#nakturunberatbadan Instagram Photos & Videos

nakturunberatbadan - 9.380 posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • FOLLOW TIPS NI DAN PLAN LUNCH KORANG UTK KURUZ DENGAN NASI CAMPUR.. 😎
.
.
sebenarnya bila ckp pasal nasi campur ni.. yang kena kawal adalah dekat ...
  • FOLLOW TIPS NI DAN PLAN LUNCH KORANG UTK KURUZ DENGAN NASI CAMPUR.. 😎 . . sebenarnya bila ckp pasal nasi campur ni.. yang kena kawal adalah dekat KUAH dan nasi sahaja.. yang lain boleh 'BEDAL ' makan mcm biasa... . apa apa pun ilmu kalori minima / bmr sangat² di ' titik berat' sebelum nak master makan cara malaysia ini . Kat atas ni hanya 'contoh makan lunch' ayam masak merah yang dianggarkan dengan satu dua sudu kuah merah bersama sama dgn ayam (drumstick dan thigh) + telur rebus + lady finger (boleh ganti sayur lain kalau jenis tak suka lendiran dari sayur ni.. cuma kalau sayur bergoreng sesenduk tambah lagi 70 kalori). nasi dalam segenggam 200 kalori ya. . lady finger ni kalau nak tepat kiraannya kena timbang la.. setiap cawan penuh lady finger yang dipotong memberi 50 kalori . fiber ada , protein bersepah, karbo ada, lemak baik ada barulah tak lapar dan mengigil sepanjang hari . Tips: adapun jika kita bukanlah seorang yang makan banyak di tengahari, kita boleh adjust mana² lauk menjadi separuh.. atleast jimat 200 - 250 kalori (kalau jenis makan malam atau sarapan heavy la) . sangat digalakan meminum air kosong (tak kisah la suam ke sejuk) supaya sistem pencernaan dapat berjalan sebaik mungkin . bayangkan dalam pinggan ada lauk merah, hijau, putih kuning tak ke meriah gitu diet? ni tak asyik makan buah, oat je...kahkah . apa apa pun nak makan berbalik pada total calories dan aims ketika itu (nak kurus slim/ maintain/gain weight) . Boleh follow setakat ni? Jgn follow sorang², taglah kwan² korang yg tgah stuggle nk diet tu. . Coach Jom Kurus Fit Online Coaching 🎯Suhaila Arifin - 012-5822537 . Jom follow IG @suhaila_coach dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . . Yang baru nak mula diet, keep it simple je dulu. Click link di bio ig @suhaila_coach untuk mendaftar intake March program #jomkurusfitonline sebab kita dah mula buka pendaftaran ni. Daftar sekarang sebelum full slot ok 😘😘😘
  • 35 1 5 hours ago
  • 🌙KURUS SEBELUM PUASA🌙
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
- Turun berat 5-40kg 2019
- Group coaching awesome
- Mealplan mudah untuk kur...
  • 🌙KURUS SEBELUM PUASA🌙 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| - Turun berat 5-40kg 2019 - Group coaching awesome - Mealplan mudah untuk kurus - Coaching Group yang Supportive - Kelas Kurus Online - Food Diary Checking, Homework - Reward - Ebook Resipi Sihat - 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG‼️ 🌸Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT 📱Coach Fatin 0193709753 🔵BLOG: fatinibrahim.blogspot.my #teamsurikurus #herbalifemalaysia #onlinecoaching #coachperempuan
  • 16 2 yesterday
  • Kesimpulannya jangan stress dan rasa overwhelme. Buat step by step. Weight lost is facts and science. Kadang kita lost dalam mind projection kita y...
  • Kesimpulannya jangan stress dan rasa overwhelme. Buat step by step. Weight lost is facts and science. Kadang kita lost dalam mind projection kita yang tak REAL di dunia nyata. 😘. Clik this link to join us: headcoachfariha.wasap.my 🙂 . . Program ni sangat best sebab: ❌ Kurus Tanpa stress ❌ Tak wajib makan ❌ Tak wajib bersenam ❌ Kurus Tanpa Berlapar Awesome kan? Teruskan follow @farihasaibani_coach untuk tips kurus dan success healthy weight lost story to be inspired and you can join us at anytime! 🙂 . . ================================= KLIK LINK WASAP DI IG PROFILE UNTUK DETAILS. ================================= #teamsurikurus #programkurus30hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeMelaka
  • 11 5 yesterday
  • Sape tak boleh kurus sebab cepat lapar?
Baik ngku cepat😂😂😂 Kul 8 dah sarapan nasi lemak, kul 10 perut dan tekak dah meminta2 lagi...ada tak???😉...
  • Sape tak boleh kurus sebab cepat lapar? Baik ngku cepat😂😂😂 Kul 8 dah sarapan nasi lemak, kul 10 perut dan tekak dah meminta2 lagi...ada tak???😉 Pelik kan. Bertambah pelik lagi bila dah join surikurus, kul 8 shake je.....sedo2 dh nak kene makan lunch plak.... Eh mcam kenyang je lagi....😱 Why ek? Jawapannya pemilihan makanan.... Makan sikit tapi bernutrisi lebih elok dr makan banyak dengan bonus 'nutrisi' yg banyak tu....renung-renungkan😘 PROJEK KURUS 30 HARI 📱012-4524843 #teamsurikurus #onlinecoaching #herbalife #perempuan #sibuktapikurus
  • 26 1 yesterday
  • Wow😱memang beza sangat2 gambar dulu dan sekarang. Bestkan dapat turun berat sebelum puasa/raya ni, boleh tempah atau beli baju dengan saiz baru😘
...
  • Wow😱memang beza sangat2 gambar dulu dan sekarang. Bestkan dapat turun berat sebelum puasa/raya ni, boleh tempah atau beli baju dengan saiz baru😘 . Yang nak kurus sebelum puasa/ raya dah boleh mula dari sekarang okey🤗, jangan dekat nak raya baru nak mula memang tak sempat nak tukar saiz baju lah.😅 . 🌜KURUS SEBELUM PUASA🌛 0145470510| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun 5 - 40kg 2019 ✔️ Group Coaching Wanita Sahaja ✔️ Mealplan Mudah Untuk Kurus 📓 EBOOK Resepi Sihat! ✔️ Coaching Group Yang Supportive ✔️ Kelas Kurus Online ✔️ Food Diary Checking, Home Work ✔️ Reward ✔️ 100% online & EFFECTIVE !! DAFTAR SEKARANG!! START NOW 📲 0145470510 🔴 HERBALIFE COACH 🔴 Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN #teamsurikurus #programkurus30hari #coachingkurusonline #herbalifemalaysia #kurusdarirumah
  • 16 1 2 days ago
  • Kak Jah dh turun 13kg! 😍. .

Program kurus Surikurus sesuai utk semua gaya hidup lagi-lagi bg mereka yg sibuk, tak sempat masak, takde masa nk ber...
  • Kak Jah dh turun 13kg! 😍. . Program kurus Surikurus sesuai utk semua gaya hidup lagi-lagi bg mereka yg sibuk, tak sempat masak, takde masa nk bersenam.. . Jgn risau! Semua tu boleh di atasi dgn Surikurus Online Coaching! Kita fokus betulkan pemakanan dulu k? 😘. . Join us! 📲+60127462341. . KURUS SEBELUM PUASA | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019 ❎ Kurus tanpa stress ❎ Tak wajib masak ❎ Tak wajib bersenam ❎ Kurus tanpa berlapar ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu ✔ Boleh makan nasi (juga sambal) ✔ Personalized mealplan yg mudah ✔ Group coaching wanita sahaja ✔ Homework, food diary checking, intense coaching ✔ Ebook resepi sihat 😍 Rewards & recognition . . DAFTAR SEKARANG!! 👇 Herbalife Coach Faizah +60127462341. . #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
  • 3 2 2 days ago
  • Coachee kita sorang ni cikgu, dah cuba pelbagai jenis diet sebelum ni. Naik, turun pastu naik balik 😅 Susah nak konsisten katanya. Alhamdulillah d...
  • Coachee kita sorang ni cikgu, dah cuba pelbagai jenis diet sebelum ni. Naik, turun pastu naik balik 😅 Susah nak konsisten katanya. Alhamdulillah daftar SuriKurus Coaching, ikut mealplan, flow coaching dalam group, commit homework Coach bagi syukur dah turun 10Kg effortlessly 😁 Hari hari makan nasi tak missed, tak berlapar, dilarang untuk stress dan paling best enjoyyy je pun boleh kurus tau 😍 Thank you for the inspiration Kak Gee 😊Jom mana lagi cikgu dan korang yang lain nak turun berat 5-20Kg sebelum Puasa tu? DAFTAR SURIKURUS COACHING HARI INI 😘 ============================ 🌙 KURUS SEBELUM PUASA 🌙 📲0126959609 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun 5-40kg 2019 ✔️ Group Coaching Wanita sahaja ✔️ Mealplan mudah untuk kurus 📓 EBOOK Resipi Sihat! ✔️ Coaching Group yang supportive ✔️ Kelas Kurus Online ✔️ Food Diary Checking, HomeWork ✔️ Reward ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG Start Now 📲0126959609 ⚫️ Herbalife Coach ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN #TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
  • 15 1 2 days ago
  • PEHA BESAR?? LENGAN PUN BESAR?? PERUT PUN ALAMAK, BANYAK TERNAK LEMAK KE TU 🙈🙈 Jom dapatkan BIZZI BODY CONTOUR CREAM, mampu membantu anda untuk d...
  • PEHA BESAR?? LENGAN PUN BESAR?? PERUT PUN ALAMAK, BANYAK TERNAK LEMAK KE TU 🙈🙈 Jom dapatkan BIZZI BODY CONTOUR CREAM, mampu membantu anda untuk dapatkan bentuk badan idaman, nak lagi umppp minum sekali BIZZI BODY perghhh meletopsss nanti 🌸BIZZI BODY CONTOUR CREAM🌸 Harga *RM42 SM/ RM45 SS* postage *RM8 SM/ RM12 SS* Membantu untuk mendapat badan idaman Kegunaan ☘Lengan ☘Peha ☘Perut ☘Mana-mana bahagian yang ingin di kecilkan 💐Selamat digunakan #nakturunberatbadan #kuruscaraselamat #datoalif #bzbody #bzcream #teamkakjie
  • 6 1 2 days ago
  • Terkejut tengok model coway ni berubah sikit design dia. Ni mesti selalu tersilap suhu air 😂.
.
My mum is a great problem solver. Saya bijak dapat...
  • Terkejut tengok model coway ni berubah sikit design dia. Ni mesti selalu tersilap suhu air 😂. . My mum is a great problem solver. Saya bijak dapat dari emak. 😌😬🤣 . Spot the pink dots.😍 #teamsurikurus #waterfilter #coway #herbalifemalaysia
  • 14 2 2 days ago
  • Apa perbezaan turun berat sendiri dengan memasuki suri kurus ini?
.
Diet sendiri:
❌Tiada bimbingan coach
❌Tidak tahu pilih MAKANAN yang sesuai
❌Tid...
  • Apa perbezaan turun berat sendiri dengan memasuki suri kurus ini? . Diet sendiri: ❌Tiada bimbingan coach ❌Tidak tahu pilih MAKANAN yang sesuai ❌Tidak tahu senaman apa yang sesuai ❌Mudah hilang motivasi ❌Kebarangkalian naik berat semula tinggi ❌Kalau turun banyak pun takde orang nak bagi reward ---------------------------- Apa yang akan anda dapat? ---------------------------- ✅30 hari JADUAL MAKANAN supaya anda tak pening nak makan apa ✅Tips dan ilmu tentang makanan akan diberi ✅COACH PERIBADI (boleh tanya personal sekiranya ada persoalan ✅Pemantauan selama 30 hari oleh coach supaya anda berdisiplin ✅ Motivasi berterusan ✅ Support Group . 013.6446733 | @sitinorazyan #teamsurikurus #herbalifecoach #herbalifemalaysia
  • 9 1 2 days ago