#tv3malaysia Instagram Photos & Videos

tv3malaysia - 235.8k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • 16. 02. 2019

Buletin Pagi

Seorang wanita berdepan detik cemas apabila disamun ketika menaiki lif di Stesen MRT Taman Mutiara, Cheras, pada Khamis...
  • 16. 02. 2019 Buletin Pagi Seorang wanita berdepan detik cemas apabila disamun ketika menaiki lif di Stesen MRT Taman Mutiara, Cheras, pada Khamis lalu. Kejadian jam 6.45 pagi itu tular di media sosial yang dirakam menerusi kamera litar tertutup, CCTV lif berkenaan. #💄: @sanieawang #👗: @upclosenewscastermpb #buletinpagi #buletintv3 #tv3malaysia
  • 101 7 an hour ago
  • ALASAN ORANG YANG TAK NAK TURUN BERAT . . 😉
.
.
Punca sbb salah satu orang susah nak turun sbb kan banyak sgt cuti dan banyak sgt alasan utk tak n...
  • ALASAN ORANG YANG TAK NAK TURUN BERAT . . 😉 . . Punca sbb salah satu orang susah nak turun sbb kan banyak sgt cuti dan banyak sgt alasan utk tak nak turun berat. . . . Ada kenduri lah , family ajak gi cuti lah , raya tu lah , raya ni lah dan mcm2 lagi alasan yang tak masuk akal cikmok dengar . . . . Kalau cmtu sampai bila2 lah kita susah nak turun berat kalau ada alasan dan cuti2 mcmni . . . . Korbankan sikit jiwa dan raga tu nak turun berat . . Jangan sampai kita akan terus bercuti kat hospital sbb masalah obesiti ni . . Lakukan satu perkara yang luarbiasa bila nak turun berat then you will feel different 500% massively . . 📲Coach moks +601133330538( klik link profile di atas utk direct ke wassap utk dapatkan details program KFOC)
  • 27 3 2 hours ago
  • #3 LANGKAH PAKAI WONGI BODY MOISTURISER
.
1. Gunakan Wongi Body Moisturiser dalam keadaan badan yang lembap contohnya selepas mandi agar manfaat Wo...
  • #3 LANGKAH PAKAI WONGI BODY MOISTURISER . 1. Gunakan Wongi Body Moisturiser dalam keadaan badan yang lembap contohnya selepas mandi agar manfaat Wongi lebih mudah diserap. . 2. Sapu dan ratakan keseluruhan badan dengan cara pusingan bulat untuk membantu penyerapan & peredaran darah. . 3. Hidu tangan anda dan nikmatilah wangian Wongi yang menenangkan hati. #uitmshahalam #kedah #selangor #dungun #johor #rawang #terengganu #wongi #tv3malaysia
  • 3 1 2 hours ago
  • Assalamualaikum 😍😁😁
Good Morning semua 😊😀😀 Nak SHARE dengan uols sikit nie ‼️‼️
.
*My Miracle Set !!* ✨✨✨ Serius best sangat set ni !! 😍😍
....
  • Assalamualaikum 😍😁😁 Good Morning semua 😊😀😀 Nak SHARE dengan uols sikit nie ‼️‼️ . *My Miracle Set !!* ✨✨✨ Serius best sangat set ni !! 😍😍 . Kulit anda gelap? Kusam? Tona tak sekata? Masalah jeragat? Pakai foundation selalu nmpk bercapuk? Inilah set yg sgt sesuai utk masalah anda. jom kita tgk apa kelebihan dia . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . 💖MASK -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . 💖FRESHNER -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . 💖ULTIMATE SERUM -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . 💖ULTIMATE CREAM -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . Berminat. Teringin nak cuba. Bole je at anytime free to PM/DM/WHATSAPP 0195419976 Cikniza Future Independent Sales Director . #marykaybeautyconsultant #lelakiciptaantuhan #stylist #bibiq #anugerahjuaralagu #melacep #bazarpakanil #sureheboh #tv3malaysia #akasia #wanitahariini #dewiremaja #nona #hijabstylist #makeupbellaz #maskmarykay #serumarykay
  • 6 0 3 hours ago