#teamnickhinhussien Instagram Photos & Videos

teamnickhinhussien - 60.8k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Ada tak yg berani nak sahut challenge ni? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
Kita boleh try seminggu dulu nak?
.
⚠️Fast food pun NoNoNo⚠️...
  • Ada tak yg berani nak sahut challenge ni? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ . Kita boleh try seminggu dulu nak? . ⚠️Fast food pun NoNoNo⚠️ . #teamaraabdulmajid #teamnickhinhussien Sue +6019 7299088 Hamidi +6019 2158088
  • 2 0 16 minutes ago
  • 5 Makanan Ini Akan Buat Anda Makin Lapar
. 📍Ketika lapar kita akan mencari makanan mengisi perut. Tapi faktanya, ada makanan yang jika dimakan han...
  • 5 Makanan Ini Akan Buat Anda Makin Lapar . 📍Ketika lapar kita akan mencari makanan mengisi perut. Tapi faktanya, ada makanan yang jika dimakan hanya akan membuat kita menjadi tambah lapar. . . 👉Makanan masin 👉Makanan dengan pemanis buatan 👉 Roti putih 👉Makanan yang tinggi MSG 👉 Makanan segara & makanan dalam tin . . 📍Lima jenis makanan di atas sebenarnya sentiasa kita ambil sehari-hari. Jadi mungkin juga itu faktor diet anda tidak menjadi. . . ➡️ INTAKE MARCH OPEN!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat,  Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. .7 ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. Coach fadzilshar📲+60123453425. . CERTIFIED PERSONAL TRAINER . #teamfadzil #misimengecil #photooftheday #weightloss #fashion #jomkurus #fun #jomsihat #Malaysiafood #fit  #girl #naksihat #nakkurus  #beautiful  #like4like  #love #instagood #happy  #TV3  #teamnickhinhussien  #kurus  #tipsdiet  #bazarpaknil
  • 66 0 2 hours ago
  • Alhamdulillah..hai semua saya azlina bt salwi @salwiazlina , tak sangka mengandung pun boleh lost weight..
Semuanya terjadi selepas sy menjalani uj...
  • Alhamdulillah..hai semua saya azlina bt salwi @salwiazlina , tak sangka mengandung pun boleh lost weight.. Semuanya terjadi selepas sy menjalani ujian gula dlm darah di hospital dan keputusan ujian darah itu menunjukkan bacaan gula sy agak tinggi ia itu 6.8mmol pre breakfast..dah makan lg la tinggi, so Dr menasihatkan sy supaya control diet, kalau x control diet dan bacaan gula masih tinggi DR akan start insulin inject. . sy terbaca pasal program #Youcanloseweightfromhome ni,mulanya sy pun x fikir lama utk join program tu..bila dah join baru terfikir ibu mengandung boleh join ke takde effect kat baby ke , tak gastrik ke mula di awal kandungan berat sy naik 2-3kg. . Di pendekkn story..atas nasihat dan motivasi dr coach sy, 1st sy week turun 3.3kg..wah!!! hati dah berbunga2, gula pula turun ke 5.6mmol, dan kandungan sy masuk 26 minggu. Dan sy rujuk dgn DR berkenaan program ni dan DR benarkan, dgn pengambilan ambil high protein dlm diet, alhamdulillah baby sy membesar selari dgn gestational period sy. Program ini byk bantu sy berdiet dgn betul dan beri ilmu yg dapat membuka minda dan memberi byk manafaat utk sy, dan terus bersama dlm program ini utk mencapai ideal weight. . Sepanjang program ini sy x pernah rasa gastrik pain..yg bestnya en suami pun follow sy join sebab saiz badan sy mengecil dan sy masih cergas walaupun kandungan sy sudah 34/w+ kandungan ke 7 pada usia 43 thn ni. . Terimah kasih buat coach2 #Teamnickhinhussien..so yg lain jgn fikir panjang sbb kesihatan tidak boleh di beli, mengawal lbh baik dr mengubati. #jomsihat Coach min 019 3944046
  • 11 1 3 hours ago
  • Morninngggg!
.
Nak kurus, nak sihat, sarapan pagi jangan skip okay 👌🏻
.
Waktu sarapan terbaik antara 30-40mins dari waktu kita bangun tido. Elakk...
  • Morninngggg! . Nak kurus, nak sihat, sarapan pagi jangan skip okay 👌🏻 . Waktu sarapan terbaik antara 30-40mins dari waktu kita bangun tido. Elakkan berlapar atau lambat bersarapan 👌🏻 . Skip makan especially sarapan, sangat tak membantu proses turun berat susut lemak . Ingat, nak kurus bukan semata-mata turun berat, tp nak susut lemak & sihat ❤️ . . Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari . . #DietingAndWeightLossCoach #TeamDyAzman #WorkFromHome . Coach Dy Azman +6013 7676 796
  • 108 2 3 hours ago
  • Konon-konon nak diet, tak nak makan nasi, tapi makan biskut kraker @ biskut kering sampai 10 keping sekali makan. Hurm.. diet celah mana tu? 😝
.
N...
  • Konon-konon nak diet, tak nak makan nasi, tapi makan biskut kraker @ biskut kering sampai 10 keping sekali makan. Hurm.. diet celah mana tu? 😝 . Nak diet tu, kena ada ilmu. Supaya apa, takdelah main hentam je diet dengan anggapan, asal tak makan nasi je, berat boleh turun. Tapi makan benda yang lagi tinggi kalori dari nasi. Mana mau nya nak kurus. 😁 . InsyaAllah, dalam Program You Can Lose Weight From Home, kita akan ajar dan guide tentang semua perkara-perkara yang anda perlu tahu untuk sihat dan turunkan berat badan. . Nak kami bantu anda? Whatsapp 📱 +60193987595 Faiz Whatsapp 📱 +60194858204 Dina Atau Klik link whatsapp di bio untuk details program. Follow my IG @faiz.radzali for more tips. Turn on notification for latest update. Boleh tag kawan & family untuk perkongsian ini. #faizradzali #dinarahman #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
  • 69 3 3 hours ago
  • Bagi yang suka makan telur waktu breakfast tu, jom tengok ni untuk tau berapa lama masa yang diambil untuk rebus telur.
So, anda suka yang mana?
.
...
  • Bagi yang suka makan telur waktu breakfast tu, jom tengok ni untuk tau berapa lama masa yang diambil untuk rebus telur. So, anda suka yang mana? . Telur ni salah satu hidangan breakfast yang sihat sebab tinggi protein. . Nak kami bantu anda turunkan berat? Whatsapp 📱 +60193987595 Faiz Whatsapp 📱 +60194858204 Dina Atau Klik link whatsapp di bio untuk details program. Follow my IG @faiz.radzali for more tips. Turn on notification for latest update. Boleh tag kawan & family untuk perkongsian ini. #faizradzali #dinarahman #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
  • 208 7 5 hours ago
  • 😱😱😱 SAY NO TO GULA
. 
Konspirasi Gula Di dalam Susu Pekat Manis Disangka susu, rupanya Susu Pekat Manis adalah #konspirasigula semata mata! Susu...
  • 😱😱😱 SAY NO TO GULA . Konspirasi Gula Di dalam Susu Pekat Manis Disangka susu, rupanya Susu Pekat Manis adalah #konspirasigula semata mata! Susu Pekat Manis di proses dengan menambah “dosa dosa” dari gula yang bertidak sebagai pengawet untuk memastikan ia tahan lama sehingga bertahun tahun lamanya sekiranya tidak di buka dari tin. Kandungan gula yang tinggi menyebabkan mikroorganisma di dalam susu MATI lalu mengekal tahap sterile susu tersebut. Kandungan gula di dalam satu tin Susu Pekat Manis boleh mencapai sehingga 45% manakala kandungan susu hanyalah 10% . . . . ➡️ INTAKE MARCH OPEN!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . sharifah fahimah +6016 675 8595 +6016 675 8595 . #teamfahim #teamfadzil #misimengecil #photooftheday #weightloss #fashion #jomkurus #fun #jomsihat #Malaysiafood #fit  #girl #naksihat #nakkurus  #beautiful #like4like  #love #instagood #happy  #TV3  #teamnickhinhussien  #kurus  #tipsdiet  #bazarpaknil
  • 14 1 5 hours ago
  • Wooowww masyaallah..subhanallah...nak dengar tak testimoni dari salah sorang kawan saya yg join program ini??
.
Assalamualilaikum semua..saya pun s...
  • Wooowww masyaallah..subhanallah...nak dengar tak testimoni dari salah sorang kawan saya yg join program ini?? . Assalamualilaikum semua..saya pun sebenarnya x tau dari mana mulanya nk bercerita mcm mana journey saya semasa join program ni..terlalu banyak suka duka sepanjang join program ni.Awalnya saya was2 lagi untuk join program ini.Sebab sebelum ni banyak kali buat diet tapi tetap kelaut.Last2 saya give up.Bila saya tgk abam bocey boleh buat kenapa saya tidak??.Jadi saya buat keputusan untuk meminta bantuan dan bimbingan daripada Coach Fadzil.Coach Fadzil telah banyak membimbing saya dari A to Z.Dari saya hanya boleh berjalan dulu sehingga saya dah boleh aktif bermain bola sepak.Kaki dan lutut saya teramat sakit dulu sehingga saya hanya mampu buat workout cardio yg diberi tunjuk ajar didalam telegram.Alhamdullilah semua tu tak ada dah sekarang ni.Kalau dulu berjalan dalam rumah pun dah termengah2 macam berlari.Sekarang life saya betul2 berubah dan berbeza sekali.Dari segi pemakanan mmg berbeza sekali.Kalau dulu first start join program mmg rasa lapar tu ada lagi.Tapi saya tetap kuatkan semangat saya sebab kita mungkin boleh tipu coach dan orang lain.Tapi diri kita sendiri kita tak boleh tipu.Sekarang dah terbiasa dan jadi habit bila makan wajib kena jaga portion.Dari segi pakaian pulak saya berpuas hati sangat sebab dapat pakai pakaian lama2 saya..Baju seluar semua senang nak beli.Pandangan orang lain terhadap saya pulak ramai kawan2 dan orang kampung saya cakap saya dah kurus sampai ada yg ckp dah tak kenal saya sebab badan dah kecik.Saya tak bangga dengan semua tu.Tapi saya bersyukur sangat2 kerana usaha saya itu nampak dan berhasil.Itu semua pemangkin semangat saya untuk saya terus mendapatkan berat ideal saya.Perjalanan saya masih jauh lagi.Terakhir sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada Coach Fadzil yang membimbing dan memberi tunjuk ajar kepada saya.Terima kasih juga kepada coach2 yang lain yang sudi membantu saya.Tidak lupa juga kepada rakan2 senior2 saya dan junior saya kerana bersama2 merintangi cabaran2. #KeepPositive❤❤❤ #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #teamfadzil
  • 23 1 6 hours ago
  • Katanya nak diet...
Katanya lagi Makan biasa biasa ja..
Tapi tak sedar disebabkan biasa biasa tuh lah yg boleh membuatkan anda rasa luar biasa..
.
...
  • Katanya nak diet... Katanya lagi Makan biasa biasa ja.. Tapi tak sedar disebabkan biasa biasa tuh lah yg boleh membuatkan anda rasa luar biasa.. . Luar biasa yg biasa cemana tu coach? Luar biasalah...org lain pakai baju ok je longgar walaupun size S/M. Tapi kamu? masih tak sedar² lagi..sebabnya bila baju tak muat beli baju baru dok tambah size..settled problem ye dak..😑 Bila datangnya penyakit masa tu lah baru nak cari solution..nsb baik sedar nak cari😁 Alhamdulillah.. . So yg mana betul² desire nak kurus sihat..tetapkan big why anda..kekal istiqomah..cari komuniti yg sesama journey mcm anda..insyaAllah...anda sendiri akan enjoy the journey even badai datang melanda..😅gittewww baru tercapai Azam 2019 raya size S ye kan.. . SIAPA NAK KURUS BULAN MARCH 2019 NI??? KLIK LINK KAT BIO OR KOMEN DIBAWAH YA🙋 @befit_shiena ▪ ✅ Diet tanpa berlapar. Makan 5 ke 6 kali sehari ✅ Setiap peserta akan dapat contestant kit ✅ Mudah & fleksibel janji ada handphone ✅ 100% online coaching😍 ✅ Group support yg aktif ✅ Coaching terbaik dari coach-coach yg memang terbukti ada result yg mana coach-coach juga berasal sebagai peserta program pernah gemuk, berjaya kurus & maintain dengan baik ✅ Meal plan 30hari ✅ Boleh makan nasi ✅ Info & topik pemakanan ✅ Combo workout & exercise ✅ & Banyak lagi.....😊 ▪ Normally peserta turun berat 4-10kg sebulan. . Follow ig @befit_shiena & PUSH ON NOTIFICATION supaya tak tertinggal tips kurus. . 🌹HEALTHY & GORGEOUS BECOMES REALITY🌹 . 💃 Let's Be fit. Love yourself. 👉 @befit_shiena 📲 Coach Shiena: +60123247441 . #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaran #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #teamshiena  #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jk1m #jalanjalancarimakan #primavalet #suararakyat #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #paskalthemovie #teamnickhinhussien
  • 15 0 15 hours ago
  • Sarapan selalunya dianggap penting kerana ia dikatakan dapat membekalkan tenaga kepada tubuh badan bagi melakukan aktiviti harian, begitu juga maka...
  • Sarapan selalunya dianggap penting kerana ia dikatakan dapat membekalkan tenaga kepada tubuh badan bagi melakukan aktiviti harian, begitu juga makan malam tidak harus diabaikan. Mungkin makan pada waktu ini kurang ‘popular’ dan sering kali diabaikan kerana rata-rata mengambil kesempatan melangkau atau skipping makan malam sebagai salah satu cara untuk berdiet. . BERAT BADAN BERTAMBAH . Penolong Pengarah Pemakanan, Kementerian Kesihatan, Surainee Wahab berkata, segelintir masyarakat beranggapan pengambilan makanan pada waktu malam boleh mengemukan. . “Sebenarnya pendapat ini tidak benar. Kegemukan adalah disebabkan oleh pemakanan tidak sihat seperti makan secara berlebihan, makan makanan berlemak, berminyak dan tinggi kalori serta gaya hidup tidak sihat." Melangkau waktu makan menyebabkan kelaparan yang tidak terkawal, mengakibatkan seseorang itu makan berlebihan. . Amalan pemakanan baik jelasnya, adalah dengan mengambil sarapan, makan tengah hari dan makan malam secara teratur setiap hari dan dalam kuantiti yang betul. Beliau juga mengingatkan orang ramai agar elakkan diri daripada tidak mengambil sarapan, atau tidak makan atau makan tengah hari sedikit sahaja dan makan malam dengan banyak. . PANDUAN MAKAN MALAM 👉Makan makanan SEIMBANG. 👉Makanan cukup karbohidrat, protein dan sayur-sayuran. 👉Elakan makanan bergoreng, berlemak & berminyak. 👉Makan malam sekitar 400-500 kalori. 👉Waktu ideal antara 6.30-8.30 malam. 👉Sekiranya anda tidur lewat, boleh ambil snek ringan seperti buah/segelas susu. 👉Elakkan makan lewat malam. 👉Makan hanya di meja makan. 👉Jangan makan sambil menonton televisyen. 👉Elakkan mengambil teh/kopi selepas makan malam. 👉Sekiranya anda perlu menghadiri jamuan makan malam, anda tidak perlu makan semua jenis makanan. . Kunci utama untuk mengurangkan berat badan adalah mengurangkan pengambilan kalori bukan tak makan. . Kredit : diarizaheerah . Coach Rina ☎️ 0193907908 @zamrina_man #kurustanpaberlapar . #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #makansihat #jomjagakesihatan #ubahgayahidup
  • 3 0 16 hours ago
  • Komen 'DM SAYA' untuk yang betul2 berminat.
.
Yes, kali ni kami buka kepada yang SERIUS NAK KURUS dan nak turunkan 3-10kg bulan Mac ni. .
Adakah an...
  • Komen 'DM SAYA' untuk yang betul2 berminat. . Yes, kali ni kami buka kepada yang SERIUS NAK KURUS dan nak turunkan 3-10kg bulan Mac ni. . Adakah anda akan jadi salah satu peserta You Can Lose Weight From Home season ke 43 ni? . Komen 'DM SAYA' sekarang! . Whatsapp 📱 +60193987595 Faiz Whatsapp 📱 +60194858204 Dina Atau Klik link di bio untuk details program. Follow my IG @faiz.radzali for more tips. Turn on notification for latest update. Boleh tag kawan & family untuk perkongsian ini. #faizradzali #dinarahman #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
  • 220 20 16 hours ago
  • Nampak tak beza lemak dan otot? Berat yang sama tapi komposisi yang berbeza. Sebab tu ada orang yang berat 60kg, tapi badan nampak kurus dan fit. D...
  • Nampak tak beza lemak dan otot? Berat yang sama tapi komposisi yang berbeza. Sebab tu ada orang yang berat 60kg, tapi badan nampak kurus dan fit. Dan ada juga orang yang berat 60kg tapi nampak gemuk dan menggelebeh. . Apa bezanya? Mestilah lemak dan otot. Orang yang berat lemak akan nampak gemuk dan menggelebeh sebab komposisi lemak itu sendiri takde sifat pejal. Tapi bila berat otot, kita akan nampak fit, sebab otot ni pejal. . Sebab tu kita sangat2 tak galakkan buat crash diet, sebab hanya otot je yang akan kecut, bukan lemak. So, apa pilihan anda? Nak buang lemak ke otot? . Macam mana nak buat? Jangan risau, kami boleh tolong. Whatsapp 📱 +60193987595 Faiz Whatsapp 📱 +60194858204 Dina Atau Klik link whatsapp di bio untuk details program. Follow my IG @faiz.radzali for more tips. Turn on notification for latest update. Boleh tag kawan & family untuk perkongsian ini. #faizradzali #dinarahman #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
  • 90 5 17 hours ago