#nakcantik Instagram Photos & Videos

nakcantik - 1.1m posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Kakak2. .makcik2 nak tak wajah sentiasa berseri-seri2

Kulit kemerahan tidak lagi kusam

Mata memandang sejuk manis je

Kita pun sentiasa senyum da...
  • Kakak2. .makcik2 nak tak wajah sentiasa berseri-seri2 Kulit kemerahan tidak lagi kusam Mata memandang sejuk manis je Kita pun sentiasa senyum dan cergas Bila seorang wanita sentiasa nampak segar....itu maknanya die jaga dalaman. Dia tak biar angin jahat berpekung dalam badan. ...die bebas masalah dalaman wanita. .bebas keputihan ..bebas lesu dan sakit2 badan. .. Macamana ye nak cergas sihat sentiasa bertenaga ... Haaa tu laa kene makan jamu ..jamu pulak kene cari yang fresh. ..sebut jamu mesti nk cari yang tak pahit tapi sedap kan Haaa SERI MAHARANI HERBS DOUGH jawapannya Nak Cuba? Rm25 je sebotol..makan guna sudu kunyah2. Sedap... @sisctie_serimaharani #jamufresh #jamuhomemade #jamutradisional #nakcantik #nakkurus #lawasperiod #naikseriwajah #buangangin
  • 0 0 4 minutes ago
  • 🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30
. ☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C.
.
☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi k...
  • 🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30 . ☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C. . ☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi kulit anda dari sinar Matahari 🌞. . ☑️ Dengan khasiat Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid. . ☑️ Tidak melekit dan cepat meresap dengan sedikit urutan wajah. . ☑️ Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
  • 2 1 4 minutes ago
  • DAH KUNYAH / TELAN VITAMIN C BELUM???
.
.
KALAU BELUM JANFAN LUPA CONSUME TAU!!
.
.
KENAPA?? PENTING KE??
.
YA..PENTING UNTUK DAPATKAN KEBAIKAN DAR...
  • DAH KUNYAH / TELAN VITAMIN C BELUM??? . . KALAU BELUM JANFAN LUPA CONSUME TAU!! . . KENAPA?? PENTING KE?? . YA..PENTING UNTUK DAPATKAN KEBAIKAN DARI VITAMIN C... . VITAMIN C MEMBANTU: 🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan 🍊Mengurangkan resdung dan alergi 🍊Mengatasi masalah kerap demam 🍊Mengurangkan gusi berdarah 🍊Melindungi daripada radikal bebas 🍊Mencerahkan kulit dari dalam 🍊Melindungi kulit daripada sinaran uv 🍊Mengurangkan parut jerawat 🍊Jerawat cepat kecut 🍊Memudarkan jeragat 🍊Mengatasi imsomnia . JIKA INI KEBAIKANNYA..XSALAH MELABUR SEDIKIT WANG UNTUK MEMBANTU TUBUH KITA MENDAPAT KHASIAT VITAMIN C😍👍👍👍 . 📲NABILA 0146209600
  • 0 1 6 minutes ago
  • Ini diaa.... bizzi boddy contour cream...!! cream terhangat yang boleh menghilangkan lemak-lemak degil dengan kesan yang cepat...!! Siapa nak hilan...
  • Ini diaa.... bizzi boddy contour cream...!! cream terhangat yang boleh menghilangkan lemak-lemak degil dengan kesan yang cepat...!! Siapa nak hilangkan lemak-lemak degil kat bahagian perut, peha , lengan, dan bhagian berlemak cepat2 wasap saya 0172182915 saya agent sah aslegacy akan bantu anda untuk tampil cantik dan slim bagai anak dara...😘😉☺️☺️ #bizzibodycontourcream #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #nakkurus #nakcantik
  • 2 0 17 minutes ago
  • Apa bestnya Vitamin C Gentle Cleanser (VCGC) dari pencuci muka yang lain?
.
. 
VCGC ni berfungsi untuk menyucikan dan melindungi kulit kita daripad...
  • Apa bestnya Vitamin C Gentle Cleanser (VCGC) dari pencuci muka yang lain? . . VCGC ni berfungsi untuk menyucikan dan melindungi kulit kita daripada sebarang bakteria jahat. Ia boleh kekalkan kelembapan kulit dan kurangkan garis halus serta kedutan pada wajah. Dan yang paling best, VCGC ni boleh mencerahkan dan mengurangkan kemerahan kulit tau. . . Antara ciri-ciri menarik VCGC yang wajib koranh perlu tahu ialah, VCGC: ❌ TIADA SLS/SLES ❌ TIADA Parabens ❌ TIADA Alcohol ❌ TIADA Pewangi Tiruan ❌ TIADA Pewarna Tiruan Menarik kan VCGC ni? InsyaAllah memang selamat untuk digunakan 😊 Whatsapp 0132582878 utk pertanyaan 😘
  • 3 1 18 minutes ago
  • .
13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih.
.
1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut d...
  • . 13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih. . 1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut dan tekak, dan akan terus menjaga mulut anda selepas tegukan pertama. . 2. Kulit anda menjadi kering. Kulit kering adalah salah satu tanda-tanda awal dehidrasi yang boleh membawa kepada masalah yang jauh lebih besar. . 3. Rasa haus yang amat sangat. . 4. Mata anda kering dan merah. Perlu disedari bahawa ini boleh menyebabkan bahaya pada mata anda, lebih-lebih lagi jika anda memakai contact lens setiap hari. . 5. Sakit pada tulang. Tulang rawan dan tulang belakang terdiri daripada kira-kira 80% air. Ini adalah keperluan mutlak untuk menjaga tulang anda daripada bergesel satu sama lain semasa bekerja. . 6. Anda sakit dalam masa yang lama. Minum air membolehkan tubuh anda untuk terus membuang racun . 7. Anda merasa lelah dan lesu. Apabila tubuh mengalami dehidrasi, tubuh “meminjam” air dari darah anda sehingga menyebabkan kekurangan oksigen yang dibawa ke seluruh badan. . 8. Anda akan merasa lapar terus-menerus. . 9. Mengalami gangguan pencernaan. Tanpa penghidratan yang tepat, jumlah dan kekuatan lendir membolehkan asid perut melakukan beberapa kerosakan besar pada perut anda. . 10. Anda mengalami sembelit. . 11. Pengurangan jumlah kencing dan kencing berwarna pekat. . 12. Mengalami penuaan awal. Jumlah air badan anda menurun seiring dengan bertambahnya usia. Jadi anda sedar perlu meningkatkan pengambilan air jika tidak ingin mengalami penuaan awal. . 13. Jika anda kurang minum air putih, aktiviti anda akan terganggu kerana anda tidak fokus dalam menghadapi sesuatu. . #tehhijau #tehhijaujer #greentea #greenteaextract #japanesegreentea #puregreentea #matchatea #detoxtea #skinnytea #naklawa #nakkurus #naksihat #nakcantik #breastfeedingmama #energybooster #kedah #kelantan #perak #pulaupinang #johor #melaka #tehasli #tehhijaustea #agentdiperlukansegera #atoknakpesan #viralohviral #wanitacantik #igs #tehhijaustea
  • 3 0 19 minutes ago
  • .
13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih.
.
1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut d...
  • . 13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih. . 1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut dan tekak, dan akan terus menjaga mulut anda selepas tegukan pertama. . 2. Kulit anda menjadi kering. Kulit kering adalah salah satu tanda-tanda awal dehidrasi yang boleh membawa kepada masalah yang jauh lebih besar. . 3. Rasa haus yang amat sangat. . 4. Mata anda kering dan merah. Perlu disedari bahawa ini boleh menyebabkan bahaya pada mata anda, lebih-lebih lagi jika anda memakai contact lens setiap hari. . 5. Sakit pada tulang. Tulang rawan dan tulang belakang terdiri daripada kira-kira 80% air. Ini adalah keperluan mutlak untuk menjaga tulang anda daripada bergesel satu sama lain semasa bekerja. . 6. Anda sakit dalam masa yang lama. Minum air membolehkan tubuh anda untuk terus membuang racun . 7. Anda merasa lelah dan lesu. Apabila tubuh mengalami dehidrasi, tubuh “meminjam” air dari darah anda sehingga menyebabkan kekurangan oksigen yang dibawa ke seluruh badan. . 8. Anda akan merasa lapar terus-menerus. . 9. Mengalami gangguan pencernaan. Tanpa penghidratan yang tepat, jumlah dan kekuatan lendir membolehkan asid perut melakukan beberapa kerosakan besar pada perut anda. . 10. Anda mengalami sembelit. . 11. Pengurangan jumlah kencing dan kencing berwarna pekat. . 12. Mengalami penuaan awal. Jumlah air badan anda menurun seiring dengan bertambahnya usia. Jadi anda sedar perlu meningkatkan pengambilan air jika tidak ingin mengalami penuaan awal. . 13. Jika anda kurang minum air putih, aktiviti anda akan terganggu kerana anda tidak fokus dalam menghadapi sesuatu. . #tehhijau #tehhijaujer #greentea #greenteaextract #japanesegreentea #puregreentea #matchatea #detoxtea #skinnytea #naklawa #nakkurus #naksihat #nakcantik #breastfeedingmama #energybooster #kedah #kelantan #perak #pulaupinang #johor #melaka #tehasli #tehhijaustea #agentdiperlukansegera #atoknakpesan #viralohviral #wanitacantik #igs #tehhijaustea
  • 1 0 19 minutes ago
  • HANYA MAAEZ 💖
  • HANYA MAAEZ 💖
  • 2 1 27 minutes ago
  • "THANKS CALLA BEAUTYSKIN DAH TUNAIKAN IMPIAN SAYA " .

Wah panjangnya feedback dari seorang pengguna ni . ALHAMDULILLAH sis ni sangat berpuas hati ...
  • "THANKS CALLA BEAUTYSKIN DAH TUNAIKAN IMPIAN SAYA " . Wah panjangnya feedback dari seorang pengguna ni . ALHAMDULILLAH sis ni sangat berpuas hati dengan Calla beautyskin ni.Whitehead dan jerawat yang menghantui sis ni dah pupus buat selamanya 😏 . Bukan kesan tu je, kulit pon dah jadi semakin lembut dari biasa . Kulit jadi fresh dan tak kering macam dulu dah . Yang paling penting sis ni baru 2 minggu amalkan Calla beautyskin tau. Cuba bayangkan kalau sis ni amalkan Calla lebih 1 bulan atau 2 bulan ? Mesti makiinnn lawa kan kulit dia 😍 . Consume apa - apa supplement ni mesti wajib consistent dan rajin kalau nak kesan dan superbb ! macam ni .Jangan harini consume ,esok tak consume ,lepas 2 minggu baru consume balik . Memang tak jadi lah korang wehh !! Membazir lah beli supplement tapi tak consistent dan rajin 🤗 . Tapi takpe,jangan risau ! Di calla.reyys kita akan guide korang dan ajar cara consume yang betul sampai korang dapat result yang korang nak ! Ok ? 😉 . Click link untuk result yang korang nak tu 😘 👇👇👇 www.wasap.my/601116887292/nakresultgempaksss #callabeautyskin #beautyskin #callamemutihkan #nakputih #nakcantik #putihkorea #putihgebu #rahsiakulitcantik #rahsiakulitanda #azam2019 #buatsampaijadi #ubahpenampilan #woman #men
  • 3 2 35 minutes ago
  • APA FUNGSI MOYJ SERUM ? 🤔 * Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🌸
* Melembabkan kulit wajah✨
* Menyamarkan kerutan pada wajah hingga ...
  • APA FUNGSI MOYJ SERUM ? 🤔 * Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🌸 * Melembabkan kulit wajah✨ * Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher🙎🏻 * Mencegah penuaan dini 🗯 * Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🔆 * Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebih cerah 🔥 * Menutrisikan kulit🍃 * Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari☀️ * Menghilangkan flek pada wajah🍁 . .e . 🎉🎉HARGA TERMASUK POSTAGE 🎉🎉 . . 1 RM45 (SM), RM48(SS) 🌸 2 RM80(SM), RM85(SS) COMBO Foundation + Serum = RM90(SM) , RM 95(SS) 🌸 . . . ❗️❗️WHATSAPP SISMOY SEKARANG ❗️❗️ . . . 📱📱 0195223172 📱📱 📱📱 0195223172 📱📱 📱📱 0195223172 📱📱 📱📱 0195223172 📱📱 📱📱 0195223172 📱📱
  • 9 1 35 minutes ago
  • 🙀🙀🙀 Cantik nyeeee Brush Make up 💓 pelbagai warna& Jenis make up ada untuk nampak elegant Gitu😘 Kalau Girl's 👱🏻‍♀ada make up + Brush vogue me...
  • 🙀🙀🙀 Cantik nyeeee Brush Make up 💓 pelbagai warna& Jenis make up ada untuk nampak elegant Gitu😘 Kalau Girl's 👱🏻‍♀ada make up + Brush vogue mesti MELETOPPP💋💥💥 So, Jom dapatkan di Azie Beauty Da House.. sementara masih ada🏃‍♀ #nakcantik #takvoguexbest #makeupbeautylooks
  • 1 0 37 minutes ago
  • Bermula dari facial 14 november 2018.. Kak zue mempunyai masalah kulit muka iaitu jeragat,kulit kusam, parut jerawat & jerawat pasir yg banyak.. Se...
  • Bermula dari facial 14 november 2018.. Kak zue mempunyai masalah kulit muka iaitu jeragat,kulit kusam, parut jerawat & jerawat pasir yg banyak.. Selepas menggunakan Trial Set Miba 🇰🇷semakin hari semakin berkurang masalah kulit kak zue.. Happy sgt fatin tgk muka customer yg byk perubahan .. yg penting guna MiBA 🇰🇷perlu sabar..sbb MiBA 🇰🇷❌fragrance ❌SLS ❌SLE ❌paraben & ❌mercury..berasaskan organik MiBA 🇰🇷 merawat Penyembuhan Allah swt.. Alhamdulillah 🙏🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -------------------------------------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ "Mobile Facial Ke Tempat Anda" ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔹Kulit kering 🔹Kulit kusam 🔹Kulit berminyak 🔹Kulit gelap 🔹Kulit terbakar 🔹Warna kulit tidak sekata 🔹Jerawat 🔹Jeragat 🔹Resdung 🔹Muka berlubang 🔹White heads 🔹Black heads 🔹Parut 🔹Kedut 🔹Eye bags 🔹Eczema 🔹Double chin 🔹Dan lain-lain ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa Saya? 🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P) 🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda 🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat 🔹100% halal 🔹100% tanpa bahan kimia 🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia 🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih 🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum 🔹100% perkhidmatan tanpa was-was Kawasan Beroperasi? 🔹Ampang 🔹Bukit Antarabangsa 🔹Gombak 🔹Kemensah 🔹Lembah Keramat 🔹Setiawangsa 🔹Taman Melati 🔹Taman Melawati 🔹Ulu Kelang #medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #kemensah #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
  • 3 0 39 minutes ago