#nakkurus Instagram Photos & Videos

nakkurus - 1.2m posts

Top Posts

  • Nak tgk berapa ramai yg aktif!!! NEW YEAR NEW YOU.

Order @ezdiet 35days special weightloss program & lose 10-15kg after u complete the program. Sa...
  • Nak tgk berapa ramai yg aktif!!! NEW YEAR NEW YOU. Order @ezdiet 35days special weightloss program & lose 10-15kg after u complete the program. Sampai bila azam utk kurus setakat azam je. Order je @ezdiet meal plans. Order now at www.ezdiet.com.my
  • 13051 671 2:37 AM Feb 8, 2019
  • Thank you @rajaafiqqofficial for the love. Hope you will achieve great heights in life after you begin eating healthy. 
NEW YEAR NEW YOU.

Order @e...
  • Thank you @rajaafiqqofficial for the love. Hope you will achieve great heights in life after you begin eating healthy. NEW YEAR NEW YOU. Order @ezdiet 35days special weightloss program & lose 10-15kg after u complete the program. Sampai bila azam utk kurus setakat azam je. Order je @ezdiet meal plans. Order now at www.ezdiet.com.my
  • 652 36 yesterday

Latest Instagram Posts

  • Ini diaa.... bizzi boddy contour cream...!! cream terhangat yang boleh menghilangkan lemak-lemak degil dengan kesan yang cepat...!! Siapa nak hilan...
  • Ini diaa.... bizzi boddy contour cream...!! cream terhangat yang boleh menghilangkan lemak-lemak degil dengan kesan yang cepat...!! Siapa nak hilangkan lemak-lemak degil kat bahagian perut, peha , lengan, dan bhagian berlemak cepat2 wasap saya 0172182915 saya agent sah aslegacy akan bantu anda untuk tampil cantik dan slim bagai anak dara...😘😉☺️☺️ #bizzibodycontourcream #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #nakkurus #nakcantik
  • 1 0 12 minutes ago
  • CREAM CHEESE FINGER SANDWICHES

INGREDIENTS
•	1 1/2 CUPS ASSORTED VEGETABLES, CHOPPED (SUCH AS ENGLISH CUCUMBER, PEELED CARROT, BELL PEPPER, WATERC...
  • CREAM CHEESE FINGER SANDWICHES INGREDIENTS • 1 1/2 CUPS ASSORTED VEGETABLES, CHOPPED (SUCH AS ENGLISH CUCUMBER, PEELED CARROT, BELL PEPPER, WATERCRESS, BABY SPINACH, AND RED ONION) • 1 8-OUNCE CONTAINER CREAM CHEESE (SOFTENED) • 30 GM AVOCADE SLICES • SALT (TO TASTE) • PEPPER (TO TASTE) • 2 LOAVES WHOLEMEAL BREAD NEW YEAR NEW YOU. Order @ezdiet 35days special weightloss program & lose 10-15kg after u complete the program. Sampai bila azam utk kurus setakat azam je. Order je @ezdiet meal plans. Order now at www.ezdiet.com.my
  • 38 6 12 minutes ago
  • .
13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih.
.
1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut d...
  • . 13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih. . 1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut dan tekak, dan akan terus menjaga mulut anda selepas tegukan pertama. . 2. Kulit anda menjadi kering. Kulit kering adalah salah satu tanda-tanda awal dehidrasi yang boleh membawa kepada masalah yang jauh lebih besar. . 3. Rasa haus yang amat sangat. . 4. Mata anda kering dan merah. Perlu disedari bahawa ini boleh menyebabkan bahaya pada mata anda, lebih-lebih lagi jika anda memakai contact lens setiap hari. . 5. Sakit pada tulang. Tulang rawan dan tulang belakang terdiri daripada kira-kira 80% air. Ini adalah keperluan mutlak untuk menjaga tulang anda daripada bergesel satu sama lain semasa bekerja. . 6. Anda sakit dalam masa yang lama. Minum air membolehkan tubuh anda untuk terus membuang racun . 7. Anda merasa lelah dan lesu. Apabila tubuh mengalami dehidrasi, tubuh “meminjam” air dari darah anda sehingga menyebabkan kekurangan oksigen yang dibawa ke seluruh badan. . 8. Anda akan merasa lapar terus-menerus. . 9. Mengalami gangguan pencernaan. Tanpa penghidratan yang tepat, jumlah dan kekuatan lendir membolehkan asid perut melakukan beberapa kerosakan besar pada perut anda. . 10. Anda mengalami sembelit. . 11. Pengurangan jumlah kencing dan kencing berwarna pekat. . 12. Mengalami penuaan awal. Jumlah air badan anda menurun seiring dengan bertambahnya usia. Jadi anda sedar perlu meningkatkan pengambilan air jika tidak ingin mengalami penuaan awal. . 13. Jika anda kurang minum air putih, aktiviti anda akan terganggu kerana anda tidak fokus dalam menghadapi sesuatu. . #tehhijau #tehhijaujer #greentea #greenteaextract #japanesegreentea #puregreentea #matchatea #detoxtea #skinnytea #naklawa #nakkurus #naksihat #nakcantik #breastfeedingmama #energybooster #kedah #kelantan #perak #pulaupinang #johor #melaka #tehasli #tehhijaustea #agentdiperlukansegera #atoknakpesan #viralohviral #wanitacantik #igs #tehhijaustea
  • 3 0 14 minutes ago
  • .
13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih.
.
1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut d...
  • . 13 Tanda Anda Kurang Minum Air Putih. . 1. Mulut anda terasa kering. Anda perlu mengetahui bahawa air putih melincirkan selaput lendir di mulut dan tekak, dan akan terus menjaga mulut anda selepas tegukan pertama. . 2. Kulit anda menjadi kering. Kulit kering adalah salah satu tanda-tanda awal dehidrasi yang boleh membawa kepada masalah yang jauh lebih besar. . 3. Rasa haus yang amat sangat. . 4. Mata anda kering dan merah. Perlu disedari bahawa ini boleh menyebabkan bahaya pada mata anda, lebih-lebih lagi jika anda memakai contact lens setiap hari. . 5. Sakit pada tulang. Tulang rawan dan tulang belakang terdiri daripada kira-kira 80% air. Ini adalah keperluan mutlak untuk menjaga tulang anda daripada bergesel satu sama lain semasa bekerja. . 6. Anda sakit dalam masa yang lama. Minum air membolehkan tubuh anda untuk terus membuang racun . 7. Anda merasa lelah dan lesu. Apabila tubuh mengalami dehidrasi, tubuh “meminjam” air dari darah anda sehingga menyebabkan kekurangan oksigen yang dibawa ke seluruh badan. . 8. Anda akan merasa lapar terus-menerus. . 9. Mengalami gangguan pencernaan. Tanpa penghidratan yang tepat, jumlah dan kekuatan lendir membolehkan asid perut melakukan beberapa kerosakan besar pada perut anda. . 10. Anda mengalami sembelit. . 11. Pengurangan jumlah kencing dan kencing berwarna pekat. . 12. Mengalami penuaan awal. Jumlah air badan anda menurun seiring dengan bertambahnya usia. Jadi anda sedar perlu meningkatkan pengambilan air jika tidak ingin mengalami penuaan awal. . 13. Jika anda kurang minum air putih, aktiviti anda akan terganggu kerana anda tidak fokus dalam menghadapi sesuatu. . #tehhijau #tehhijaujer #greentea #greenteaextract #japanesegreentea #puregreentea #matchatea #detoxtea #skinnytea #naklawa #nakkurus #naksihat #nakcantik #breastfeedingmama #energybooster #kedah #kelantan #perak #pulaupinang #johor #melaka #tehasli #tehhijaustea #agentdiperlukansegera #atoknakpesan #viralohviral #wanitacantik #igs #tehhijaustea
  • 1 0 14 minutes ago
  • #Repost....@chocofit.hot.kl.selangor
.....
.
Re Stock order utk regular cust dan agen..
Semalam baru je ambil.. Ni kena ambil lagi..
..
Jika anda G...
  • #Repost....@chocofit.hot.kl.selangor ..... . Re Stock order utk regular cust dan agen.. Semalam baru je ambil.. Ni kena ambil lagi.. .. Jika anda GEMBIRA tepuk tangan.. Jika anda nak lebih GEMBIRA Reg agen jana pendapatan lebih over still ada.. .. Agent wanted Sabah Sarawak Brunei Indonesia .. Jangan lepaskan peluang yg ada join bisness Product minuman diet yg sudah VIRAL 2 NEGARA MALAYSIA INDONESIA.. .. CHOCOFIT SESEDAP CHOCOLATE BELGIUM MINUMAN SELEPAS SARAPAN DIET BUAT RAMAI YG TERUJA.. . CHOCOFIT rase coklat belgium yang sangat sedap selepas breakfast.. Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition Royal Blue pearl color yg sgt cun.. . Selagi stock masih ada ya😍 *sapa nak #COD DENGAN SEGERA🚘🚘 KL SELANGOR CHOCOFIT 🚗COD⚡⚡☂☂🔥🔥 🚘COD KL SELANGOR & 📬POSTAGE SETIAP HARI SEMENANJUNG & SABAH S'WAK 👇👇Cepat2 wsap no: Dibawah 📲+012-269.1425 feez 📲+012-269.1425 feez 📲+012-269.1425 feez . #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
  • 0 1 20 minutes ago
  • .
Siapa belum kenal? Ini Sya, one of our ultimate result. BERJAYA LOSS 34KG dengan #luslimlabeb!
.
Bukan dalam 10 hari bukan 20 hari tapi hampir 6 ...
  • . Siapa belum kenal? Ini Sya, one of our ultimate result. BERJAYA LOSS 34KG dengan #luslimlabeb! . Bukan dalam 10 hari bukan 20 hari tapi hampir 6 bulan.. Lama ke 6 bulan niii? Tak lama kalau dah dapat loss 34KG tu memang tak lama! Berbaloi baloi. . Dengan berkat sabar and tak giveup then teruskan lagii sampai lah Sya ni boleh berubah penampilan 360degree! Wowww!! . Terasa bersemangat tak nk lose weight bila tengok transformasi orang lain mcm nii? Siapa yg ada azam untuk jadi lebih sihat lebih yakin berketerampilan? . Comment “BERUBAH 2019!” dkt bawah ni mehhh. Nanti Nana pm sorang2. 💕 . . . #luslimlabeb #luslimlabebresult #KasiBeresItuObes #testimoniluslimlabeb #nakkurus #tipskurus #jomkurus #misikurus
  • 5 0 21 minutes ago
  • PILIHAN DI TANGAN KITA💪🏻
.
Yes tak dpt dinafikan lepas bersalin, badan mmg out of shape.. ada stretch mark, ada baby fat di perut, punggung dan p...
  • PILIHAN DI TANGAN KITA💪🏻 . Yes tak dpt dinafikan lepas bersalin, badan mmg out of shape.. ada stretch mark, ada baby fat di perut, punggung dan peha melebar..kulit dan buah dada tak tegang mcm masa anak dara.. . . TAPI......!!!! Kita bukan pokok.. kita mampu mengubahnya.. . Jangan salahkan takdir, jgn salahkan anak2.. kita boleh usaha utk firm kan balik, shaping kan balik, jaga pemakanan, mula bersenam.. jgn pasrah.. jgn tipu sendiri..mana ada kita suka badan kita bam bam.🙈🙈 . Kalau tgok mat salleh, lepas bersalin pun boleh ada six pack.. boleh tone dan shaping kan badan.. . Malah lebih seksi drp sebelum mengandung.. hot mommy...wow..😍😍 kalau mereka boleh lakukan, kita pasti boleh... 💪🏻💪🏻 . Betulkan niat.. nak cantik utk suami.. bukan gelebeh sana sini tp husband maintain je slim.. 😭 ✅UBAH MINDSET ✅SET TARGET ✅COMMIT & EFFORT.. . Jom..💪🏻 masih tak terlambat.. Baru la la jadi hot mama..ouh yeahh.. 💃🏻 . #genganakempat . . Personal coaching & group coaching . . 💯💯💯💯 ON NOTIFICATION untuk tidak terlepas lebih banyak tips menarik dari Adieja 😉 . 💥🔥💥🔥💥🔥💥 Kurus Fit Online Coaching untuk intake MAC 2019 telah dibuka. . Yang serius nak turun berat 3-10KG sempena nak raya boleh la tekan link kat bio kami @adie_ieja . . . Adieja 0166221589
  • 1 1 22 minutes ago
  • Selamat Tengahari semua. 👫👬👭
Kami nak kongsi tips paling berkesan untuk diet. Hampa kena banyakkan minum air mineral atau air masak. Bila hampa ...
  • Selamat Tengahari semua. 👫👬👭 Kami nak kongsi tips paling berkesan untuk diet. Hampa kena banyakkan minum air mineral atau air masak. Bila hampa consume SolidMolid ia membantu hampa dari segi selera makan. Jadi bila hampa kurang makan hampa kena la lebihkan air putih untuk bg hampa bertenaga sepanjang hari. Air putih jugak dapat membantu tubuh hampa  untuk menolak radikal bebas dan sisa-sisa dari kalori yang dibakar untuk metabolisme badan dalam sekelip mata ja. . . . . ❤ KURUS CANTIK LENTIK ❤ Let's Uolssss... 📱 WHATAPPS +60102995970 📱 WHATAPPS +60102995970 📱 WHATAPPS +60102995970 ❤ SOLIDMOLID BY SECRETDIVA ❤ #solidmolid #solidmolidbydivasecret #nakkurus #nakkurusbadan
  • 4 0 24 minutes ago
  • Oats semakin menjadi trend pemakanan bagi mereka yang nak kurus. 
Ada oat baik dan ada oat tak baik. Ikuti perkongsian daripada Hafiz Sulaiman di b...
  • Oats semakin menjadi trend pemakanan bagi mereka yang nak kurus. Ada oat baik dan ada oat tak baik. Ikuti perkongsian daripada Hafiz Sulaiman di bawah. Pastikan anda kenali dulu jenis oat-oat ini sebelum membeli. Takut nanti diet anda tak menjadi. Quaker Oats ada beberapa jenis yang popular. Instant, Quick dan flavoured. Bagi yang diet untuk kurus dan sihat, pemilihan jenis oat yang sesuai mungkin memberi impak yang berbeza dengan ketara. Beza antara instant oats dan quick oats ialah kaedah PEMPROSESANNYA. Instant oats merupakan oat yang paling banyak diproses. Ia sudah sedia masak, dikeringkan, digelek dan dilenyek sangat nipis. Maka teksturnya sangat halus dan berkrim apabila bercampur dengan air panas. Oat jenis segera ini boleh terus dimakan. Quick oats pula ialah oat instant yang dipotong kurang nipis berbanding instant oat. Maka ia perlu dimasak seminit dua. Rolled oats merupakan oat yang sudah digelek namun belum dimasak . Rolled oats juga dipotong lebih tebal. Maka ia perlu dimasak selama lebih kurang 5 minit. Ia juga dipanggil oat “peseng lama” oleh orang terengganu. Beginilah caranya oat dimakan oleh orang putih zaman dahulu kala. Potong halus dan gelek. Lepas tu masak atas dapur. Oat yang paling kurang diproses ialah oat jenis “steel cut”. Oat jenis ini dipotong kasar-kasar daripada bijirin oat yang dipanggil oat groat. Bila dikunyah rasanya kenyal dan kekacangan sedikit perisanya. Apabila diperhatikan pemprosesannya adalah secara fizikal semata tanpa bahan aditif apatah lagi bahan kimia. Kandungan nutrisi di dalam kesemua jenis oats masih sama walaupun berat semuanya sama. Namun begitu, perbezaan paling besar yang memberi impak kepada kesihatan ialah KADAR PENYERAPANNYA. Semakin halus sesuatu oatmeal, semakin cepat penyerapannya ke dalam badan. Walaupun jumlah serat di dalamnya sama. Steel cuts paling kurang diserap menjadi gula ke dalam darah. Rolled oats lebih mudah diserap. Akhirnya quick oats dan instant oats paling senang diserap ke dalam darah sebagai gula. Makan oats instant (dan quick) dari sudut kadar penyerapan gula adalah lebih dahsyat. Sambungan di komen.. CIKGU KURUS : 012-7722936 #tipsdiet #tipskurus #nakkurus
  • 15 0 30 minutes ago
  • Betapa air kosong sangat bagus untuk badan kita...
.
Cuba senaraikan kat coach apa yang bagus utk badan kita bila kita minum air manis mcm teh tari...
  • Betapa air kosong sangat bagus untuk badan kita... . Cuba senaraikan kat coach apa yang bagus utk badan kita bila kita minum air manis mcm teh tarik,air berkarbonat dan seangkatan...🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Jom mula skrg...cube try minum 1 gelas dulu dan tingkatkan sedikit demi sedikit... . Nak tahu x macam mana nak cukupkan pengambilan air seharian.... . Personal coaching & group coaching . . 💯💯💯💯 On Notification untuk tidak terlepas lebih banyak tips menarik dari Adieja 😉 . 💥🔥💥🔥💥🔥💥 Kurus Fit Online Coaching untuk intake MAC 2019 telah dibuka. . Yang serius nak turun berat 3-10KG sempena nak raya boleh la tekan link kat bio kami @adie_ieja . . . Adieja 0166221589
  • 5 2 31 minutes ago
  • DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kala...
  • DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kalau nak kurus korang tak boleh makan byk??? Dengan consume Magic Slimwhite jer dah boleh makan nasi macam biasa.. Dah ramai dapat rasai keberkesanannya.. Cara pengambilan pun mudah tau, boleh KEMAM 2 kali sehari.. MSW tgh promosi skrg ni RM28 je sebotol uolls. If berminat boleh wassap laju2 terus tekan link kt bwh ni tauuu : magicslimwhite.com/60124271408
  • 3 1 33 minutes ago
  • DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kala...
  • DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kalau nak kurus korang tak boleh makan byk??? Dengan consume Magic Slimwhite jer dah boleh makan nasi macam biasa.. Dah ramai dapat rasai keberkesanannya.. Cara pengambilan pun mudah tau, boleh KEMAM 2 kali sehari.. MSW tgh promosi skrg ni RM28 je sebotol uolls. If berminat boleh wassap laju2 terus tekan link kt bwh ni tauuu : magicslimwhite.com/60124271408
  • 4 1 33 minutes ago
  • DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kala...
  • DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kalau nak kurus korang tak boleh makan byk??? Dengan consume Magic Slimwhite jer dah boleh makan nasi macam biasa.. Dah ramai dapat rasai keberkesanannya.. Cara pengambilan pun mudah tau, boleh KEMAM 2 kali sehari.. MSW tgh promosi skrg ni RM28 je sebotol uolls. If berminat boleh wassap laju2 terus tekan link kt bwh ni tauuu : magicslimwhite.com/60124271408
  • 5 1 34 minutes ago