Treasure Sugar Official Hq @treasure.sugar

treasure.sugar

Treasure Sugar Official Hq. Zero -low Kal gula/ sweetener Low sugar Coffee ,Tea,Choc M’sia 🇲🇾Main distributor HALAL & HACCP certified Agent diperlukan 📱WA : 01157793616 https://wa.me/601157793616

  • 915 posts
  • 24.0k followers
  • 2.111 following

Treasure Sugar Official Hq (@treasure.sugar) Recent Photos and Videos

  • Thank you our lovely customer @surinamahdi for sharing.
.
TREASURE DROP
.
Penganti gula yang diekstrak 100% dari tebu , rasa manis semacam gula put...
  • Thank you our lovely customer @surinamahdi for sharing. . TREASURE DROP . Penganti gula yang diekstrak 100% dari tebu , rasa manis semacam gula putih . 0⃣ Kalori 0⃣ Indek Glisemik 0⃣ Kolesterol 0⃣ Karbohidrat . ❎ perasa, ❎ pengawet ❎ sakarin ❎ rasa sampingan . 👉Pilihan utama kerana senang dibawa. 👉Sesuai dijadikan pelengkap minuman tanpa gula dalam diet sihat anda seharian. 👉1 kotak 1000 titis kemanisan. 1 tits cukup menganti 2 sudu gula putih 👉Masak, bakar, buat minuman 👉Sesuai untuk diabetic, keto diet , ibu mengandung and kanak kanak.
  • 6 1 20 minutes ago
  • Assalamualaikum
.
Cuaca agak panas dua tiga hari ni. Sesuai sangat la buat jus penyejuk tekak macam ni. Merecikkk 😆😆
.
Rasa dia memang 'sesuatu'....
  • Assalamualaikum . Cuaca agak panas dua tiga hari ni. Sesuai sangat la buat jus penyejuk tekak macam ni. Merecikkk 😆😆 . Rasa dia memang 'sesuatu'. Korang kena cuba sendiri. Kita suggest pakai santan original..perghhh.. rasa macam dah sampai hawaii 😅 . Video dah ada kat post sebelum ni ya. Resepi kita copy kat bawah . PINA COLADA Inspired by; @daddyisthechef . 300ml Jus Nanas 200ml Santan Kelapa 2cwn Buah Nanas . Kisar semua bahan sehingga halus. Masukkan ke dalam cawan. Sejukkan di dalam peti ais atau tambah ais. Sedia dinikmati . * Boleh juga dikisar terus bersama ais * Tambah gula jika kurang manis & kisar semula *kita guna Treasure Drop @treasure.sugar sebagai pengganti gula . #pinacolada #drinks #minuman #nanas #buah #buahnanas #pineapple #fruit #food #sukamasak #sayamasak #carasaya #mystyle #foodie
  • 80 5 22 hours ago
  • **** Free Coffee Giveaway ***
.
We are giving 3 sachet of Low Sugar Coffee for 10 lucky winner
.
STEP 1 : Follow @treasure.sugar and like this post...
  • **** Free Coffee Giveaway *** . We are giving 3 sachet of Low Sugar Coffee for 10 lucky winner . STEP 1 : Follow @treasure.sugar and like this post . STEP 2 : Add this post your Instastory and #treasuresugargiveaway . STEP 3: Comment at the below post ' SAYA NAK ' . We will select 10 lucky winner and will be announce by next monday #treasuresugar #treasuresugargiveaway
  • 291 162 yesterday
  • Thank you instafamous @wanakamal_79
For loving our product.
👉 Treasure Sands
👉 Treasure Swiss Trial Pack
.
#Repost @wanakamal_79
• • • • •
••
Sej...
  • Thank you instafamous @wanakamal_79 For loving our product. 👉 Treasure Sands 👉 Treasure Swiss Trial Pack . #Repost @wanakamal_79 • • • • • •• Sejujurnya kakak memang kurang gemor makanan manis tapi sesekali kakak perlukan jugak gula dalam masakan dan makanan. Sejak meningkat usia kepada remaja purba ni kakak memilih gula sihat dari @treasure.sugar Sebelum ni kakak guna gula perang dan gula putih memang jarang² kadang². Treasure sugar sands adalah. Pemanis rendah kalori sebagai pengganti gula. Sesuai untuk segala jenis masakan dan minuman. Sesuai untuk seisi keluarga. Pesakit diabetes dan ibu mengandung. Follow @treasure.sugar untuk pertanyaan, tempahan dan info terkini. @treasure.sugar @treasure.sugar @treasure.sugar
  • 101 23 yesterday
  • Grill salmoon with avocado , very healthy protein lunch. Grill ur salmoon using zero sugar syrup. Recipe from sis @eina_1801.
Thank you so much
  • Grill salmoon with avocado , very healthy protein lunch. Grill ur salmoon using zero sugar syrup. Recipe from sis @eina_1801. Thank you so much
  • 130 4 yesterday
  • Dealer restock early morning.... Happy Selling.
.
Join Treasure Sugar Team now
.
For more info WA us 011-57793616
  • Dealer restock early morning.... Happy Selling. . Join Treasure Sugar Team now . For more info WA us 011-57793616
  • 24 2 2 days ago
  • Recipe Strawberry Cheesecake dari @shahanum_ using zero sugar syrup.
.
#Repost @shahanum_
• • • • •
Assalamualaikum.
Happy weekend n slmt pagi shba...
  • Recipe Strawberry Cheesecake dari @shahanum_ using zero sugar syrup. . #Repost @shahanum_ • • • • • Assalamualaikum. Happy weekend n slmt pagi shbat semua. Happy breakfast. Strawberry cheese cake sempoi..mudah je buatnya..x payah bakar cuma panaskan n bekukan..bahan pun x byk. Buat sikit je..guna bahan yg ada je..lagi mudah n sedpp dgn adanya Treasure Life Zero Sugar Syrup dari penganti gula, x payah guna gula dah...dan yg penting bagus untk kesihatan. Jomm shbat yg ingin..bolh dptkannya di Mcm2 produk ada disana...nnti akk guna yg lain plk tuk mask2. * Strawberry Cheese Cake. * Strawberry ikut suka. Cream cheese. Coklat masakan coklat n putih. Biskut oat ..lain pun bolh. 2 sudu treasure life zero sugar syrup #simplemenu #strawberrycheesecake #Bismillah #Alhamdulilah #Syukursllu
  • 67 7 2 days ago
  • Recipe Teh Masala sharing dari @treasure.sugar.kuantan. Khasiat untuk buang angin, panaskan badan dan lain lain fungsi.
.
Order now dari @treasure....
  • Recipe Teh Masala sharing dari @treasure.sugar.kuantan. Khasiat untuk buang angin, panaskan badan dan lain lain fungsi. . Order now dari @treasure.sugar.kuantan . #Repost @treasure.sugar.kuantan • • • • • -TEH AROMATIK MASALA- Sebelum akak take a nap seketika 😴, akak nak share resepi Treasure Swiss Tea Latte @treasure.sugar berempah masala. Bahan²: 🍵Treasure Swiss Tea Latte @treasure.sugar 🍵2 inci halia dihiris 🍵rempah 4 sekawan; bunga lawang, kayu manis, bunga cengkih, buah pelaga 🍵1 sudu kecil rempah masala #mccormick 🍵air anggaran 1 mug *if uols ada rempah buah pala kat rumah pun boleh nak masukkn **swipe utk video; cameraman si bujang. Guna bahasa isyarat takut termasuk suara. Hihi... Cara²nya: Masukkn rempah 4 sekawan dan halia ke dalam air dan didihkan. Pastu masukkn rempah masala dan Treasure Swiss Tea Latte. Kacau sekejap, tapis dan sedia utk dihidangkan. Kira yg ni versi sihat sbb kita tak guna susu/krimer pekat yg gula tinggi tu. Khasiat dia, baik untuk buang angin, panaskan badan yg sejuk² seram tu dan burn lelemaks. Uols gugel la ea. Mula² nak² kalo 1st time rasa agak pelik. Lama² not bad dan agak sedap sebenarnya. Hmmm... Akak dah kasik idea nih. So, uols boleh la order Treasure Swiss Tea Latte dgn cara dm/ws akak okeh. Ready stock. 💋 #treasuresugar #treasureswiss #treasuresyrups #treasuresands #treasuredrops
  • 48 1 2 days ago
  • Low  Sugar Treasure Swiss Chocolate Malt
.
Low Sugar as 4g
Premium Cocoa from Ghana
Diabetic friendly
.
Order now 011-57793616 or order from our au...
  • Low Sugar Treasure Swiss Chocolate Malt . Low Sugar as 4g Premium Cocoa from Ghana Diabetic friendly . Order now 011-57793616 or order from our authorized agent
  • 45 8 2 days ago