#nakdiet Instagram Photos & Videos

nakdiet - 27.5k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • MASIH PERCAYA DGN MITOS DAN CARA HIDUP YANG SALAH. . .
Kepercayaan pada cakap² org jadikan golongan ibu menidakkan hak dia sbg manusia yg inginkan ...
  • MASIH PERCAYA DGN MITOS DAN CARA HIDUP YANG SALAH. . . Kepercayaan pada cakap² org jadikan golongan ibu menidakkan hak dia sbg manusia yg inginkan hidup sihat. . . Semua org berhak utk sihat dan fit. Semua org kena tahu ilmu penjagaan badan. Barulah awak tahu berapa senang nak maintain pinggang kerengga mcm muda² dulu. . . Skg akak pergi ambil pita ukur. Ukur pinggang tu. Kalau lebih 80cm, akak kena bertindak skg. Mula masak yg kurang minyak, kurang garam. Jgn percaya cakap org. . . ‘Tapi akak dah anak 5’. Takde masalah. Pokoknya mahu. Mahu apa enggak? Start decide. Start action. . . Decide skg dan terus klik link kat profile @angah_fittrainer. Jgn lama² nak decide tu. Tempat terhad ni. . . Coach Angah | 0123452444 . . #coachangahkfoc #kurusfitonlinecoaching #teamfittrainer #teamnextlevel
  • 12 1 5 hours ago
  • FOLLOW TIPS NI DAN PLAN LUNCH KORANG UTK KURUZ DENGAN NASI CAMPUR.. 😎
.
.
sebenarnya bila ckp pasal nasi campur ni.. yang kena kawal adalah dekat ...
  • FOLLOW TIPS NI DAN PLAN LUNCH KORANG UTK KURUZ DENGAN NASI CAMPUR.. 😎 . . sebenarnya bila ckp pasal nasi campur ni.. yang kena kawal adalah dekat KUAH dan nasi sahaja.. yang lain boleh 'BEDAL ' makan mcm biasa... . apa apa pun ilmu kalori minima / bmr sangat² di ' titik berat' sebelum nak master makan cara malaysia ini . Kat atas ni hanya 'contoh makan lunch' ayam masak merah yang dianggarkan dengan satu dua sudu kuah merah bersama sama dgn ayam (drumstick dan thigh) + telur rebus + lady finger (boleh ganti sayur lain kalau jenis tak suka lendiran dari sayur ni.. cuma kalau sayur bergoreng sesenduk tambah lagi 70 kalori). nasi dalam segenggam 200 kalori ya. . lady finger ni kalau nak tepat kiraannya kena timbang la.. setiap cawan penuh lady finger yang dipotong memberi 50 kalori . fiber ada , protein bersepah, karbo ada, lemak baik ada barulah tak lapar dan mengigil sepanjang hari . Tips: adapun jika kita bukanlah seorang yang makan banyak di tengahari, kita boleh adjust mana² lauk menjadi separuh.. atleast jimat 200 - 250 kalori (kalau jenis makan malam atau sarapan heavy la) . sangat digalakan meminum air kosong (tak kisah la suam ke sejuk) supaya sistem pencernaan dapat berjalan sebaik mungkin . bayangkan dalam pinggan ada lauk merah, hijau, putih kuning tak ke meriah gitu diet? ni tak asyik makan buah, oat je...kahkah . apa apa pun nak makan berbalik pada total calories dan aims ketika itu (nak kurus slim/ maintain/gain weight) . Boleh follow setakat ni? Jgn follow sorang², taglah kwan² korang yg tgah stuggle nk diet tu. . Coach Jom Kurus Fit Online Coaching 🎯Suhaila Arifin - 012-5822537 . Jom follow IG @suhaila_coach dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . . Yang baru nak mula diet, keep it simple je dulu. Click link di bio ig @suhaila_coach untuk mendaftar intake March program #jomkurusfitonline sebab kita dah mula buka pendaftaran ni. Daftar sekarang sebelum full slot ok 😘😘😘
  • 35 1 6 hours ago
  • DARI YG ASAL (ORGANIK) KPD LEBIH VARIASI
.
Variasi x salah kalau ianya memberi manfaat. Pisang selalu kami letak dalam menu snacking utk peserta sn...
  • DARI YG ASAL (ORGANIK) KPD LEBIH VARIASI . Variasi x salah kalau ianya memberi manfaat. Pisang selalu kami letak dalam menu snacking utk peserta snacking pagi atau petang sbb membantu mengawal paras gula dalam darah yg buat kita asyik nak mengunyah memanjang. . "Coach, kerepek xleh makan la ye?" Boleh, kalau awk x nak turunkan berat badan😁 . Mcm byk pulak pantang larangnya ye? Heeee.. x salah belajar yg betul dan biasakan yg betul🥰 Kesihatan tu amanah juga. . Fahami kebaikannya😋 . Coach Atie 📲 0193341279 🕹Kurus Fit Online Coaching
  • 14 2 14 hours ago