melekat semua dh longgar kata adik ni. Tudiaaa penangan berdetox mmg luar biasa! Ditambah pulak amalkan detox masa bln puasa lg la super extra cpt kesannya. Haa adik ni dh berjaya kurus awk bila lg? Xpercaya cuba 1 set dulu blh lost 5kg keatas tau. Kalau terlepas peluang ni mmg menyesal la uolls! ๐Ÿ˜‰ โ€ข HARGA: SET COMBO RM40 / 1 SET POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS โœ” FREE BOTTLE โœ” FREE TIPS KURUS โœ” FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK โ€ข ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 3 1 22 hours ago
  • LOST 8KG DGN SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ
.
Berat 70kg skrg 62kg.
Peha besar skrg dh mengecil.
Nmpk x bkn berat je berubah bentuk badan pun berubah jgk.
X diet ...
  • LOST 8KG DGN SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ . Berat 70kg skrg 62kg. Peha besar skrg dh mengecil. Nmpk x bkn berat je berubah bentuk badan pun berubah jgk. X diet pun blh kurus. Haa mudah kan sbnrnya nk kurus asalkan awk tau cara btl confirm misi kurus sblm raya blh capai. Kalau nk tau cara btl mcm mana jom grab 1 set skrg untung2 hujung bulan dh bertukar size XS pulak siapa tau kan ๐Ÿ˜‰ โ€ข HARGA: SET COMBO RM40 / 1 SET POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS โœ” FREE BOTTLE โœ” FREE TIPS KURUS โœ” FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK โ€ข ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 3 1 22 hours ago
  • LOST 8KG DGN SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ
.
Kwn2 tegur makin kurus yeay!
Baru sebulan detox baju dh longgar.
Haa kalau consistent detox sampai raya agk2 blh ber...
  • LOST 8KG DGN SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ . Kwn2 tegur makin kurus yeay! Baru sebulan detox baju dh longgar. Haa kalau consistent detox sampai raya agk2 blh berkebaya size S x tu? Confirm la blh! Yg penting start detox skrg jgn mls2 buang segala kotoran & toksin dlm bdn tu. Grab promo cpt2 nnt melepas rugi ๐Ÿ˜‰ โ€ข HARGA: SET COMBO RM40 / 1 SET POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS โœ” FREE BOTTLE โœ” FREE TIPS KURUS โœ” FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK โ€ข ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 5 1 22 hours ago
  • Bagaimana vivix membantu dalam turunkan berat badan? ๐Ÿ‡ Kandungan vivix mengandungi RESVERATROL iaitu buah anggur muscadine yang dapat menyekat pro...
  • Bagaimana vivix membantu dalam turunkan berat badan? ๐Ÿ‡ Kandungan vivix mengandungi RESVERATROL iaitu buah anggur muscadine yang dapat menyekat proses seluluar yang membolehkan sel2 lemak untuk develop, yg mana ia merupakan kaedah untuk mengawal obesiti. ๐Ÿ‡Secara naturalnya buah-buahan memang sangat bagus dalam metabolic&digestive support. ๐Ÿ‡Bila consume vivix, secara tak langsung kita makan buah anggur yang mana bertindak sebagai detox pada badan dan dapat seimbangkan berat badan ๐Ÿ‡Resveratrol dapat membantu merangsang penurunan berat badan yang dramatik tanpa perlu potong banyak kalori intakes, maksudnya kita masih boleh makan seperti biasa dan menghalang proses pembentukan lemak. ๐Ÿ‡ Antioksidan yang tinggi pada resveratrol dapat trigger sensor iaitu cepat rasa kenyang. Jadi kita dapat control makan dan nafsu makan dapat dikawal. Boleh klik dibio untuk maklumat lanjut.๐Ÿ˜Š #kurussihat #kurusdenganvivixshaklee #kurusdancantik #azam2019kurusramping #azamkurus2019โ˜บ #shakleemalaysiamurah #berniagaonline #posseluruhmalaysia๐Ÿ“ฎ
  • 1 0 23 hours ago
  • Bagaimana vivix membantu dalam turunkan berat badan? ๐Ÿ‡ Kandungan vivix mengandungi RESVERATROL iaitu buah anggur muscadine yang dapat menyekat pro...
  • Bagaimana vivix membantu dalam turunkan berat badan? ๐Ÿ‡ Kandungan vivix mengandungi RESVERATROL iaitu buah anggur muscadine yang dapat menyekat proses seluluar yang membolehkan sel2 lemak untuk develop, yg mana ia merupakan kaedah untuk mengawal obesiti. ๐Ÿ‡Secara naturalnya buah-buahan memang sangat bagus dalam metabolic&digestive support. ๐Ÿ‡Bila consume vivix, secara tak langsung kita makan buah anggur yang mana bertindak sebagai detox pada badan dan dapat seimbangkan berat badan ๐Ÿ‡Resveratrol dapat membantu merangsang penurunan berat badan yang dramatik tanpa perlu potong banyak kalori intakes, maksudnya kita masih boleh makan seperti biasa dan menghalang proses pembentukan lemak. ๐Ÿ‡ Antioksidan yang tinggi pada resveratrol dapat trigger sensor iaitu cepat rasa kenyang. Jadi kita dapat control makan dan nafsu makan dapat dikawal. Boleh klik dibio untuk maklumat lanjut.๐Ÿ˜Š #kurussihat #kurusdenganvivixshaklee #kurusdancantik #azam2019kurusramping #azamkurus2019โ˜บ #shakleemalaysiamurah #berniagaonline #posseluruhmalaysia๐Ÿ“ฎ
  • 2 0 23 hours ago
  • Bagaimana vivix membantu dalam turunkan berat badan? ๐Ÿ‡ Kandungan vivix mengandungi RESVERATROL iaitu buah anggur muscadine yang dapat menyekat pro...
  • Bagaimana vivix membantu dalam turunkan berat badan? ๐Ÿ‡ Kandungan vivix mengandungi RESVERATROL iaitu buah anggur muscadine yang dapat menyekat proses seluluar yang membolehkan sel2 lemak untuk develop, yg mana ia merupakan kaedah untuk mengawal obesiti. ๐Ÿ‡ Secara naturalnya buah-buahan memang sangat bagus dalam metabolic&digestive support. ๐Ÿ‡Bila consume vivix, secara tak langsung kita makan buah anggur yang mana bertindak sebagai detox pada badan dan dapat seimbangkan berat badan. ๐Ÿ‡ Resveratrol dapat membantu merangsang penurunan berat badan yang dramatik tanpa perlu potong banyak kalori intakes, maksudnya kita masih boleh makan seperti biasa dan menghalang proses pembentukan lemak. ๐Ÿ‡ Antioksidan yang tinggi pada resveratrol dapat trigger sensor iaitu cepat rasa kenyang. Jadi kita dapat control makan dan nafsu makan dapat dikawal. #kurussihat #kurusdenganvivixshaklee #kurusdancantik #azam2019kurusramping #azamkurus2019โ˜บ #shakleemalaysiamurah #berniagaonline #posseluruhmalaysia๐Ÿ“ฎ
  • 2 0 23 hours ago
  • LOST 11KG DGN 2 SET DETOXTEA ๐Ÿ˜
.
Tak sampai 2 bulan detox sis ni berjaya dpt body curvy sblm majlis.
Adududu lawa sgt bride kita ni kan nmpk muda ...
  • LOST 11KG DGN 2 SET DETOXTEA ๐Ÿ˜ . Tak sampai 2 bulan detox sis ni berjaya dpt body curvy sblm majlis. Adududu lawa sgt bride kita ni kan nmpk muda berganda! Xdiet pun hanya detox je dpt results letopppss. Awk majlis dh dkt tu xnk ke curvy2? Grab la 1 set untung2 sblm majlis dh lost 10kg byk tu ruginya kalau x cuba detox ๐Ÿ˜‰ โ€ข HARGA: SET COMBO RM40 / 1 SET POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS โœ” FREE BOTTLE โœ” FREE TIPS KURUS โœ” FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK โ€ข ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 9 1 yesterday
  • BERAT 100KG KEATAS BLH KURUS DGN SET DETOXTEA WOW! ๐Ÿ˜
.
Takde yg mustahil uolls!
Awk rajin detox mcm adik ni confirm dpt badan idaman.
Kalau yg ber...
  • BERAT 100KG KEATAS BLH KURUS DGN SET DETOXTEA WOW! ๐Ÿ˜ . Takde yg mustahil uolls! Awk rajin detox mcm adik ni confirm dpt badan idaman. Kalau yg berat 100kg pun 2 bulan je detox body dh reshape xkn awk xblh btl x? Haa jgn tangguh2 lg detox skrg kalau nk lost sampai 10kg sebulan. Tips kurus utk mempercptkan proses penurunan berat bdn pun sis akan share kan ruginya kalau terlepas peluang ni ๐Ÿ˜‰ โ€ข HARGA: SET COMBO RM40 / 1 SET POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS โœ” FREE BOTTLE โœ” FREE TIPS KURUS โœ” FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK โ€ข ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 6 1 yesterday
  • LOST 12KG DGN 1 SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ
.
Perut boroi dh susut lps sebulan detox.
Nmpk makin fit & sihat kan.
Haa awk yg berat 90kg keatas pun blh kurus ta...
  • LOST 12KG DGN 1 SET DETOXTEA ๐Ÿ”ฅ . Perut boroi dh susut lps sebulan detox. Nmpk makin fit & sihat kan. Haa awk yg berat 90kg keatas pun blh kurus tau. Jgn pening2 fikir nk diet mcm mana or menu apa yg sesuai utk mempercptkan proses penurunan berat badan. Awk grab je 1 set detoxtea semua info tips kurus & menu sihat sis akan share pd awk okay ๐Ÿ˜‰ โ€ข HARGA: SET COMBO RM40 / 1 SET POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS โœ” FREE BOTTLE โœ” FREE TIPS KURUS โœ” FREE EXTRA 2 UNCANG TEH DLM SETIAP PACK โ€ข ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 7 1 yesterday
  • KOPI HAKIS LEMAK TEPU SEHINGGA 10KG SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ
.
*PRODUK HALAL DARI JAKIM & LULUS KKM*
.
โ˜• FUNGSI KLUBNA (GREEN COFFEE)
โœ” Kawal selera makan
โœ” Rasa...
  • KOPI HAKIS LEMAK TEPU SEHINGGA 10KG SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ . *PRODUK HALAL DARI JAKIM & LULUS KKM* . โ˜• FUNGSI KLUBNA (GREEN COFFEE) โœ” Kawal selera makan โœ” Rasa kenyang lebih lama โœ” Buang lebihan air dlm badan (gemuk air) โœ” Membakar lemak tepu โœ” Membantu mengstabilkan & membetulkan hormon. โœ” Meningkatkan metabolism badan. . . ๐Ÿ“ FUNGSI LALEH (FIBRE) โœ” Mengempiskan perut โœ” Mengatasi masalah pencernaan (sembelit) โœ” Menghakis lemak berlebihan dibahagian perut. โœ” Mengurangkan kadar kolestrol โœ” Mencuci toksin dlm usus โœ” Memberi tenaga extra pada badan . ๐ŸŽ 1 SET KLUBNALALEH FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK HARGA : RM78/1 SET (exc postage) POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 ๐Ÿ˜˜
  • 3 2 yesterday
  • LAST CHANCE TO GRAB THIS PROMO FREEGIFT ๐ŸŽ
.
1 SET KLUBNALALEH
HARGA : RM78 / 1 SET
POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS (PER SET)
.
๐ŸŽ€ FREE LOKET EMAS 24K ...
  • LAST CHANCE TO GRAB THIS PROMO FREEGIFT ๐ŸŽ . 1 SET KLUBNALALEH HARGA : RM78 / 1 SET POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS (PER SET) . ๐ŸŽ€ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK . LOST SEHINGGA 5-10KG KEATAS SEAWAL 2 MINGGU DGN 1 SET SAHAJA๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ“ฒ BERMINAT? MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 7 1 yesterday
  • KOPI HAKIS LEMAK TEPU SEHINGGA 10KG SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ
.
*PRODUK HALAL DARI JAKIM & LULUS KKM*
.
โ˜• FUNGSI KLUBNA (GREEN COFFEE)
โœ” Kawal selera makan
โœ” Rasa...
  • KOPI HAKIS LEMAK TEPU SEHINGGA 10KG SEBULAN ๐Ÿ˜ฑ . *PRODUK HALAL DARI JAKIM & LULUS KKM* . โ˜• FUNGSI KLUBNA (GREEN COFFEE) โœ” Kawal selera makan โœ” Rasa kenyang lebih lama โœ” Buang lebihan air dlm badan (gemuk air) โœ” Membakar lemak tepu โœ” Membantu mengstabilkan & membetulkan hormon. โœ” Meningkatkan metabolism badan. . . ๐Ÿ“ FUNGSI LALEH (FIBRE) โœ” Mengempiskan perut โœ” Mengatasi masalah pencernaan (sembelit) โœ” Menghakis lemak berlebihan dibahagian perut. โœ” Mengurangkan kadar kolestrol โœ” Mencuci toksin dlm usus โœ” Memberi tenaga extra pada badan . ๐ŸŽ 1 SET KLUBNALALEH FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK HARGA : RM78/1 SET (exc postage) POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 ๐Ÿ˜˜
  • 2 1 yesterday
  • 2 SET #KLUBNALALEH LOST 10KG ๐Ÿ”ฅ
.
Sebulan je cik abg sis ni turunkan berat bdn berkilo2.
X diet x senam pun.
Hanya detox perut boroi pun hilang.
Ha...
  • 2 SET #KLUBNALALEH LOST 10KG ๐Ÿ”ฅ . Sebulan je cik abg sis ni turunkan berat bdn berkilo2. X diet x senam pun. Hanya detox perut boroi pun hilang. Haa siapa kata lelaki yg dulu gemmms x blh jd segak? Tu semua auta kalau rajin detox confirm body fit. Tp kalau xmau bertindak skrg mmg rugi lerrr. Byk tips & freegifts bling2 sis nk bg kalau melepas mmg double rugi uolls ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 2 1 yesterday
  • INCHLOSS TERLAJAK DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Tudiaa baru cuba 1 set terus baju2 lama dh blh pakai.
Sis ni ikut btl2 tips kurus extra yg team sis bg ...
  • INCHLOSS TERLAJAK DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Tudiaa baru cuba 1 set terus baju2 lama dh blh pakai. Sis ni ikut btl2 tips kurus extra yg team sis bg alhamdulillah cpt sgt nmpk perubahan. Detox je tp cpt sgt loss fat. Haa tips kami mudah je makan xstress no pantang larang strict pun. So siapa yg nk join team sis kurus cara sihat & berkebaya size S raya ni cpt2 grab 1 set sis guide sampai kurus okay ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 1 1 yesterday
  • LOST 2KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Tak sampai seminggu detox dh lost 2kg.
Plg best lawas membuang.
Perut selesa makin kempis no more buncit2.
Kalau...
  • LOST 2KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Tak sampai seminggu detox dh lost 2kg. Plg best lawas membuang. Perut selesa makin kempis no more buncit2. Kalau consistent sebulan confirm bertukar size sis ni uolls! Nk lost 2-5kg seminggu wajip la start detox skrg. Fast action fast results, no action gemmmss jela awk ya ๐Ÿคญ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 1 1 yesterday
  • Roti Canai VS Capati

Roti canai 300 kalori utk 1 keping
Capati 275 kalori utk 1 keping.

Agak2 mana satu jadi pilihan๐Ÿค”

Jadi berhati-hati bila me...
  • Roti Canai VS Capati Roti canai 300 kalori utk 1 keping Capati 275 kalori utk 1 keping. Agak2 mana satu jadi pilihan๐Ÿค” Jadi berhati-hati bila memilih makanan, semuga kita semua sihat dan dijauhi dari penyakit merbahaya๐Ÿ˜Š Kurus Online Coaching ๐Ÿ“ฒ 019-7571545 (Filah) #kurusdansihatberjemaah #kurustanpaberlapar #sihatdanbergaya #kurusdancantik
  • 11 0 yesterday
  • LOST 13KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Tudiaa drpd chubby skrg curvy sgt uolls!
Lengan sado peha besar skrg semua dh melidi.
Pinggang ramping bak kere...
  • LOST 13KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Tudiaa drpd chubby skrg curvy sgt uolls! Lengan sado peha besar skrg semua dh melidi. Pinggang ramping bak kerengga even dh ada anak. Haa apa rahsianya? Rahsianya rajin detox la uolls kalau mls detox kerak2 kotoran dlm usus confirm gemmms jerrr kita ni. Kalau nk kurus pantas cara sihat meh la grab set #kopikurusviral cuba sekali dulu lps tu confirm jatuh cinta ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 3 1 yesterday
  • BODY CURVY DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Seminggu je detox sis ni dpt pinggang ramping siap berkebaya lg uolls!
Dari size XL skrg M
Muka pun runcing nm...
  • BODY CURVY DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Seminggu je detox sis ni dpt pinggang ramping siap berkebaya lg uolls! Dari size XL skrg M Muka pun runcing nmpk muda sgt kan. Haa tu baru seminggu kalau consistent confirm2 raya ni blh capai target size S. Mcm mana caranya? Grab 1 set skrg sis share tips kurus pantas cara sihat tanpa perlu diet ketat ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 1 1 yesterday
  • 10 HARI LOST 12KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Body start reshape uolls!
Tgk tu lengan sado makin kecik.
Perut buncit makin kempis.
Pipi pau susut.
Yg...
  • 10 HARI LOST 12KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ . Body start reshape uolls! Tgk tu lengan sado makin kecik. Perut buncit makin kempis. Pipi pau susut. Yg berat 90kg keatas tu apa lg tunggu? Nk cantik sihat grab set #kopikurusviral skrg! Tips & info kurus bermanfaat sis share percuma je tau, freegifts menarik jgk menanti anda cpt order skrg sblm stock licin ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŽ FREE LOKET EMAS 24K + BOTTLE PINK Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS . ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 2 1 yesterday
  • LAKU KERAS GILERRR lah Orbitrac Orange ni๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Tiap hari ada COD
.
Offer masih onzzz sampai esok
.
Rugi tak sambar satu Chuolls ๐Ÿ˜
.
Like / fo...
  • LAKU KERAS GILERRR lah Orbitrac Orange ni๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Tiap hari ada COD . Offer masih onzzz sampai esok . Rugi tak sambar satu Chuolls ๐Ÿ˜ . Like / follow @sadolahkaw.my tauu, byk lagi alat2 senaman yg offer giler2 sekarang ni. . @sadolahkaw.my @sadolahkaw.my @sadolahkaw.my
  • 7 2 yesterday
  • WHICH ONE YOU CHOOSE ?
.
Roti unggu is the best. Sebab tinggi protein. Rendah kalori. Kenyang lebih lama
.
Makan dgn peanuts butter.
.
Sukatan maca...
  • WHICH ONE YOU CHOOSE ? . Roti unggu is the best. Sebab tinggi protein. Rendah kalori. Kenyang lebih lama . Makan dgn peanuts butter. . Sukatan macam posting saya sebelum ni . Kurus Online Coaching Intake MAC . โœ” Personal dan group coaching โœ” Meal plan beserta resepi sihat 30 hari โœ” Combo workout dari rumah โœ” Groceries checklist . ๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA ๐Ÿšซ SLOT TERHAD . Coach AinNazam +60137731660
  • 32 3 yesterday
  • CIA CIA CIA ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜…๐Ÿ˜
.
Coach nak tanya, kalau sebelum kawin, korang semua mesti berusaha untuk turunkan berat badan kan? Betul x?
.
So, bila dah ...
  • CIA CIA CIA ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ . Coach nak tanya, kalau sebelum kawin, korang semua mesti berusaha untuk turunkan berat badan kan? Betul x? . So, bila dah berjaya turun berat dan telah selamat bersanding, maka tibalah masa hari bahagia selepas alam perkahwinan. . Amboi amboi.. Dah x de dah diet2ni ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š . Maka ternaiklah berat badan dengan mudah selepas bersalin sebab tiada lagi target yg perlu dicapai.๐Ÿ˜ญ . Kalau suami yg naik berat badan, disalahkannya isteri masak sedap. Haha tapi coach masak tak sedap ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ˜. Kesian encik suami ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Tp coach nk nasihatkan sikit, please2 jaga pemakanan anda. Tak kisahlah anda nak kawin ke, dah kawin ke, masih bujang ke.. Lemak tepu degil tu susah tau nak hilangkan. ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘. Now or later, kita x tahu risiko penyakit yg terdedah pada kita akibat bad diet habit. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . Kurus Online Coaching Intake MAC . โœ” Personal dan group coaching โœ” Meal plan beserta resepi sihat 30 hari โœ” Combo workout dari rumah โœ” Groceries checklist . ๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA ๐Ÿšซ SLOT TERHAD . Coach AinNazam +60137731660
  • 39 1 yesterday
  • Yuhuuu! Ni la trio feveret saya sekarang.
. 
Siapa kata nak kurus tak boleh makan sedap-sedap? Jangan risau, bahan-bahan dalam Mince mampu kawal se...
  • Yuhuuu! Ni la trio feveret saya sekarang. . Siapa kata nak kurus tak boleh makan sedap-sedap? Jangan risau, bahan-bahan dalam Mince mampu kawal selera makan kita dengan semulajadi. Lemak degil dalam badan pun dia tolong pecahkan. . Si tinggi lampai warna pink sebelah tu namanya Felinna Hot Lotion. Tugas dia hilangkan masalah perut buncit, dagu berlapis, lengan besar, selulit atau lenguh-lenguh badan. Sapu je sikit kat bahagian berkaitan. Stretch mark pun boleh hilang. Insya-Allah. . Dah detox? Orang kata GCT rasanya macam asamboi. Minum 1 sachet 1 hari untuk seminggu saja dalam sebulan. Selain lawas, perut pun terasa mengempis, badan lebih fresh tak letih walaupun dah membuang. Baca ni pun dah terasa tak sabar nak kurus. . Harga? Jimat banyak! Promo ni untuk masa terdekat saja tau. . WhatsApp laju-laju sini sekarang juga ๐Ÿ“ฒ 01139147886
  • 13 1 2 days ago
  • Bukan sedap rasa dia je, perut pun sedap jugak. Bila dah lawas, badan pun tambah segar kan? Penangan Mince tiap-tiap hari. Patutlah cepat turun ber...
  • Bukan sedap rasa dia je, perut pun sedap jugak. Bila dah lawas, badan pun tambah segar kan? Penangan Mince tiap-tiap hari. Patutlah cepat turun berat badan tu, lemak toksin keluar sekali ๐Ÿ˜ . Sis boleh rileks dah. Nak kurus dengan selamat? Test power Mince gegula kurus ni dulu. Dengan izin-NYA, berkesan. Usaha lah dulu. . WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 01139147886
  • 9 2 2 days ago
  • Yuhuuu! Ni la trio feveret saya sekarang.
. 
Siapa kata nak kurus tak boleh makan sedap-sedap? Jangan risau, bahan-bahan dalam Mince mampu kawal se...
  • Yuhuuu! Ni la trio feveret saya sekarang. . Siapa kata nak kurus tak boleh makan sedap-sedap? Jangan risau, bahan-bahan dalam Mince mampu kawal selera makan kita dengan semulajadi. Lemak degil dalam badan pun dia tolong pecahkan. . Si tinggi lampai warna pink sebelah tu namanya Felinna Hot Lotion. Tugas dia hilangkan masalah perut buncit, dagu berlapis, lengan besar, selulit atau lenguh-lenguh badan. Sapu je sikit kat bahagian berkaitan. Stretch mark pun boleh hilang. Insya-Allah. . Dah detox? Orang kata GCT rasanya macam asamboi. Minum 1 sachet 1 hari untuk seminggu saja dalam sebulan. Selain lawas, perut pun terasa mengempis, badan lebih fresh tak letih walaupun dah membuang. Baca ni pun dah terasa tak sabar nak kurus. . Harga? Jimat banyak! Promo ni untuk masa terdekat saja tau! . WhatsApp laju-laju sini sekarang juga ๐Ÿ“ฒ 011139147886
  • 7 1 2 days ago
  • 3 1 2 days ago
  • Kelebihan fairfit :
โค๏ธ Membakar lemak lebih efektif
โค๏ธ Membantu mencerahkan melanin kulit
โค๏ธ Melembapkan kulit serta mengatasi wajah kusam
โค๏ธ Membu...
  • Kelebihan fairfit : โค๏ธ Membakar lemak lebih efektif โค๏ธ Membantu mencerahkan melanin kulit โค๏ธ Melembapkan kulit serta mengatasi wajah kusam โค๏ธ Membuang toksin dalam badan โค๏ธ Mengawal selera makan โค๏ธ Memberi rasa kenyang yang lebih panjang โค๏ธ Meningkatkan imunisasi badan โค๏ธ Melancarkan peredaran darah โค๏ธ Membantu mengurangkan kolesterol โค๏ธ Membersihkan usus โค๏ธ Memberikan tenaga Jom dapatkan fairfit sekarang! Sesuai untuk lelaki dan perempuan Can whatsapp 0179664074 or Just click link di bio๐ŸŒท FREE 8 GIFTS AVAILABLE ๐ŸŽ๐ŸŽ FREE COD DAN FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA #fairfit #demamfairfit #slimming #whitening #2in1 #murah #viral #produkselamat #bahansemulajadi #jomcantikdansihatbersama #tipskurus #kurussebelumraya #kurusdancantik #azamkurus #testimonikurus
  • 6 0 2 days ago